инсталация за халогени
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
инсталация за халогени
едва ли някой ще помогне, но все пак всякаква информация е добре дошла
за сега имам това
http://forum.e46fanatics.com/showthread.php?t=352220
и това също
http://forum.e46fanatics.com/showthread ... ght+wiring
но и на двете места хората си имат OEM fog lights kit - part number 63 17 9 410 794 който е за коли преди фейслифта, а за фейслифт такъв кит няма
Както знаете цената е 1706лв, така че си струва побългаряването
за сега имам това
http://forum.e46fanatics.com/showthread.php?t=352220
и това също
http://forum.e46fanatics.com/showthread ... ght+wiring
но и на двете места хората си имат OEM fog lights kit - part number 63 17 9 410 794 който е за коли преди фейслифта, а за фейслифт такъв кит няма

Както знаете цената е 1706лв, така че си струва побългаряването
- V-max
-
-
- Кара: E30 318hi ---> E30 328ihA
- Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD
според мен ти трябват :
- копчета от лайт модул с 2та халогена (монтират се на мястото на голямото копче в момента)
- адаптация на лайт модула за ксенон и халогени
- инсталацята по принцип не е толкова сложна да се направи - ако слагаш ксенон ще е още по-лесно
- копчета от лайт модул с 2та халогена (монтират се на мястото на голямото копче в момента)
- адаптация на лайт модула за ксенон и халогени
- инсталацята по принцип не е толкова сложна да се направи - ако слагаш ксенон ще е още по-лесно
- V-max
-
-
- Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?model=AP71&mospid=47665&btnr=63_0582&hg=63&fg=95&hl=2
виж тук пише след 9/2001ва
виж тук пише след 9/2001ва
327 лв в дару и 276лв на други места
аз се чудя тия в М Кар сляпи ли са, та не са видели това ?!
ще ги помоля да проверят този номер след празниците
иначе ще слагам ксенон 100% но си мислех да проверя как стоят оригинално нещата
май нямаше нужда да го правя
а защо според теб е по-лесно ако слагам ксенон? защото трябва да се прекарат нови кабели директно от акумолатора заради ксенона?

аз се чудя тия в М Кар сляпи ли са, та не са видели това ?!
ще ги помоля да проверят този номер след празниците
иначе ще слагам ксенон 100% но си мислех да проверя как стоят оригинално нещата

май нямаше нужда да го правя
а защо според теб е по-лесно ако слагам ксенон? защото трябва да се прекарат нови кабели директно от акумолатора заради ксенона?
- V-max
-
-
първо спестяваш търсенето на букса за халогена и си правиш инсталация от баласта към лайт модула директно . Отделно както казваш си захранваш баластите с ток (през бушон) директно от акумулатора (имам предвид полюсите изнесени под капака) и веригата се пуска/спира с копчето на халогените
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
аве малко съм оффтопик ама ще ме прощавате ...
има ли блувижан крушки за габарита .. че като е с ксенон и вътрешния габарит мноо дразни ...
халогените не ги пускам мноо мноо та не ми пречат
има ли блувижан крушки за габарита .. че като е с ксенон и вътрешния габарит мноо дразни ...
халогените не ги пускам мноо мноо та не ми пречат
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
- Гецата
- некъв ентусиаст
-
- Кара: ///М3
- Мечтае да кара: ///М3
има крушки за габарита.....що не му боднеш направо един овчи поглед 

"90 Е30 316i "95 Е36 318i "00 Е46 320i "88 E30 320i "92 E36 318is''95 Е36///М3 ''92 E30 325i LA ''91 E30 316i ''05 E90 320d ''02 E46 330d ''03 E53 3.0d
- V-max
-
-
блу вижъна н Филипс не помага много - пак си личи , по-добре е малко но пак дразни ....
ПС - Слави сън ли те не хваща та в 7:21 си пред ПЦто
ПС - Слави сън ли те не хваща та в 7:21 си пред ПЦто

- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
- Гецата
- некъв ентусиаст
-
- Кара: ///М3
- Мечтае да кара: ///М3
от диодите светкат мигачите 

"90 Е30 316i "95 Е36 318i "00 Е46 320i "88 E30 320i "92 E36 318is''95 Е36///М3 ''92 E30 325i LA ''91 E30 316i ''05 E90 320d ''02 E46 330d ''03 E53 3.0d
- V-max
-
-
© написа:днес монтирах инсталацията за халогените
нямаше никакъв проблем- всичко беше така както е описано - цокъла за релето си беше там, с жълто сивия кабел в него, нагласяш останалите кабели и ги пускаш до халогените
само копчето остана да купя от някъде и би трябвало да светнат
коя инсталация ползва последно

Все пак издирих този номер, който ми беше казал за кабелите и който в последствие изгубихме. Номерът е 61129410798 . Той включва всички кабели до релето, заедно с фасунгите за халогените. Всички накрайници са там и с него инсталацията е просто едно прекарване на кабели и нагласяне на накрайниците в цокъла на релето и бушона.
Поръчва се и реле с номер 61368373700, един бушон 15А и друго не ти трябва. Между другото без да искам поръчах две релета и едното ми стои излишно. Ако нямаш реле пиши ЛС да се разберем.
Копчето за халогени както каза е само панелът на лайт модула. Възможно се да се поръча панел с автоматични фарове, съответните врътки и копчета за халогени и фарове за мъгла. В Дару струва около 120лв, което е горе долу приемливо. Аз обаче още не съм решил дали ще слагам сензори на автоматично ниво на фаровете и тогава ще трябва да търся нов лайт модул за ксенон, защото ако има вариант с програмиране на сегашния ми то в България едва ли ще намеря човек който да го направи
Бушона за халогените е номер 38. От там кабела отива в релето. Трябват ти две маси за релето и халогените, които се връзват отгоре над бушоните - има си място. И така инсталацията по нищо не се различава от оригиналната.
Номера за кабелите въпреки, че го няма за фейслифт си пасва точно. Като си помисля колко пари искат в официален сервиз за нещо толкова елементарно ...

Поръчва се и реле с номер 61368373700, един бушон 15А и друго не ти трябва. Между другото без да искам поръчах две релета и едното ми стои излишно. Ако нямаш реле пиши ЛС да се разберем.
Копчето за халогени както каза е само панелът на лайт модула. Възможно се да се поръча панел с автоматични фарове, съответните врътки и копчета за халогени и фарове за мъгла. В Дару струва около 120лв, което е горе долу приемливо. Аз обаче още не съм решил дали ще слагам сензори на автоматично ниво на фаровете и тогава ще трябва да търся нов лайт модул за ксенон, защото ако има вариант с програмиране на сегашния ми то в България едва ли ще намеря човек който да го направи

Бушона за халогените е номер 38. От там кабела отива в релето. Трябват ти две маси за релето и халогените, които се връзват отгоре над бушоните - има си място. И така инсталацията по нищо не се различава от оригиналната.
Номера за кабелите въпреки, че го няма за фейслифт си пасва точно. Като си помисля колко пари искат в официален сервиз за нещо толкова елементарно ...

24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2