Ченгето ми счупи предното стъкло

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 19 Яну 2008, 20:45

mangini написа: Предполагам си има процедура като някой не спре на стоп палка на полицаи-или се обаждат на следваща кола, или записват номера, или тръгват с патрулката след него..

1) с тия астри 1.4 дали имат шанс,как мислиш? :mhihi:
2)как ще докаже следващия патрул,че не съм спрял на стоп палка? - аз мога да кажа,че съм видял дадено ченге да наддига бутилка с концентрат - няма ли го записано с камера :1:
3) ако съм решил да не спирам на стоп палка,мислиш ли ,че ще ми видят номера :lol:
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 19 Яну 2008, 21:15

///MapTo написа:
mangini написа: Предполагам си има процедура като някой не спре на стоп палка на полицаи-или се обаждат на следваща кола, или записват номера, или тръгват с патрулката след него..

2)как ще докаже следващия патрул,че не съм спрял на стоп палка? - аз мога да кажа,че съм видял дадено ченге да наддига бутилка с концентрат - няма ли го записано с камера :1:
3) ако съм решил да не спирам на стоп палка,мислиш ли ,че ще ми видят номера :lol:

Бате много бързи и яростни си гледал, видел си да налива ма не знам дали знаеш бързите тестове за алкохол и наркотици показват до 72часа назад ;) ще ти оборят лъжепоказанията и ще го ядеш, просто не им се занимава.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mangini » 19 Яну 2008, 21:51

///MapTo написа:

Ами нали това ти казвам, става дума за процедура. Как ще доказва следвашия патрул дали си спрял на стоп палка-ми има показанията на предишния патрул, който е представител на закона, сам прецени твоята или тяхната версия звучи по-достоверн. Не е толкова лесно-казвам, че ченгето е било с бутилка концентрат, чиния с кисело зеле, две мацки и край, до тука. Просто мисля, че в конкретния случай е редно човек да си потърси правата, все пак има и щета по колата.

Аватар

Мнение от ///MapTo » 19 Яну 2008, 21:57

mangini написа:...

Е какви показания има?
Знаеш ли колко човека прелитат около патрулките и пищят радари...как ще докаже,че съм би точно аз,при положение че не е снимано с камера??? - недоказуемо,независимо от закона...не ми се спори за глупости във форума,само ще ти кажа че съм го прилагал на практика и накрая ченгето ми върна документите и си тръгнах и без рушвети да давам... :winky:
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

Аватар
Кара: E90 330xd
Детайли за колата: Черен фолиран седан.

Мнение от body » 19 Яну 2008, 23:01

Eliana написа:Без документи за смоличност , яко пиячка в колата....:mhihi:
За мен до накъде и той е прав и добре че не си се разправяла да ви замъкне в участъка и да постоите там до сутринта.
Щом не е станало нещо по- сериозно от счупеното стъкло, което надявам се каското ще го покрие, значи всичко е наред.

Sharo тва пък да те замерва с палката като си на мотора :shock:
В такив случай спирам, слизам и го замервам с мотора :lol:
Шегата настрана, но може да те убият така бре тия нормални ли са? :roll:
Ако съм на твое място ще го съдя за предумшлено убийство :lol: :roll:
Аман от "ЕМАНЦИПИРАНИ" :mhihi:

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 19 Яну 2008, 23:22

Направил е милиционера (не полицая) "компромис",защото се е осрал първо на първо ;) И ще продължава да си замерва колите и да се мисли за голям ,докато хората си мълчат и не се възползват от правата си за съжаление :confused:

Достатъчно е на мястото на инцидента,докато той с документите е бил в патрулната кола,да се е обадила колежката на 166,като казва номера на патрулната кола с въпросния милиционер и случая със строшеното стъкло и оттам от Дежурната част в гр.Дупница изпращат от ППС-тата някой и на мястото за оглед на ситуацията.Всички обаждания на 166 се записват и водят стриктно в архив, така ,че в последствие фактите се навръзват ;) При това положение ,полицая си заминава от работа 99,9%, отделен е въпроса с гражданския иск ;)

В случая нищо не е трудно,само ,че колежката е била уплашена и те това са използвали ...
Докъде се е стигнало хората да навеждат глава ,дори тогава когато те нямат вина :help:

Георги Пенчев
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 touring

Мнение от ka4i » 20 Яну 2008, 0:35

това с телевизията мойе да се уреди в мое лице.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше E36 320 Coupe

Мнение от Totogada » 20 Яну 2008, 2:53

Според мен има си много по цивилизован начин...да се спре една кола била то и в нарушение...не е начина като се чупи предното стъкло.Дори полицая да го е счупил без да иска...аз ако бях на негово място щях да потъна от срам ...но полицаите понякога не са хора.Давам пресен пример..засичат на Сливенски минерални бани нарушил не спира на стоп палка...след известно време нарушителят е забелязан в Сливен...до известна бензиностанция.. призован е от органите на реда да отбие в страни(полицаите знаят номера на колата)идват КАТ пишат акта и това е.Само,че за тази цялата работа дойдоха 3 патрулки една кола на КАТ и висяха около 30 мин.През това време друг въпрос беше,че който мине покрай полицаите си правеше каквото си иска.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 20 Яну 2008, 9:53

Totogada написа:През това време друг въпрос беше,че който мине покрай полицаите си правеше каквото си иска.

Ами, кво да ти кажа прави си всеки който каквото иска, защото... абе виждаш в темата защо, вчерашни шофери бегат, карат в нарушение и имат наглостта да псуват органите на реда ;)
Ако не беше спряла на стоп палката и не си го видяла в следствие на което има опасност да го сгазиш, сега в Америка щяха да те съдят за непредумишлено убийство, неизпълнение на нареждане и още куп неща с които доста време щеше да си на топло ;)
Да не говорим ти, в колко нарушения си, но никой не ги погледна всички погледнаха полицая :roll:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 20 Яну 2008, 13:30

преди години една кука ме замери с палката и резултата беше крива ламарина под прозореца на вратата,тва щот минах с 30км и не му спрях,ама всички бяхме употребили и не ми се занимаваше..
после някви призовки имаше да съм ходил в рпу-то...с прост народ кво да се обясняваш?
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Evangeline » 21 Яну 2008, 2:47

Колеги, благодаря ви за мненията и за това, че взехте отношение по темата. Мисля че се получи интересна дискусия :yes:

От цялата история съжалявам, че оставих ченгето да се измъкне и ще продължава да се мисли за недосегаем, но все пак всичко е приоритети , така към преценила тогава. В бг-то съм за малко и искам покой. А колегата Penchev е прав, че трябва да си търсим правата и да се научат тези, които прилигат закона, че не са извън закона

Малко ще се отклоня, прииска ми се да споделя какво се случи в компанията в която работя (u.s.) Една сутрин колежка намери на деска си обидна анонимна бележка, в която се обяснява как гаджето и многокракто й изневерява, а тя е много тъпа и не се осеща. Тя отиде при когото трябва, веднага се извикаха специалисти, такива дето по почерка могат да разберат кой го е писал, разбраха кой е и го уволниха на следващия ден.
Dont run in front of my car, you gonna get TYRED!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '94 Opel Corsa B

Мнение от стан » 21 Яну 2008, 11:16

Копелета гадни са това. И аз имам една палка в нас с тия мотори :mhihi:

Аватар

Мнение от ///MapTo » 21 Яну 2008, 11:18

стан написа:Копелета гадни са това. И аз имам една палка в нас с тия мотори :mhihi:

:shock: Ти сериозно ли?
Колко я продаваш? :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 21 Яну 2008, 16:41

Срещу думата на полицай и боговете мълчат! Разминала си се леко.
1во ще те изкара че си се опитала умишлено да го згазиш,
2ро ако стане напечено ще си скъса сам пагона и ще те обвини че ти си му го скъсала - и тогава - леле майко... не питай какви разправии са.
Каско имаш таке че си ок.
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

Аватар

Мнение от ///MapTo » 21 Яну 2008, 16:53

hemicharger написа:Срещу думата на полицай и боговете мълчат!

:mhihi: :mhihi: :mhihi:
Ти си за бисерите направо...
Изображение
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории