за зависта и злобата

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 touring

за зависта и злобата

Мнение от ka4i » 24 Яну 2008, 17:02

Не мога да разбера какво удоволствие изпитват хората които и когато ти дерат колата с някакви остри предмети.Не, 4е ми е за първи пут ама трябва ли да свиквам.Щото сериозно взе да ми писва.

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

..

Мнение от bavareca_86 » 24 Яну 2008, 17:14

това е БГ пи4,мен ли4но такива неща не ме у4удват ве4е,на какво ли не сам бил свидетел
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

клавиатурен мунингист
Аватар
Кара: E39 520i 1997
Мечтае да кара: E36 323ti

Мнение от amd » 24 Яну 2008, 17:46

Това са най-мизерните твари. Да те накарат да се почувстваш гадно няма да ги направи по-читави, ама си продължават, дано им е все така гадно и комплексирано :roll:
BMW only!

ентусиаст
Аватар

Мнение от add1cted » 24 Яну 2008, 17:51

Няма к'во да се нервиш ;) щом го правят то Бог си ги е наказал достатъчно ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 740xd lci M-Packet

Мнение от Facheff » 24 Яну 2008, 19:32

Всеки месец си оправяш колата от такива драскотини и подбивания на вратите от някви идиоти които не могат да преценят колко да си отворят вратата и ти удрят колата с ръба на техните врати,защото има толкова много коли в софия,че трябва да се гъчкаш с другите коли!! Всеки божи ден виждам някви нови неща,оправям ги щото ме дразнят и на следващия ден пак :mhihi: Предния ми номер някой ще си помисли,че колата ми е с челен удар била от индивиди с тегличи,които ми кривът номера!
Нямам думи просто! Или си спрял пред блока и си спрял на някой на мястото или пък си спрял по някакъв начин,че пенсионерите минават с ключа да ти покажат,че не трябва да имаш кола,защото няма къде да се спре от хилядите коли навсякъде!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 740xd lci M-Packet

Мнение от Facheff » 24 Яну 2008, 19:33

Е*аси глупавия пост написах,ама се заминавах с друго :mhihi: дано сте ме разбрали :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от denko » 24 Яну 2008, 19:42

Абе не знам от каде си но тук в пловдив
в нашия квартал Тракия
си има правила .тука има понятие мойто място пред блока на паркинга :mhihi:
измислили са го хората от стария строй и понеже преди 20 години те са имали жигула и са я спирали на това място сега не може никой друг да спира там
знам няколко съседи който правят доста мизерии ако нямай им паркира на "мястото" и това непознати хора
да не говорим за познати там раотите на бой вървят :mhihi:
предполагам тая Българщина навсякаде я има

на мен са ми правили мизерия
самоче аз им го върнах тъпкано :mhihi:
4 гуми татал малко деруги и малко лютеница
ВОАЛА :mhihi: :mhihi: :mhihi:
"Класиката" за един е Скрап за Друг !!!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Мнение от ditko1 » 24 Яну 2008, 19:45

не мене някой ако ми направи нещо на колата съм способен да му я запаля :)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Мнение от ditko1 » 24 Яну 2008, 21:59

Може и като Ахил както върза Хектор за колесницата и него така ще го вържа и ще бръмча в квартала да видят кеУемето.
Изображение

драфтаджия
Аватар
Кара: '93 316ix Touring
Мечтае да кара: далеч
Детайли за колата: Хубавица =)

Мнение от bigmurzi » 24 Яну 2008, 22:06

add1cted написа:Няма к'во да се нервиш ;) щом го правят то Бог си ги е наказал достатъчно ;)

Или ако не е ще ги стигне!

По темата, аз така се бях паркирал на "нечие" място и като се качих в колата, брех нещо от дясната страна ми е странно на стъклото, едно такова.. недовършено.. и ми бяха счупили чистачката, а на лявата и бяха изкривили рамото и до сега си чисти кофти, щото не успях да го изправя..
Изображение
Е30 на десен завой бензин НЯМА!

Каобой
Аватар
Кара: 318

Мнение от МРЪСНИЯТ_ХАРИ » 24 Яну 2008, 22:07

denko написа:Абе не знам от каде ......си има правила .тука има понятие мойто място пред блока на паркинга :mhihi:
измислили са го хората от стария строй и понеже преди 20 години те са имали жигула и са я спирали на това място сега не може никой друг да спира там :mhihi: :mhihi: :mhihi:

То и на моя паркинг имаше нещо подобно,но един ден един куес го шибнах с едно водно сединение у муцуната и .........копелдаците разбраха,че стария ред остана само у кухите им кратуни,ма сеа никой не се вози в асансьора с мен :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от euroto » 24 Яну 2008, 22:10

Мен преди време ми свиха халогените .... и какво да ти кажа, тоя глупак(лека му пръст) го имаше заснет от камера на офиса как спокойно си ги сваля. Беше профи, свали ги за 15 секунди 2та. Аз после си играх да сложа новите 10 минути :mhihi: Но, за мъртвия или добро или нищо, младо момче беше :!:
За надрано - ако го хванеш му надери гърба с химикал ама нека има и мастило та да те помни цял живот :confused:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от g-powerr » 24 Яну 2008, 22:36

на никой нищо лошо не съм направил, но хората не могат да приемат за нормално 20 годишен да кара БМВ (въпреки че е купено със много собствен труд и усилия!) на втория ден след като си докарах колата, тя бе надрана отпред по калника, пред собствените ми гаражи. щях да откача! но с течение на времето свикнах с драскотините и вече не им обръщам внимание(вече има драскотини почти нявсякъде)
почти всеки ден разни малоумници паркират пред гаража ми и пред този на баща ми. и всеки път най-културно ходя да звъня на хората по звънците да питам при кой е колата за да си вкарам моята :confused: нито съм драл, нито пукал гуми! само малко им надигам на хората ма това мисля е нормално :mhihi:
няма оправия :confused:

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 24 Яну 2008, 22:43

euroto написа:...

Искаш да ми кажеш,че за едни халогени си утрепал човек? :shock:
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

ентусиаст
Аватар

Мнение от euroto » 24 Яну 2008, 22:45

///MapTo написа:
euroto написа:...

Искаш да ми кажеш,че за едни халогени си утрепал човек? :shock:

Той сам умря :confused: Дрогата била менте :roll:
Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата