Малко помощ

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E36 320i/E46 320d

Малко помощ

Мнение от vlado_78 » 23 Яну 2008, 0:25

Някой може ле да ми каже при изтекъл TUV мога ли да докарам кола от Германия поне така пише на обявата.благоря ви предварително

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 23 Яну 2008, 8:52

Можеш с временни номера за 5 дни, тия жълтите, ама треа минеш през Румънско, щото в Сърбия не важали, или трябва да платиш зелена карта на границата на сърбия, май 130 евра, тя важи само за сърбия и няма значение, че си имаш другата :mhihi: Това с ми казвали за такъв случай, това ти пиша и аз ;)

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишу » 23 Яну 2008, 9:14

а как ще я регис с изекъл тюф маи трудно

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Сувалка

Мнение от Бай Митьо » 23 Яну 2008, 10:39

Няма проблем да я докараш на ход, Sonny е прав мини през румънско, там не гледата номерата, но знай една малка подробност-това са номера, на който гражданската им важи само в Германия. във всички др. страни от ЕС нямаш, ако не дай си боже стане нещо, за твоя сметка е. От къде знам ли, защото щях да направя това лятото-Блягодаря на колегата Chegevara, че ми каза тази подробноста на място там в швабско.
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ///М Теchnic » 23 Яну 2008, 12:35

Мисля, че имаше възможност да се мине съкратен преглед ТЮФ, т.е. когато колата е за експорт и струваше доста по-малко пари.Разпитай и за този вариянт.При регистрация в КАТ-БГ, трябва да си с валиден технически преглед от страната, от която внасяш.Друг е въпроса, ако някой от КАТ си затвори очите.

Назад към Извън Темата