3нае ли някои как се сваля ре3рвоар на Е30 комби?
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
3нае ли някои как се сваля ре3рвоар на Е30 комби?

иам проблем с ре3ервоара, а иммено 4е те4е. Предполагам, 4е е някои марку4, ама бе3 да го сваля не мога да ра3бера, а си нямам и идея как. Ако някои 3нае, мн 6те се радвам ако ми обясни как, какво се ра3глобява, трябва ли да се свали кардана и т.н.
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
като на всички Е-30,4 болта отдолу и кардана требе да махнеш,абе с 2 думи пробвай да го залепиш на место,щот е бахти чанча 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
На мен ми течеше от капачката с помпата и датчика и другите глупости, може да провериш първо там. Махаш задната седалка и отдолу се вижда ко става....
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
тва сьс ауспуха ще ти е най малкия проблем..Gavril написа:да ама нали е от двете страни, мое се наложи да се сваля и ауспуха.
резервоара е метален, кво има6 в предвид с лепенето?
А и треа никак си да стигна до марку4ите, 6от сам по4ти убеден 4е е от там мизерията

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
Човече, това с резервоара е много гадна работа! В един сервиз ми разглобиха половината кола
! Маха се ауспуха, една камара ламарини, кардана, откачат се маркучите на помпата и можеш направо да я свалиш, отвиват се болтовете отдоло и се маха! Ако имаш касмет може и да не скъсаш някой болт!

BMW се кара с газ до дупка!!!
Човече, това с резервоара е много гадна работа! В един сервиз ми разглобиха половината кола
! Маха се ауспуха, една камара ламарини, кардана, откачат се маркучите на помпата и можеш направо да я свалиш, отвиват се болтовете отдоло и се маха! Ако имаш касмет може и да не скъсаш някой болт!

10 мнения
• Страница 1 от 1