Голям борд
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
- moniglow
- кандидат ентусиаст
-
DEO написа:
в първия е обяснено наи-добре, само незнам за6то не ми го отваря6е,та се порових и го намерих http://www.pelicanparts.com/bmw/techart ... onvert.htm
Извинявай, не не съм копирал линка коректно :Като инсталираш борда пиши дали има нещо грешно по схемата !
.
днес не6то ми пре6трака,зарязах си4ката работа където имах и по4нах да го слагам.сложих го за 4ас,4ас и половина.. пове4е време ми отне да си приготвя жиците дет се вика заедно с бялата букса за да е готово вси4ко за вграждане.
схемата хем е то4на хем не..
има 2 кабела които не са показани на нея,а на бялата букса ги има.
наро4но не ги сложих за да видя дали 6те тръгне и тои си проработи без проблем и си показва вси4ко.
единствено CODE ,не ми ба4ка в момента тъикато само него не вързах за6тото при мен я няма самата букса за този Контрол модул и 6те видя да си я прехвърля понатам... мерака си ми бе6е за разхода и другите не6та предимно.
тоест вси4ко работи без тази функция-поне засега
схемата хем е то4на хем не..
има 2 кабела които не са показани на нея,а на бялата букса ги има.
наро4но не ги сложих за да видя дали 6те тръгне и тои си проработи без проблем и си показва вси4ко.
единствено CODE ,не ми ба4ка в момента тъикато само него не вързах за6тото при мен я няма самата букса за този Контрол модул и 6те видя да си я прехвърля понатам... мерака си ми бе6е за разхода и другите не6та предимно.
тоест вси4ко работи без тази функция-поне засега

Живей така, че като умреш и Дявола да запали свещ на гроба ти!

Части за Е34 - тел.0899 828 626

Части за Е34 - тел.0899 828 626
- riks
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60-525, Е46 н46б18А
Голям борд
Deo я кажи тоя чек дето го имаш с колко кабела и дали за борд с 11 бутона чека е различен.
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2