Your attention pliiz

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

ентусиаст
Аватар

Your attention pliiz

Мнение от grnka » 18 Май 2004, 14:16

:lol: внимавайте със супер качество бензин които продават на разни чекиджийски бензиностанции от рода на ЕМКО,Векта и не знам си.Значи зареждам си аз 10 лв в Емкото с цена на литър 1.55,ще речеш че си плащам супер качество и колата стана една мудна,тромава...Прибирам се аз от кафенце...изключвам алармата,въртя ключа и стартера върти,върти ама не ще да пали!! :shock: ей така ми се опулиха очите!друг път не го правило...и така втория и третия път чиято продължителност на въртене около 10 секунди..Четвъртия път ако не давах газ нямаше да пали...

Днес сутринта пък като паля колата запали от втория път и работеше сякаш е на газ!давам малко газ да се оправят оборотите и чувам едни особенни звукове...и сега какво?чакам да ми свърши шиба**я бензин да заредя от Шел или Лукойл...ВНИМАВАЙТЕ ПАК!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от fen E34 » 18 Май 2004, 19:54

Чакай да ти кажа за ШЕЛ - наливаме в тубичка 5л. от шел и понеже се наложи да отлеем малко в шише 1,5л. за един приятел - докато дойде момчето бензина се успокои и ....... :shock: :shock: :shock: Ако нямаше вътре поне 200мл. ВОДА аз главата си режа !!! Хайде сега кажи къде да зареждаме !?!?!?!?!?! :( :( :(

кандидат ентусиаст
Аватар

За бензина

Мнение от koko » 18 Май 2004, 20:05

Темата е дискутирана доста досега...
Аз лично досега зареждах в ШЕЛ. Днес вече събрах необх.точки за ароматизатор и късам с тях .
По препоръка на момчетата от форума истинския бензин е на ОМВ.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от E34 520i » 18 Май 2004, 20:29

прАВ СИ КрИВчО :lol: :lol: :lol: не се обиждаи просто базик :lol:
BMW Мноооо Яки.............
Не карайте BMW-тата си бавно ЗА ДА НЕ ЗАЦАПАТ СВЕЩИТЕ!!!!!!!!!!

младши ентусиаст
Аватар

Re: За бензина

Мнение от zmej » 18 Май 2004, 21:29

koko написа:Темата е дискутирана доста досега...
Аз лично досега зареждах в ШЕЛ. Днес вече събрах необх.точки за ароматизатор и късам с тях .

:yes:

ентусиаст
Аватар

Мнение от grnka » 22 Май 2004, 16:39

ама то и ОМВ да не мислиш че са свестни??аз зареждах от тях и колата хем не вървеше хем прекъсваше адски много на включен климатик! та значи ще видим от понеделник ...между другото не можах да намеря добавката на Кастрол и взех една РЕНДЕКС дето е като сироп карамел не съм го опитал де :lol: ама бива работата и 98 бензин...

сутрин като паля няма проблеми...ако спра някъде моментално и да кажем след 15-20 мин опитам да паля колата тя не пали а от 2-3тия път и звучи тромаво пък на вървеж е добре ...какво ще кажете колеги??

младши ентусиаст
Аватар

Re: За бензина

Мнение от Zer0 » 22 Май 2004, 18:04

koko написа:Темата е дискутирана доста досега...

От доста места съм сипвал и смея да твърдя че мойта върви най добре с 98+ от ОМВ, не е евтин но все пак ... или ти върви колата или пестиш пари, няма среден вариант, аз искам моята да върви :!: :wink:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: буретата да пресъхват

Мнение от Alexi » 22 Май 2004, 18:11

grnka написа:ама то и ОМВ да не мислиш че са свестни??аз зареждах от тях и колата хем не вървеше хем прекъсваше адски много на включен климатик! та значи ще видим от понеделник ...между другото не можах да намеря добавката на Кастрол и взех една РЕНДЕКС дето е като сироп карамел не съм го опитал де :lol: ама бива работата и 98 бензин...

сутрин като паля няма проблеми...ако спра някъде моментално и да кажем след 15-20 мин опитам да паля колата тя не пали а от 2-3тия път и звучи тромаво пък на вървеж е добре ...какво ще кажете колеги??

А не мислиш ли че щом където и да заредиш колата ти прекъсва и не пали не е от бензина :?: Карал съм по 10к км с бензин и на Шел ,и на ОМВ ,няма видима разлика както и не съм имал проблеми .. Зареждал съм и на някои Шуменски частници също върви добре ..

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е30;Е65
Мечтае да кара: Е30

Мнение от DILDO » 22 Май 2004, 18:38

fen E34 написа:Ако нямаше вътре поне 200мл. ВОДА аз главата си режа !!! Хайде сега кажи къде да зареждаме !?!?!?!?!?! :( :( :(

Одрежи си главата.На всяко зареждане от резервоарите се взема проба ,която се слага на един рафт вътре в бензиностанцията,
ако желаеш можеш да я провериш.
преди две години имаше един софиянец който си купил рено РХ 4 (джип) ,но колата не му харесала и решил да си я избие от застраховката заредил в ШЕЛ и след 20 - 30 метра колата зацепила .
Но хората си имат камери които са записали как човека си слага вода в резервоара преди да зареди.

п.с. информацията ми от сигурен источник (чичо ми- шеф ШЕЛ Шумен)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото ми попадне .
Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
Детайли за колата: Лачена 39_ка .

Мнение от AGT » 23 Май 2004, 1:27

Абе не знам кой къде е шеф ама явно и мойта глава да взема да си отрежа.На мен ми се случи същото с водата преди около 4 години.Каквото искаш ми доказвай ама аз на ШЕЛ не стъпвам повече !!!!!!!!!
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е30;Е65
Мечтае да кара: Е30

Мнение от DILDO » 23 Май 2004, 8:17

Разберете ШЕЛ и ОМВ са световни петролни компании не са от тия мутрагенските бензиностанции дето се чудят само как да оправдават приходи.Те не могат да си позволят да слагат боклуци в горивата си-все пак имат сигурно над 10000 бензиностанции.И не мога да си обясня как едни са много довлни от горивата на Шел ,а на други все им има вода в бензина или леко корабно гориво нафтата.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от fen E34 » 24 Май 2004, 13:57

Дидо , аз ти казвам какво се случи , а пък ти ми разправяй каквото си искаш ! Вярно е , че са големи петролни компании , но не взимаш предвид нещо !? А то е - БЪЛГАРСКИ ШОФЬОР , ТРАНСПОРТИРАЩ ГОРИВОТО !!! Както и да е - всеки си знае за себе си и май много раздухахме темата ! Последно нещо - КАЖИ ЗАЩО , КОГАТО ДОКАРВАШ КОЛА ОТ ЕВРОПА И ЗАРЕЖДАШ ПО ТЕХНИТЕ БЕНЗИНОСТАНЦИИ ( също на тези ГОЛЕМИ петролни компании !?!?!? ) КОЛАТА ВЪРВИ И ПЕЕ , А ТУК КВО СТАА ПРИЯТЕЛЮ !? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Можеш да не ми отговаряш на този въпрос !!! :D

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Zer0 » 24 Май 2004, 14:01

Дидо, ти караш ли кола или слушаш чичо ти какво ти разправя? 8) :wink:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Мнение от ///M Power » 24 Май 2004, 14:33

След зареждане в Шел ми се запуши резервоара.....не знам дали има вода ама има боклуци....
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

ентусиаст
Аватар

Мнение от tsvet40 » 24 Май 2004, 15:15

D_I_D_O написа:...

За Шел няма да коментирам, само ми е интересно как се избива кола от застраховка, като сипеш вода в бензина? :shock: :shock: :shock:

Следваща

Назад към E34