Е46 - Разход гориво!
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
320D 2002 г - карам същата, още разход на борда над 8 не съм виждал
Друг е въпроса, че харчи до 10% повече от показанията на борда. Според мен компютъра ти дава грешна информация. Напълни я и засечи така. Аз моята винаги пълня до горе и после отново допълвам и засичам.
Това ако ще ми харчи 10 и повече, направо го продавам и търся бензин

Това ако ще ми харчи 10 и повече, направо го продавам и търся бензин

kali_2000 написа:JOVANI написа:е ти се изказа неподготвен за кви разходи говориш, моето е 320и и под 14,4 на градско не пада, извън града към 7-8
Абе момче ще взема да снимам таблото и ще кача снимчицата .Ето сега ми показва точно разход 10 на таблотоА пък за извън градското под 8 не ми е падала До Тетевен и обратно не съм падала под 120 и накрая разход 8
бьткь говоря за този с 320 и. 192 коня на може да му харчи толкова малко
BMW e kolata na kolite,ne bih iskal da karam druga marka nikoga:)))
- plamenig
- Потребител
-
- Кара: 325i a вече и 320 DA
JOVANI на колата аз и зареждам резервоара така че не казвай че не е вярно.Друг е въпроса в кой град,стил на каране,състояние на автомобила,качеството на горивата и т.н. Миналата година си идвах с нея на БЪЛГАРИЯ и ти казвам че и слагах само 100 октановия от OMV и пак не е същото като тук със 98октана
16V написа:незмам как ги правите тези разходи 7-8 под 10![]()
мойта под 10 никога не пада 2001 320 д автомат
карам само софия средна скорост 26км![]()
и компа си показва много точно 10.7-11.5
Толкова е ... при мен е около 10 градско а извън пада доста абе с 1 резервоар извънградско минахме преди няколко дни 900 км и дори лампата не беше светнала

- ingenious
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 520d
- Мечтае да кара: 535xd
Моя дизеляк преди няколко дни на идване към Германия го засякох - между 5.8 и 6.2 се движи извънградско. Градско трудно ще го засека, понеже големи разстояния в градски условия не изминавам.
Между другото вчера брах малко спек
Тръгвам за Баден-Баден от Саарбрюкен почти без нафта в резервоара и понеже пътят ми минаваше през Франция, реших там да заредя, че по-евтино. Влязох във Франция и няма бензиностанция никъде наоколо - все по малки пътища карах. Лампата светеше от 60-70км, спекох яко и реших на най-близката бензиностанция по навигацита да заредя. Налях 60 литра (резервоарът е 63 с резервата), изчислих разход 6.1/100, успокоих се и пак я ръчнах. Голяма благинка е да се кара с български номера в чужбина - чичо Любчо с фотоапаратчето може единствено да си окачи снимката ми в районното

Между другото вчера брах малко спек

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
euroto написа:При мен си показва точен разход на компа - градско се върти около 10 ... примерно 10.3 или 9.7 нещо такова
твойта автомат ли е

16V написа:незмам как ги правите тези разходи 7-8 под 10![]()
мойта под 10 никога не пада 2001 320 д автомат
карам само софия средна скорост 26км![]()
и компа си показва много точно 10.7-11.5
Сега зимата разхода ми е 10 твърдо... лятото като карах го засичах 8-9 според зависи от ръчкането. Иначе извънградско го засекох около 6 с 170 средна скорост

Продавам оригинални фарове, стопове и мигачи Е46
- Mamouk
- дере дънки сред голи мадами
-
Е нали бордът ти гледа разхода, едва ли се съобразява с това дали идва от автоматик или не...Т.е. не мисля, че има значение за борда... Ама това си е само мнение, може и да греша 

Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
euroto написа:bam-bam написа:euroto написа:При мен си показва точен разход на компа - градско се върти около 10 ... примерно 10.3 или 9.7 нещо такова
твойта автомат ли е
ДА автоматик е ... това има ли значение за борд компа? За рaзхода е ясно
не за тфа те питах .. просто ми се видя много тоя разход за 20ка