Странен шум
Модератор: Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
Странен шум
Здравейте колеги.Отдавна не бях писал във форума , но ето че пак се налага.Този път проблема ми е следния : Изкарвам колата снощи за една обиколка (не много голяма) и когато я спрях пред гаража , започна едно много голямо бучене от колата.Това ми се случва за 2ри или 3ти път.Когато я запалих спря и като я вкарах в гаража,пак започна този шум и след около 5 мин. спря.Нямам си на идея от какво може да е , защото този шум е толкова силен и неможе да се разбере от къде идва.Колата ми е BMW 520i `90г. Ако имате някаква идея споделете.
П.С Имам и още един въпрос:Значи лампичката на ABS-а до сега не ми беше светвала при работещ двигател.Сега обаче два дни вече докато си работи колата и докато карам свети . Какво може да е ?
П.С Имам и още един въпрос:Значи лампичката на ABS-а до сега не ми беше светвала при работещ двигател.Сега обаче два дни вече докато си работи колата и докато карам свети . Какво може да е ?

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- Kristopher
-
-
- Кара: e34, e36
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Re: Странен шум
tedoto написа:П.С Имам и още един въпрос:Значи лампичката на ABS-а до сега не ми беше светвала при работещ двигател.Сега обаче два дни вече докато си работи колата и докато карам свети . Какво може да е ?
Това за светещия датчик на АБС-а ... Преди 3 дни така ми светеше и закъсах - падна ми акумулатора, докато не си ремонтирах алтернатора не спря да свети (четките бяха на нула), ако датчика е здрав и абс-а ти работи при рязко спиране (в това прекрасно време вън) си замери зареждането как е.
"Простотията е по-страшна от войната!" Конфуций
member313 мерси колега , ще пробвам след няколко дни . А ///peter ами точно така е при изключен двигател го прави това. Просто няма как за жалост да ти покажа да чуеш шума.Това не го прави винаги , но все пак го има. Това е не толкова силно колко дразнещо бучене . Незнам от къде идва един път търсих мисля че идваше от към багажника но немога да съм напълно сигурен 

7 мнения
• Страница 1 от 1