Акумулатор BMW?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
32 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
stenli_bmv написа:То ти показва 12,5V,но зависи какъв ампераж 6те имаUrt написа:Благодаря на всички, напрежението е 12,5V до момента. Акумулатора не съм го купувал аз а така взех колата, от лятото до сега за пръв път не иска да запали......
и волтажа пада... тва да не мислиш че се захранва от мини-ГАЛАКТИЧЕСКА ЯДРЕНА МЕГАСТАНЦИЯ

аааахахахаххах гхахахах дори когато МАКСИМУМА МУ Е 0.00 МИЛИАМПЕРА, дори ТОГАВА ИМА 12.5V аахахахахаха
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
bobreti написа:колега тези акумолатори не се зареждат по добре дай ток на колата и остави да поработи ако пак пада бягай за нов
Акумулатор дето не се зарежда няма или поне аз не съм чувал за еднократна употреба акумулатор

Иначе братле не се лъжи с Монбати , Варти , Бошове и тн ... Слагай Exide 75 Аh и си ток както се казва

venci-bs написа:Аз на 318i съм с 70А.Чудя се как си ги палил тия 6 цилиндара до сегаНе се замисляй,направо нов
Това няма никво значение "Стартовия ток" Е по-важен за "запалването на цилиндрите" Например монбат от 100 Ah да има най-много 600 , докато примерно exide от 50 Ah има 900 ...
Иначе нормално да не важи гаранцията все пак един акумулатор като не се зарежда напълно се сасипва ... Алтернаторите мисля че бяха 55 или 65 А за 318ис и 320 ... Няма как да зареди 100 примерно

- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
абе дали разбрах ДОБРЕ, ти токущо постави Exide като ИЗВЕСТНА и ВСЕПРИЗНАТА марка сред производителите на БАТЕРИИ, а VARTA да я оставиме настрани??
това ли точно имаш предвид, или по-просто казано си психично болен?
п.с. по другия въпрос - значи голямото ОБЦ има вградена товарна вилка
това ли точно имаш предвид, или по-просто казано си психично болен?
п.с. по другия въпрос - значи голямото ОБЦ има вградена товарна вилка
DirtySouth написа:Това няма никво значение "Стартовия ток" Е по-важен за "запалването на цилиндрите" Например монбат от 100 Ah да има най-много 600 , докато примерно exide от 50 Ah има 900 ...
Точно така е

bobreti написа:колега тези акумолатори не се зареждат по добре дай ток на колата и остави да поработи ако пак пада бягай за нов
Зареждат се
- Urt
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: го из просото!
- Детайли за колата: E46 330d

Ха сега де!
Купих си нов акумулатор. В магазина ми препоръчаха EXIDE, и ми казаха че по спецификация ми е достатъчен 55Аh. Взех 60А със стартов ток 560. Слагам в колата и същата работа................ Върти но не пали и мирише от аспуха яко на неизгорял бензин.......

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
- Urt
- кандидат ентусиаст
-

- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
t0sh Щом exide го слагат масово за про Кар Аудио дето си трябва бая точец значи трябва да е добър
Иначе не е извесна да много малко хора биха дали 390 кинта за акумулатор на кола и то 50Ah 

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Ти да не ги продаваш тия, щот аз доколкот помня Ексид Екстра 50 ампера е към 160лв
или ги бъркаш с Ексид Максима 

- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
Говоря за максима колега естествено че х-тра няма да изкар този стартов ток , а иначе 160 беше миналата година 2007ма в момента е 220 лева
А 2006та година беше 110 лева интересно ми е 2009та каква ще му е цената
(75Ah x-tra)

- Urt
- кандидат ентусиаст
-
- moniglow
- кандидат ентусиаст
-
Urt написа:8) въртях дълго време стартера и първоначално запали плахо. Явно свещите са били зацапани от многократните опити със стария акумулатор.
Ако акомулатора върти слабо и EKU-то не събере инфо.от датчиците - няма гориво и искра и колата неможе да се задави. Маже и да греша колега,но мисля че все пак ти е бил заледен катализатора и тази ледена тапа е давила колата .Сега просто времето се стопли и всичко е наред.
По темата за акомулаторите също важи правилото-"най-хубав е НОВИЯТ ПРАВИЛНО ИЗБРАН акомулатор."
Досега винаги съм си купувал скъпи ,но до 2-3год.продавам колата ,а за този период би ме изкарал всеки.
- Батька Махно
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: БМВ 320 купе , 94
Колега,когато сваляш акумулатора за зареждане---Вържи му една лампа от мигач и го остави докато лампата изгасне-може да минат часове.После го зареди за 24 часа,трябва и да почнат да излизат мехурчета,слагай на колата и върти спокойно.
Бог създаде ВМW, а хората-всичко останало!
- Батька Махно
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: БМВ 320 купе , 94
Колега,когато сваляш акумулатора за зареждане---Вържи му една лампа от мигач и го остави докато лампата изгасне-може да минат часове.После го зареди за 24 часа,трябва и да почнат да излизат мехурчета,слагай на колата и върти спокойно.
Бог създаде ВМW, а хората-всичко останало!
32 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3