Звук ?!?
Модератор: bum_bum
40 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Звук ?!?
Здравейте. Взех си БМВ 318ис обаче много много не ми харесва звука. Кажете кой е най добрия варянт за да го накарам да "пее"
За сега мисля да сложа един нов спортен и мисля гърнето да сменям. Според вас ще има ли промяна, и ако не какво предлагате(и до какви пари)?

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
добави още две гърла и си готов
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
Ако и купиш и една емблемка ///М,лепнеш един надпис Ремус отзад ще го докараш още повече откъм стил тип "Пернишки Голф 2",а и доста конски сили отгоре дават тия шукариики.Успех!
- theraven_nz
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15
euroto написа:И за какво ти е да пее? На състезние ли ще ходиш
Може и за състезание да ми трябва-кво значение има? Искам да има хубав звук защото този в момента ме дразни. На такава кола не и отива много много звук като на миксер. Искам нещо такова http://vbox7.com/play:030b8779

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
sabi1984 написа:просто отиди при някой който прави гърнета и си махни средното гърне или ако евентуално имаш катализатор.това ще е достатъчно.при мен стана много добре-нито реве много силно нито пък е тиха.чува се хубав звук като подадеш газ

Ти каза ли нещо,или просто да има ново мнение в темата?
Ако се махне катализатора и се сложи резонаторно гърне,точно за едно София-Пловдив-София на високи обороти си му таковал таковата...после звука става един готин такъв..на дрънчаща ламарина...ама успех де,някой магьосници са на тезата,че ще събудиш някой и друг кон

razzor написа:euroto написа:И за какво ти е да пее? На състезние ли ще ходиш
Може и за състезание да ми трябва-кво значение има? Искам да има хубав звук защото този в момента ме дразни. На такава кола не и отива много много звук като на миксер. Искам нещо такова http://vbox7.com/play:030b8779
Ами отивай при някой който прави ауспуси и му кажи, че искаш да бръмчи и той ще ти извади тва онова ще остави една права тръба и ще будиш квартала

Сигурен съм, че съвсем скоро ще искаш да стане безшумна

///MapTo написа: някой магьосници са на тезата,че ще събудиш някой и друг кон![]()
![]()

Последна промяна euroto на 20 Яну 2008, 15:54, променена общо 2 пъти

- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
Archangel какво му е селското на Ис да сложиш ремус немога да разбера, "щяло да изглежда като пернишки голф" я се стегни ве бате Жоро фешъна е от моя блок и смени над 2-3 генераций от до ремус и трябва да ти кажа, че вадеше страшен звук, незнам какво му е селското да извадиш 1000лв за генерация.
- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
пич ти чувал ли си истинска генерация Ремус Жоро като минеше пред блока аз живея на 8 етаж и вибрираха стъклата от плътен звук а не от резлив и не на газ а на спокойно каране.
40 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3