320 vs 318IS ?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
56 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
zBoost написа:Ogi написа:...
За M42, няколко коментара на мойте впечатления. Да педала има 2 положения, отначало е мек след това има едно положение в което става по-твърд. Интересно е направено. Мотора е здрав, доколкото знам е правен с ковани бутала и биели. Издръжлив е на допълнителен тунинг. Ако караш повечко колата в града е доста добър избор, пъргав е, аз лично обожавам характерното залепване след 3000 оборота на 1-ва и 2-ра предавка. Подръжката също е с една идея по-малка от шестак, разликата в разхода е колкото тази във вървежа. Звука на шестака е ясен, но основно е една идея по-еластичен, което е предимството му за извънградско каране, подръжката изисква още 2 гърла.
Гледай кой е по-читав и къде километрите реално са по-малко както каза ///MapTo. Аз лично избрах M42, защото карам повечко в градски условия и по-рядко извънградско, а и ми изпадна добре запазена кола с този мотор от 1ви собственик. Това е от мен, успех

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- KickingKing
- ентусиаст
-
Бате само разликата м/у М50 и М52 е достатъчно голяма за да се разисква, ти питаш за разликата м/у 4 двг.
Вземай си 318ис и се прави че караш БМВ пред мацките.
Вземай си 318ис и се прави че караш БМВ пред мацките.

Изяж бобър - спаси дърво!

По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
sabi1984 написа:колега ще ме извиняваш ама май не се чуваш какво говориш.как 320-ка ще гори 8л/100км.при скорост 190км/ч
Както и да го погледнеш - така е
аз извънградско разхода над 10.0 не съм го качвал,а не карам бавно

- Stur6ela
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E91 Touring / 318d / 2008
- Мечтае да кара: M3
Малките мотори харчат колкото големите,моята е 320 М50 и сум адски доволен,няма такава кукла
Моят съвет е 320 ,а ако мислиш за бензина взимай Голф 1.6 на метан и с 5лв ще се возиш 10 дена

BMW не е кола за каране, нито кола за возене, BMW е начин на живот

- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
ми те щом харчат еднакво 318ис и 320 по добре да дава по 3-4 лв повече за бензин и да си купи 325 най-добрият вариант така и така ще подържа 6-так поне да варви тоя 6-так, че некой много се гордеят като скъсат 6-так.
- ///MapTo
-
-
ditko1 написа:...
На българския пазар читави Б25 почти не се срещат,за да не кажа хич...читавите са си по гаражите на маниаците,а ако тръгнеш да внасяш автоматично отиваш 5000лв по-нагоре

- ditko1
- старши ентусиаст
-
- ditko1
- старши ентусиаст
-
///MapTo като гледам колко неща си сложил по колата сигурно щеше да вземеш за всичките пари една 325-ца така ли е ?
ditko1 написа:ми те щом харчат еднакво 318ис и 320 по добре да дава по 3-4 лв повече за бензин и да си купи 325 най-добрият вариант така и така ще подържа 6-так поне да варви тоя 6-так, че некой много се гордеят като скъсат 6-так.
Прав си, но в БГ такива читави са много редки, а ако внася требе акциз

- ditko1
- старши ентусиаст
-
е колко му е от тука да си вземеш една не читава за 6-7 и да вкараш 2-3хил. за да я стегнеш не стигат ли тея пари защото аз незнам как вървят цените на частите на 325
- ///MapTo
-
-
ditko1 написа:///MapTo като гледам колко неща си сложил по колата сигурно щеше да вземеш за всичките пари една 325-ца така ли е ?
Когато си търсех кола,чаках да докарат една 325-ца в България...уж перфектна по снимки и описание,като я видях на живо - беше пълен гроб...ходих и гледах още една 325ца в едно софийско село...ми тая кола освен мотор друго по нея нямаше...трябваше поне 6-7 хиляди да се вложат за да знам,че карам найстина кола и затова се спрях на крайния вариант - 20ка,но да ти кажа не съжалявам...

56 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4