Какво е необходимо за преместване на десен волан в нормален?
Модератор: Общи модератори
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
- BIRICHKA
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ис-требител
Снимката която пусна колегата KNOCK направо разби. А кой ли ще пуска мигачите

Some say he spends most of his time on bmwpower-bg.net
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Аз съм чувал за бус Форд, че е 1000лв обръщането на дирекцията тук. В Англия са доста разпространени и тук има хора, които го правят.
За е36 може и по- малко да излезе, все пак не са толкова скъпи нещата, които трябва да се подменят и може би си струва, тъй като доста читави е36- ци може да се намерят в Англия на добри пари, най- вероятно защото им е ограничен пазара, а в други европейски страни смяната на дирекцията ще излезе златна заради труда най- малкото.
За е36 може и по- малко да излезе, все пак не са толкова скъпи нещата, които трябва да се подменят и може би си струва, тъй като доста читави е36- ци може да се намерят в Англия на добри пари, най- вероятно защото им е ограничен пазара, а в други европейски страни смяната на дирекцията ще излезе златна заради труда най- малкото.
bum_bum написа:Аз съм чувал за бус Форд, че е 1000лв обръщането на дирекцията тук. В Англия са доста разпространени и тук има хора, които го правят.
Абе за е36-цата нема ядове,въпроса е да врътниш нещо по-ново.Там само електрониката ме притеснява нещо.
А некой по-запознат с цените на е46 или някакво сайтче за коли в Англия?Да си сверя часовника с цените които ми предлагат.

24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2