Скарцане на корите

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Потребител
Аватар

Скарцане на корите

Мнение от Dido_BMW » 20 Яну 2008, 19:54

Здравеите колеги имам следният проблем. Корите на всичките врати скарцат че даже и похлопват зверски пробвах с какво ли не да ги пооправя липсваха кочета купих и сложисх но все тая. Даите савет как да ги оправя.

ентусиаст
Аватар
Кара: e60ka

кори

Мнение от krasi_bmw » 20 Яну 2008, 21:52

аз моя проблем го реших по този начин--Преди да свалиш кората вземаш един молив и очертаваш цялата кора ,сваляш и вземаш двойно залепващо тиксо ,от ефтиното за 2лв . с ширина 1см. но преди това изтриваш хубаво с ъс спирт от вътрешната страна на очертанието и лепиш пак от вътре на очертанието ,махаш другия защитен слой на тиксото и слагаш кората и ти гарантирам резултат......... :D

ентусиаст
Аватар

Мнение от [Georgi] » 20 Яну 2008, 22:50

Може и да пробваш да смениш щипките, ама е доста играчка...

Потребител
Аватар

.

Мнение от Dido_BMW » 20 Яну 2008, 23:03

да бладодаря ти много колега ще пробжам с двоино залепващо. Щипките сам ги сменил но няма резултатат.

Legendary
Аватар
Кара: G30 530iX LCI, F25 30iX

Re: кори

Мнение от MadChicken » 21 Яну 2008, 0:25

krasi_bmw написа:аз моя проблем го реших по този начин--Преди да свалиш кората вземаш един молив и очертаваш цялата кора ,сваляш и вземаш двойно залепващо тиксо ,от ефтиното за 2лв . с ширина 1см. но преди това изтриваш хубаво с ъс спирт от вътрешната страна на очертанието и лепиш пак от вътре на очертанието ,махаш другия защитен слой на тиксото и слагаш кората и ти гарантирам резултат......... :D

Идеята е интересна, но според мен ефектът ще е по-голям ако се използват гумени уплътнения за прозорци, понеже двойнозалепвашото не е достатъчно дебело.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го шано
Мечтае да кара: още по-шано
Детайли за колата: Излъскан сток

Re: кори

Мнение от emiche » 21 Яну 2008, 1:27

MadChicken написа:
krasi_bmw написа:аз моя проблем го реших по този начин--Преди да свалиш кората вземаш един молив и очертаваш цялата кора ,сваляш и вземаш двойно залепващо тиксо ,от ефтиното за 2лв . с ширина 1см. но преди това изтриваш хубаво с ъс спирт от вътрешната страна на очертанието и лепиш пак от вътре на очертанието ,махаш другия защитен слой на тиксото и слагаш кората и ти гарантирам резултат......... :D

Идеята е интересна, но според мен ефектът ще е по-голям ако се използват гумени уплътнения за прозорци, понеже двойнозалепвашото не е достатъчно дебело.

:yes:
Изображение
Дизелите са мъртви души.

Назад към E36