Взимане на книжката...
Модератор: Общи модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
Взимане на книжката...
колеги написаха ми акт за превишение на скоростта с над 50км/ч в населено място...сега какво следва?
като ми излезе наказателното постановление трябва да си оставя книжката ли?
и след 3м. как ще си я получа? нещо проверовъчни ще има ли?
като ми излезе наказателното постановление трябва да си оставя книжката ли?
и след 3м. как ще си я получа? нещо проверовъчни ще има ли?
Евала на тунинга! Тунинговайте при нас!
- Deadgame
- младши ентусиаст
-
- Кара: м50б20
незнам колега и аз съм на този хал излезна ми акта на 9 но не сам ходил да го гледам карам си така синиото талонче е в мен (бях го забравил като ме спряха ).Моя акт е с 61 км в населено място имаше нещо от рода на 250 лева и до 3 месеца без книжка и после мисля плащаш акта и ти я вращат
значи колега аз така си изпатих един път ........ с 60 км повече в населено ... след което ми я зеха самоче за 2 месеца и 250 лв ... като колегата .... след което си зех книжката след изтичането на наказанието ... после си я пуснах за от крадната и ми издадоха нова ..... после пак ми я зеха за същото нещо но вече дадох новата която си я издадох ... и до като бях в наказание спазвах си закона максимално .. но докъто бях без книжка си карах с тая дето си я обявих за открадната ..... колега помага пробвай и ти ......

- The Shadow
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36 M52B20 96 coupe
Като ти изтече наказанието си плащаш глобата и с документа, че си си платил глобата отиваш на гишето където ги връщат и си я взимаш. Трае около 10-15 мин и не ти е необходимо нищо повече освен да си си платил глобата и личната ти карта. А и точки не ти отнемат щом ти вземат книжката. Моята я взеха с 39 и след месец пак толкова бяха вътре 

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
The Shadow написа: Трае около 10-15 мин и не ти е необходимо нищо повече освен да си си платил глобата и личната ти карта.

Кое това,да си платиш глобата или да стигнеш от центъра до КАТ?

- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
глобата била 10 лв , ако се престориш , че си го забравил
и наказания няма
късно го разбрах аз това
че се бях замислил и на фотошоп не е трудно да се направи 

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
spower написа:глобата била 10 лв , ако се престориш , че си го забравили наказания няма
късно го разбрах аз това
че се бях замислил и на фотошоп не е трудно да се направи
ах колко ги молих да не ми взимат синия талон, че после разправийте да си го взема обратно са невероятно много. 3-ти месец, талона все още не е дошъл в провинцията, а му казах на оня пумияр, а той "не бе, след 2 седмици ще е там", две седмици онаа ми работа, направо нямам думи, простотия та знае ли се, тоя талон като си го взема, повече няма да го видят, копеленца.

За 2ри път ми го правят тоя номер.
You said: "Time will change!" What if it changes you?
- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
ми вариянта е щом сме в нарушение да не го даваме и това е по добре 10лв фиш за без талон отколкото разправии после
- The Shadow
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36 M52B20 96 coupe
///MapTo написа:The Shadow написа: Трае около 10-15 мин и не ти е необходимо нищо повече освен да си си платил глобата и личната ти карта.
![]()
![]()
![]()
Кое това,да си платиш глобата или да стигнеш от центъра до КАТ?![]()
![]()
Еххх Марто - МУШМУЛ....

Да си платиш глобата и вземеш книжката в заветният ден, а не да стигнеш до КАТ.
В градски условия с 30 км/ч над разрешените ти вземат книжката за 1 месец и 150 лв глоба. Мен ми я отнеха за 35 км/ч извън града - това е минималната скорост за отнемане на книжка извън града - наказанието ми беше месец без книжка и 100 лв глоба.
Относно талона - аз си мисля да си го сканирам и да го принтна на цветен скенер и после да си го ламинирам - нека ми ги отнемат един след друг

12 мнения
• Страница 1 от 1