Голям борд
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Голям борд
сега правя един прект и си правя една е36-ца.
зна4и тя има 4ек контрол. и ре6их да и сложа голямия борд като мислех 4е като има 4ек контрола зна4и трябва да си тръгне си4ко доста по лесно ,но се оказа 4е има само една букса отзад която идва от 4ек кутията и като я вкл. на голямия тои даже и не светва.
опред гледах 4е има кабели за дат4ик за темп. и бу6они има за него зна4и трябва да я има инсталацията и другата(бялата) букса която е за стандартните компове ,но нея намерих.. дали някъде не е завита не6то.
доколкото знам 4ерната букса е за 4ек контрола,а бялата за останалите не6та(темп.,захранване) ..
пове4ето имате проблем с 4ек контрола да си сложите а при мен е обратното.
та въпроса ми е тази букса която липсва дали е някъде навътре оставена или трябва да си я прекарам,за да ми тръгне борда като хората.
зна4и тя има 4ек контрол. и ре6их да и сложа голямия борд като мислех 4е като има 4ек контрола зна4и трябва да си тръгне си4ко доста по лесно ,но се оказа 4е има само една букса отзад която идва от 4ек кутията и като я вкл. на голямия тои даже и не светва.
опред гледах 4е има кабели за дат4ик за темп. и бу6они има за него зна4и трябва да я има инсталацията и другата(бялата) букса която е за стандартните компове ,но нея намерих.. дали някъде не е завита не6то.
доколкото знам 4ерната букса е за 4ек контрола,а бялата за останалите не6та(темп.,захранване) ..
пове4ето имате проблем с 4ек контрола да си сложите а при мен е обратното.
та въпроса ми е тази букса която липсва дали е някъде навътре оставена или трябва да си я прекарам,за да ми тръгне борда като хората.
Живей така, че като умреш и Дявола да запали свещ на гроба ти!

Части за Е34 - тел.0899 828 626

.
принципно мога да взема инсталация от донора от които взех борда, но ако бе6е за 4ек контрола знам кво да зема горе доло ама... като не е за нея.
ина4е борда с 4ек контрола си ба4ка,ба4ка и обикновен борд като сложа само4е без темп. 6тото отпред нямам дат4ик.
ина4е борда с 4ек контрола си ба4ка,ба4ка и обикновен борд като сложа само4е без темп. 6тото отпред нямам дат4ик.

- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
Re: .
DEO написа:принципно мога да взема инсталация от донора от които взех борда, но ако бе6е за 4ек контрола знам кво да зема горе доло ама... като не е за нея.
Колега понеже каза за инсталация от донора с големия борд можеш ли да ми уредиш от тоя донор датчика за темп за да си монтирам малкия борд

.
няма да мога колега за6тото и аз го нямам 

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
От малкия към 18 бутонния борд ти трябват май само двата кабела- черния и белия. За връзването има схеми в нета много, ако можеш да си го направиш сам де
За преход от малкия към големия + чек функциите според това, което Лъчо ми обясни ти трябват борда, кабелите, 4 пинов датчик на спирачния педал, датчик за водата на чистачките и антифриза + стопове с чек функция и бая време и умения

За преход от малкия към големия + чек функциите според това, което Лъчо ми обясни ти трябват борда, кабелите, 4 пинов датчик на спирачния педал, датчик за водата на чистачките и антифриза + стопове с чек функция и бая време и умения

.
bum_bum написа:От малкия към 18 бутонния борд ти трябват май само двата кабела- черния и белия. За връзването има схеми в нета много, ако можеш да си го направиш сам де![]()
колега маи не 4ете6

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
.
дам
на опаки са не6тата дет се вика 

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Така и така сме почнали,тая кола дето е играла донор има ли "камбаната" под кормилото,която бучи когато температурата е под 3° и съответно цената й ?
.
то тая камбана не е ли съ6тата като от е34 ,днес като гледах на моито докато се ровех за борда ми направи впе4атление 4е си прили4ат доста само незнам буксата как е 6те видя до ден два и 6те ти кажа

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
- moniglow
- кандидат ентусиаст
-
Трябва ти бялата букса , да си пуснеш допълнителни кабели и изобщо ново пренареждане и на кабелите от черната букса
погледни това :
http://www.pelicanparts.com/bmw/tech...BD_Convert.htm
http://forums.bimmerforums.com/forum/sh ... conversion
За съжаление не съм го правил, а един колега твърдеше,че имало някакво несъответствие и търсеше помощ от форума,но когато му помогнаха -замлъкна и не каза къде е бил проблема.
погледни това :
За съжаление не съм го правил, а един колега твърдеше,че имало някакво несъответствие и търсеше помощ от форума,но когато му помогнаха -замлъкна и не каза къде е бил проблема.
Последна промяна moniglow на 22 Яну 2008, 11:06, променена общо 2 пъти
.
мерси много, в сряда 6те я разглобя за да се разровя по обстоино и да видя какво то4но имам и как стоят не6тата.

.
///MapTo написа:и да не е същата,ще ми свърши работа...казвай цифра
намерих ти

moniglow написа:Трябва ти бялата букса , да си пуснеш допълнителни кабели и изобщо ново пренареждане и на кабелите от черната букса
погледни това :
в първия е обяснено наи-добре, само незнам за6то не ми го отваря6е,та се порових и го намерих http://www.pelicanparts.com/bmw/techart ... onvert.htm
това е схемата която помага много.. само дано няма проблем в нея както казва6 ти 4е има такава вероятност.

19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2