Пътуване...
Модератор: Общи модератори
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Ей, тогава работата е много лесна
Пътувал съм го маршрута ,имаш просто нищожно разстояние в Черна Гора
http://www.viamichelin.com/viamichelin/ ... mage2.y=4#
Когато брат ми пътува миналата година пролетта до Унгария с мойта кола ,отидохме до нотариус и му направих пълномощно за да може да напусне страната с комбито.Натам никой не гледа вече този талон, той излезе през ГКПП Градина - Калотина
Ти оттам ще минеш също
В талона кой е собственик записан ?
Георги Пенчев

http://www.viamichelin.com/viamichelin/ ... mage2.y=4#
Когато брат ми пътува миналата година пролетта до Унгария с мойта кола ,отидохме до нотариус и му направих пълномощно за да може да напусне страната с комбито.Натам никой не гледа вече този талон, той излезе през ГКПП Градина - Калотина

Георги Пенчев
Колега прави пълномощно, че сега в Петък ходих до Сърбия и на връщане ме държаха 2 часа заради такова пълномощно .. дето се вика може да не ти го поискат, но няма да е лошо да го имаш ..... аз бях с кола с чужди номера може и затова да са ме държали, но според мен не поемай риска, че ще ти струва пари
Искат и зелена карта
и ровят по колата
Абе всичко е късмет, зависи от смяната на която ще попаднеш - има и готини куки. Мен ме спряха 200 метра преди границата(в района на ОМВ) с един ЛендКруизър - гранична полиция и бяха пичове - питат дали не съм крал колата и разни такива
ма на границата си повисях заради пълномощното 

Абе всичко е късмет, зависи от смяната на която ще попаднеш - има и готини куки. Мен ме спряха 200 метра преди границата(в района на ОМВ) с един ЛендКруизър - гранична полиция и бяха пичове - питат дали не съм крал колата и разни такива

- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
- Кара: Х5 и W209
- Мечтае да кара: DDT на море :)
На името на предния собственик е кораба,като тръгвам ще мина през Габрово за пълномощно и съм готов,то се е видяло,че с автобус няма да е.Благодаря на всички за вниманието

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Сигурно си се подготвил,но все пак да си кажа и аз,поне за гарминчетата си трябва отделна карта за югославия,заводски няматmitko_n1 написа:.Пътя мисля,че не е проблем,в смисъл че ще имам GPS.

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
vlado_turbinata написа:колега какво стана ... какво се реши .. май така като гледам нема да е в аутобусо .....![]()
![]()
Така като гледам май не,а колата реве като камион,само да не се заядат тия педали(сръбските куки),че лоша работа

- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
vlado_turbinata написа:mitko_n1 написа:Така като гледам май не,а колата реве като камион,само да не се заядат тия педали(сръбските куки),че лоша работа
ееее ясноо ... начи че става шоу с баварията .....![]()
![]()
![]()
П.П И да нема после по новините ..... у сръбско хванат българин който шофирал бмв-то си с над 220 км/час .....![]()
![]()
Ако пътя позволява що не

24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2