Есе за Любовта

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 98' e36 318i
Мечтае да кара: e36 ///M3
Детайли за колата: M43B18

Есе за Любовта

Мнение от BMWMHartge » 21 Яну 2008, 2:47

написах едно есенце за любовта как мисля и размишлявам за нея .......дано ви хареса, коментирай те ;)

Ми какво да ви кажа, живота е един и трябва да се живее пълноценно, обичам високите скорости...и всичко което вдига адреналина. Ако има някой който може да махне самотата ще е хубаво, ама едва ли се намира в този сайт като гледам.....Харесвам жените като всеки човек са ми голяма слабост. Красивите жени..............са много красиви, но това не е най - важното.Важното е това което не се вижда, но може и да дойде момента когато ще се почувства поне или не? Всеки като мен търси правилния човек, но дали ще дойде?Може би вече е дошъл и ние сме го изпуснали? - Тогава човек губи важен епизод от живота си, но той продължава да търси този човек. В търсене на човека, ние изминаваме много епизоди от нашия живот за да намерим търсеното щастие, а има ли го?- Някои го намират, аз може би съм го изпуснал?НО в нашия живот има точно три епизода (поне в моя) 1ви Раждаш се; 2ри СТРАДАШ и 3ти умираш, но понякога само един момент красив и запомнящ се в нашия (моя) живот може да засенчи страданието, въпреки че този момент е 1/10000 от страданието. Любовта е знак. Но за какво? Няма значение. Тя ни показва, че има смисъл във всичко, което правим, но ние живеем ли?Има ли живот ли всичко е една илюзия, ще разберем може би, но кога?Ако сме изпуснали любовта, може да дойде друга(но само може).Новата любов никога няма да замести старата, те са две противоположности.Всяка любов сама по себе си е различна и незаменима или ние се залагваме?Това е както в физиката трети закон на Нютон: когато едно тяло упражнява сила върху друго тяло, второто тяло упражнява равна по големина и с обратна посока сила върху първото.Тоест всяка любов е с равна сила, но в обратна посока, така че когато изпуснем тази любов НИКОГА няма да се върне, ще дойде нова, но различна.Всичко е различно, човекъ който сме изгубили е един единствен в този объркан свят, новият човек може да ни даде подобна любов, може би и по силна, но тя е друга и човекът е друг.Когато продадеш една кола, и си купи същия модел отново - тя пак е друга, НИКОГА ти вече няма да имаш същата като старата кола, ще имаш по хубава, по нова, НО не и същата; така е и при любовта.......В нашия свят стана малко така, че парите взеха да искушават жените, и те започнаха да ги търсят а как се намират най-лесно?Богатия човек - те това търсят (87%от жените),но тя е красива, а той богат и има скъпо БМВ.Минава време и тя вече има дето от него, обаче детето и не е красиво, пита тогава приятелките си "Толкова съм красива а моята дъщеря е грозна защо?А те: "Защото то прилича на мъжа ти, а не на БМВ-то му"..........А ако се намери правилния човек ние не трябва да се гледаме в очите, а трябва да гледаме в една посока, но тая посока е най - тежката в живота, но и най сладка и радостна в някой случаи.........Мога да пиша много за тази любов дето е няма, но тя не е сляпа както се пише в много книги, просто ние сме слепи и незнаем как да я задаржим, но като я изгубиш веднъж, за другия път ще знаеш, НО най-важното е дали ще има друг път, но докато показва живота тече и в един МИГ си вече на 30 до тогава все още си се раждал - намираш любовта и започва СТРАДАНИЕТО, ако не страдам няма любов...ако няма любов няма СТРАДАНИЕ, но и Щастие.....Ти избираш....но когато дойде времето поне моето не е дошло или май го истървах ???

Има правописни грешки :Р
Това си го написах в един профил за запознанства то взе че стана есе :lol:
93' e36 320i coupe
98' e36 318i sedan

младши ентусиаст
Аватар
Кара: каквото изпадне...
Мечтае да кара: safety car, самолет, мотор
Детайли за колата: тотална щета...

Мнение от stozashto » 21 Яну 2008, 4:05

:D
На колко години си всъщност? :D

П.П. Краткотрайните ми наблюдения върху "неподкупните" ;) администратори и модератори и с всякакъв ранг потребители на форума ме карат да си мисля, че споменатите тук-там думи и словосъчетания, като "високи скорости", "адреналин", "БМВ", "скъпо БМВ", "старата кола", "същия модел", "трети закон на Нютон" и т.н., няма да спасят темата от изтриване... :roll: или от оплюване, ако някакси оцелее... ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Evangeline » 21 Яну 2008, 6:17

Стана ми интересно от къде го извади този процент :?:

Богатия човек - те това търсят (87%от жените),
Dont run in front of my car, you gonna get TYRED!

крив кюнец
Аватар

Мнение от крив кюнец » 21 Яну 2008, 8:55

Evangeline написа:Стана ми интересно от къде го извади този процент :?:

Богатия човек - те това търсят (87%от жените),

Еми човека си е направил проучване :mhihi:
Сова5 Бухал6 Кукумявка7

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i Turbo
Мечтае да кара: BMW F10 M5

Мнение от ///Ivan » 21 Яну 2008, 10:58

Браво! :ahah:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Re: Есе за Любовта

Мнение от Diavolo » 21 Яну 2008, 12:31

BMWMHartge написа:Красивите жени..............са много красиви, но това не е най - важното.Важното е това което не се вижда...

Така е. В началото си заслепен от "черупката" - външната красота, но после почваш да цениш вътрешната. Все повече и повече! И си истински щастлив ако я има.

BMWMHartge написа:В нашия свят стана малко така, че парите взеха да искушават жените, и те започнаха да ги търсят а как се намират най-лесно?Богатия човек - те това търсят

И да, и не! Прав си, че май с повечето станаха така, но има и жени, които не те "обичат" докато е пълен портфейла ти!

Както правиш сравнение с колите, че макар еднакви, те пак са различни, така е и с хората! Ако търсиш и искаш любовта, бъди готов да даваш колкото другия, че дори и повече, за да бъде насладата по-голяма. Ако той го оцени и ти отвърне със същото, чудесно. Ако не, замисли се дали сте един за друг.

младши ентусиаст
Аватар

Re: Есе за Любовта

Мнение от 2advanced » 21 Яну 2008, 13:21

Diavolo написа:
BMWMHartge написа:Красивите жени..............са много красиви, но това не е най - важното.Важното е това което не се вижда...

BMWMHartge написа:В нашия свят стана малко така, че парите взеха да искушават жените, и те започнаха да ги търсят а как се намират най-лесно?Богатия човек - те това търсят

И да, и не! Прав си, че май с повечето станаха така, но има и жени, които не те "обичат" докато е пълен портфейла ти!

Ми много малко останаха, тея дето не те търсят по сметка...
На мене няколко връзки ми се провалиха, само защото момичето примерно има някъв интерес, примерно гони кариера...еми шанс малко останаха и тея дето ще загърбят нещо заради тебе - за да се гради нещо трябва и малко себеотрицание...и идваме до големия процент дето те ползват за касичка..но кво да се прави живота е суров :mhihi: :mhihi: свиквай
Проблемът на жените с паркирането идва от това, че непрекъснато ги лъжат колко точно са 20см
YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007
Мишу написа:...ма на бела капа се отчитам :mhihi:
:mhihi:
Чакаме отговора на ДЗВЕР-а. Он е компетентен по всички въпроси - от земетресенията и дисекцията на млечната жлеза, до НПК и тям подобни юридически въпроси

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 21 Яну 2008, 13:29

Прав си като цяло, ама си малко песимистично настроен. Не малко, ами ти си краен песимист. Във всяко лошо нещо се крие и позитивизъм. Живота не свършва с една любов. Днеска обичаш, утре забравяш и после пак така. Това е един постоянен кръговрат, който не се променя. Всички си мислим, че ще намерим нещо различно, ама то си е едно и също. Идва един момент, в който имаш нужда да се подсигуриш обаче (ако така мога да се изразя) и решаваш, че най-лесно е да сключиш брак. Дефакто ти си можел да се ожениш за всяка една от предишните ти любови, но си решил да го направиш с тази защото си мислиш, че ти е дала нещо различно и се опитваш да я задържиш. След това знаем как е. Други пък го правят както каза ти за пари, което е изключително глупаво, но разни хора разни идеали... :idea:

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 21 Яну 2008, 14:08

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Мдаааааа. Вече подминаваме Космо момичетата по малоумни теми
:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

P.S. Розова атака :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от ACCELERATOR » 21 Яну 2008, 14:45

Любовта в днешно време е много относително понятие. Особено в големите градове. Даже бих казал, че напоследък рядко се среща. Доста съм си мислил защо се получава така.
Просто в момента светът ни е така устроен, че всичко се върти около парите, интересите и т.н. Истинската любов почти винаги носи и много страдание и разочарование. Повечето хора след 1-2 неуспешни връзки и много сълзи, просто отказват да опитат още веднъж, и приемат, че любовта съществува само във филмите и романите. Някои се спасяват от мъката с много работа, почват да градят кариера, и се опитват да се затрупат със задължения, така че да нямат време да мислят за миналото. Други пък, започват да отмъщават на всеки следващ човек, с който са, за това, че са били наранявани в предишните си връзки. Трети - след като са приели, че така и така любовта не съществува, решават поне да изкарат някаква полза от нея - "всички мъже са еднакви, вече ми е все тая, защо поне да не е богат, и да ме подсигури?"

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMWMHartge » 21 Яну 2008, 17:36

stozashto написа::D
На колко години си всъщност? :D

П.П. Краткотрайните ми наблюдения върху "неподкупните" ;) администратори и модератори и с всякакъв ранг потребители на форума ме карат да си мисля, че споменатите тук-там думи и словосъчетания, като "високи скорости", "адреналин", "БМВ", "скъпо БМВ", "старата кола", "същия модел", "трети закон на Нютон" и т.н., няма да спасят темата от изтриване... :roll: или от оплюване, ако някакси оцелее... ;)

на 22 години съм :mhihi:
93' e36 320i coupe
98' e36 318i sedan

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на 3-та

Мнение от BFM » 21 Яну 2008, 18:21

BMWMHartge, колега, струва ми се че явно си претърпял някакво разочарование, но не бъди толкова краен, не всички жени са материалистки.
Силният прави толкова ,колкото може, слабият страда толкова ,колкото трябва!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fenka85 » 21 Яну 2008, 19:13

BFM написа:BMWMHartge, колега, струва ми се че явно си претърпял някакво разочарование, но не бъди толкова краен, не всички жени са материалистки.

:bowdown: :clap: :yes:
"Бейби кажи ми къде ти е сърцето? ... Да не го забрави в на ония BMW-то?"

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 21 Яну 2008, 19:30

ACCELERATOR написа:Любовта в днешно време е много относително понятие. Особено в големите градове. Даже бих казал, че напоследък рядко се среща. Доста съм си мислил защо се получава така.
Просто в момента светът ни е така устроен, че всичко се върти около парите, интересите и т.н. Истинската любов почти винаги носи и много страдание и разочарование. Повечето хора след 1-2 неуспешни връзки и много сълзи, просто отказват да опитат още веднъж, и приемат, че любовта съществува само във филмите и романите. Някои се спасяват от мъката с много работа, почват да градят кариера, и се опитват да се затрупат със задължения, така че да нямат време да мислят за миналото. Други пък, започват да отмъщават на всеки следващ човек, с който са, за това, че са били наранявани в предишните си връзки. Трети - след като са приели, че така и така любовта не съществува, решават поне да изкарат някаква полза от нея - "всички мъже са еднакви, вече ми е все тая, защо поне да не е богат, и да ме подсигури?"
Тру,тру... :(
П.С. Зак ме фърли под масата с тфа розова атака :lol: :lol: :mhihi:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMWMHartge » 21 Яну 2008, 19:37

ами малко или много претърпял съм загуба........
93' e36 320i coupe
98' e36 318i sedan

Следваща

Назад към Извън Темата