325TD трудно пали при по дълъг престой!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
48 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Той бате при страшни спецове я е водил
Нали на първата диагностика,щом се закачи колата на комп се вижда кое на колко градуса е аванс предварение и така нататък
Както и да е ,то колегата сам ще се убеди в думите ни след като реши проблема ще напише какво е било

Нали на първата диагностика,щом се закачи колата на комп се вижда кое на колко градуса е аванс предварение и така нататък

Както и да е ,то колегата сам ще се убеди в думите ни след като реши проблема ще напише какво е било

Днес я закарах при един мой познат и се оказа, че 2 от дюзите пикаят
здраво, едната от тях е умната!
Да не говорим, че вчера установих и друг проблем - по окачването, на
ляв завой с над 90 км/ч тресе волана здраво. Моя човек каза, че десен носач е за смяна!
Тая кола не е за мен!!!
Ше си карам пак японския таралясник!
здраво, едната от тях е умната!
Да не говорим, че вчера установих и друг проблем - по окачването, на
ляв завой с над 90 км/ч тресе волана здраво. Моя човек каза, че десен носач е за смяна!
Тая кола не е за мен!!!
Ше си карам пак японския таралясник!
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Значи понятието дюза е много силно
На обикновенните дюзи се сменяват само разпръсквачите във вари 2000 един разпръсквач е от порядъка на 40-50лв.
На друго място незнаен около 20-25лв.
А за умната дюза ако само е протекла и пикае е същото сменя и се разпръсквача и готово.
Цялата умна дюза е 500лв. нова обикновенните 100++ с корубата ,но тя корубата не се износва така че се сменя само разпръсквача.
А твоя човек как провери дюзите?
Питам защото за да видиш че една дюза пикае ,трябва да я свалиш и да я закачиш на стенд и да я надуеш под налягане за да видиш на какво налягане отваря, прави ли мъгла, на какво налягане затваря и дали в затворено положение протича.
Това не всеки го може аз поне в софия знам 4 сервиза в които могат да извършат такава проверка ,може да има и повече но на мен не са ми известни.

На обикновенните дюзи се сменяват само разпръсквачите във вари 2000 един разпръсквач е от порядъка на 40-50лв.
На друго място незнаен около 20-25лв.
А за умната дюза ако само е протекла и пикае е същото сменя и се разпръсквача и готово.
Цялата умна дюза е 500лв. нова обикновенните 100++ с корубата ,но тя корубата не се износва така че се сменя само разпръсквача.
А твоя човек как провери дюзите?
Питам защото за да видиш че една дюза пикае ,трябва да я свалиш и да я закачиш на стенд и да я надуеш под налягане за да видиш на какво налягане отваря, прави ли мъгла, на какво налягане затваря и дали в затворено положение протича.
Това не всеки го може аз поне в софия знам 4 сервиза в които могат да извършат такава проверка ,може да има и повече но на мен не са ми известни.

- TroLchO
- кандидат ентусиаст
-
като я закачиш на компа ко ти показва проблем във горивната система ли ? защото и аз имах такъв птоблем и си го реших срещу 25 лв ако искаш обади ми са и ша ти обясня точно какво е 0884446955 даниел се казвам
- ludia
-
-
- Кара: Бързо
- Мечтае да кара: М3 Е92
TroLchO написа:като я закачиш на компа ко ти показва проблем във горивната система ли ? защото и аз имах такъв птоблем и си го реших срещу 25 лв ако искаш обади ми са и ша ти обясня точно какво е 0884446955 даниел се казвам
И аз съм заинтересован как си решил проблема, защото имам същия проблем като колегата."Пали от втория път"

БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
http://clip4e.com/play.php?id=45143
- renene
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E91 325xi
Трябва ти диагностика колега да изтрият грешката ако не става ти трябва нова умна дюза най вероятно ,а тя хич не е евтинка
диагностика 0899937450

подгряваща свещ сигурно ми прави мизерии та днес ше се гледат и те.
Имам още едно питане - в Стара Загора в сервиза на БМВ могат ли да ми
настроят помпата като хората и колко парички може да ми струва това?
Демек имат ли необходимата техника?
- TroLchO
- кандидат ентусиаст
-
виж ве брат казах ти не от свеш или дюза а от грешка в компа
прави се едно реле да пуска веригата за 15 сек и се лаже компа че колата ти е студена неса набутваи за глупости свещи ако искаш ша ти дам (бош оригинални 32 лв парчето) ама не е от това понеже автомобилите ни са на повечко години даже някои с лични карти има износвания ако отидиш в даро кар ша ти кажат че е същия провлем и ща орасят 600 700 лв ремонт така боли за 25лв си решаваш проблема ако си на близо до търново ела шата заведа и ща опраят за 20 мин и палене от ряс аи имаш ми номера обадиса
прави се едно реле да пуска веригата за 15 сек и се лаже компа че колата ти е студена неса набутваи за глупости свещи ако искаш ша ти дам (бош оригинални 32 лв парчето) ама не е от това понеже автомобилите ни са на повечко години даже някои с лични карти има износвания ако отидиш в даро кар ша ти кажат че е същия провлем и ща орасят 600 700 лв ремонт така боли за 25лв си решаваш проблема ако си на близо до търново ела шата заведа и ща опраят за 20 мин и палене от ряс аи имаш ми номера обадиса
- bonbonev_11
- Потребител
-
колеги протече ми нафтовата помпа и ми искат 250 лв. да сменят уплътненията. интересува ме това реална цена ли е?
- matros
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 325 ТД
комплекта гарнитурки е 15 лв.Повече от 100 лв. за смяната си е жив обир.Ако си на ТИ с техниката мозе и сам да си ги смениш ето тук:http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=70412
48 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4