Кошмарът на фризьора
Модератор: Общи модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Mitaran
- младши ентусиаст
-
- Кара: Рейдж Ровър 4,4
Кошмарът на фризьора
http://dnevnik.bg/show/?storyid=450762
Подробности за четвъртата генерация на кабриолета M3 разкри германският производител БМВ преди броени дни. Принадлежността на кабриото към М-генерацията на баварците си личи от уголемените отвори за въздух в предната част, разширените арки на колелата, странични прагове със специфичен контур, задната въздушна престилка с дифузьор за оптимизиране на въздушния поток под колата и двойния ауспух.
БМВ М3 кабрио е дълго 4615 мм., широко 18045 мм. и високо 1302 мм. Теглото на колата е малко над 1500 килограма, а багажникът е с обем 210 литра в конфигурация кабрио и 350 литра като купе.
Автомобилът е снабден с четири-литров, V8 двигател с мощност 420 к.с. и максимален въртящ момент от 400 Нм. Агрегатът има достатъчно потенциал да изстреля колата от място до 100 км/ч за 5.3 секунди, а безмилостната електроника спира устрема на М3 кабрио при 250 км/ч.
Мощта на мотора се предава на задния мост посредством ръчна шест-степенна скоростна кутия с интегрирано охлаждане и контролирана температура на маслото и двудисков съединител. Разходът на гориво е 12.9 литра на сто в смесен цикъл на движение. Типична за М-генерацията на баварците е системата MDrive, която позволява финна настройка на двигателя, окачването, сервото на волана и стабилизиращата програма.
Покривът на колата е твърд от олекотена стоманена конструкция, като се прибира и отваря изцяло автоматично. Трансформацията от купе в кабрио отнема 22 секунди. В автомобилът има място за четирима пасажери.
яко,а
Подробности за четвъртата генерация на кабриолета M3 разкри германският производител БМВ преди броени дни. Принадлежността на кабриото към М-генерацията на баварците си личи от уголемените отвори за въздух в предната част, разширените арки на колелата, странични прагове със специфичен контур, задната въздушна престилка с дифузьор за оптимизиране на въздушния поток под колата и двойния ауспух.
БМВ М3 кабрио е дълго 4615 мм., широко 18045 мм. и високо 1302 мм. Теглото на колата е малко над 1500 килограма, а багажникът е с обем 210 литра в конфигурация кабрио и 350 литра като купе.
Автомобилът е снабден с четири-литров, V8 двигател с мощност 420 к.с. и максимален въртящ момент от 400 Нм. Агрегатът има достатъчно потенциал да изстреля колата от място до 100 км/ч за 5.3 секунди, а безмилостната електроника спира устрема на М3 кабрио при 250 км/ч.
Мощта на мотора се предава на задния мост посредством ръчна шест-степенна скоростна кутия с интегрирано охлаждане и контролирана температура на маслото и двудисков съединител. Разходът на гориво е 12.9 литра на сто в смесен цикъл на движение. Типична за М-генерацията на баварците е системата MDrive, която позволява финна настройка на двигателя, окачването, сервото на волана и стабилизиращата програма.
Покривът на колата е твърд от олекотена стоманена конструкция, като се прибира и отваря изцяло автоматично. Трансформацията от купе в кабрио отнема 22 секунди. В автомобилът има място за четирима пасажери.
яко,а
- PeBuLs
- T.N.T. for the brain
-
- Кара: Слънцето да се мръщи!!!
bobi_maxo написа:Искам и аз такъв кошмар!![]()
![]()
гарсон!!!!
....и за мен един, мн ще ми тича...ама по-черничък ако може...

- Psyxodelia
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 320i Coupe
- Мечтае да кара: M3 ,M6
PeBaLs написа:bobi_maxo написа:Искам и аз такъв кошмар!![]()
![]()
гарсон!!!!
Оо,нямам претенции за цвят

Too much Poison...Too much Pain...Too much Love in Vain!
- KIARA_G
- ентусиаст
-
- Кара: го ... X-treme!
- Мечтае да кара: МиГ-29 & F15 Eagle
- Детайли за колата: ...
PeBaLs написа:bobi_maxo написа:Искам и аз такъв кошмар!![]()
![]()
гарсон!!!!
За мене какъвто цвят остане ....

Пълно е с пациенти
♥™
Ако една жена знае цената си - значи често й се е случвало да я казва на някого!!!

Re: Кошмарът на фризьора
Mitaran написа:Теглото на колата е малко над 1500 килограма
за съжаление не е "малко над", а е "доста над" .. 1500 кг.
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Turturelo написа:Mitaran написа:Теглото на колата е малко над 1500 килограма
Владо и аз се очудих ,че кабриото е доста по-леко от купето

Купето е тон и шестотин пък това не вярвам да е по-малко

А по въпроса с харизания кон - ми май тая белушка на снимката ми харесва достатъчно

Георги Пенчев
Penchev написа:Turturelo написа:Mitaran написа:Теглото на колата е малко над 1500 килограма
Владо и аз се очудих ,че кабриото е доста по-леко от купето![]()
Купето е тон и шестотин пък това не вярвам да е по-малко![]()
А по въпроса с харизания кон - ми май тая белушка на снимката ми харесва достатъчно![]()
Като карахме с брат ми на Росен Мката на пистата с леко отворен прозорец достигаха едни звуци дето ... боже мой
А представяте ли си дами и господа с кабриото в тунел или някъде път с гора ааааауууууу
![]()
![]()
![]()
Георги Пенчев
И ако отзад на едни хрормирани нещица пише "eisenmann" - красота.
- Bustter
- младши ентусиаст
-
- Dani Dupeto
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е60 LCI 523i
- TheFreeRider
- младши ентусиаст
-
- Кара: Z4 3.0i & Mini F60 JCW
17 мнения