колата се дави.......
Модератор: Технически модератори
26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
колата се дави.......
моля за съвет!!!
значи:като запаля на бензин и докато е студена не иска да се фурсира,дависе такае докато не загрее поне до средата.като загрее няма проблем явно някои датчик не работи или кои знае каквое ако някои знае да помогне да знам от каде да започна.мотора е м20
на газ няма никъкав проблем.
значи:като запаля на бензин и докато е студена не иска да се фурсира,дависе такае докато не загрее поне до средата.като загрее няма проблем явно някои датчик не работи или кои знае каквое ако някои знае да помогне да знам от каде да започна.мотора е м20
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Датчика за температурата на охладителната течност, горе две букси са на маркуча където отива в долната част на радиатора
- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
Re: колата се дави.......
5seriq написа:моля за съвет!!!
За мене е изпращял дебитомер...Ако е гърмяла колата процента на вероятност е голям ако не е може просто да му е дошло времето....Изключи дебитомера от буксата му ако се държи пак така значи е на 90% от него....
- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- SaSo
- старши ентусиаст
-
///peter написа:При изтрещел дебитомер М20 не пали, поне моя не палеше докато не го ръчнах с отверката
Нека направи това при работещ и загрял мотор ( на бензин естествено )...Тогава колата е в работен режим... Ако не се промени нищо в работата на мотора значи е дебитомер....
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
SaSo написа:5seriq написа:моля за съвет!!!
За мене е изпращял дебитомер...Ако е гърмяла колата процента на вероятност е голям ако не е може просто да му е дошло времето....Изключи дебитомера от буксата му ако се държи пак така знаи е на 90% от него....
аз сте те ипрасхтя тебе хахаха не от там бате ако е то там и като загрее сте му дажа ядове що не земете да се стегнете циции безподобни пиша ви го с големи букви ега го про4етете как требва
ПРИ КАРАНЕ НА ГАС НА КОЛАТА СЕ ИЗИСКВА ПО РЕДОВНО СМЕНЯНЕ НА СВЕщИ ФИЛТРИ И ЦЕТРОФКА ПРИ ИДВАНЕТО НА ВСЕКИ СЕЗОН ЗАДЪЛЖИТЕЛНО СВЕщИТЕ ФИЛТАРА И РЕГЛАЖ НА ГАСТА НА СТЕНД И КОМюТАР КАКТО СИ МУ Е РЕДА НЕ ДА ВАРТИТЕ ВРЪТКИТЕ ВИЕ ЗАПОМНЕТЕ ГО ЗА ДА НЕ ВИ ГАРМИ ДЕБИТОМЕРА И ТЕМ ПОДОБНИ НЕщА ПРИ ДИЯГНОСТИКА СЕ ВИЖДАТ И КАБЕЛИТЕ В КАКВО САСТОИЯНИЕ СА ИМА СЛУ4АИ ДА ПРЕКУСВА КОГАТО ЗАМИНАВА ДАТ4ИКА КОИТО Е ДОЛУ ПРИ КОЛЯНОВИЯ ВАЛ И БРОИ ЗЪПЦИТЕ

- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
Абе луд, ти че не можеш да пишеш, не можеш. Ама поне се научи и да четеш!
Човекът е обяснил, че проблемът е само на бензин. Ако има проблем със свещи, бобини, кабели, и т.н. колата на газ ще трещи като празнични илюминации на Гергьов ден. Аз в момента имам същия проблем и той се появи след едно аварийно зареждане в ШЕЛ-Ябланица. Колега, преди да се хвърляш на всякакви скъпи смени изгори тоз бензин дето си го сипал последно и тогава, ако пак ти прави мизерии - диагностика. По-добре 20 кинта за трестер от колкото 20 за свещи, ако не са те - 20 кинта за филтър, ако не е той - по 70 кинта за бобина(е ти с М20 си добре, имаш само една) и т.н. до пълното ти разоряване.

- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
dizelboy написа:... И РЕГЛАЖ НА ГАСТА НА СТЕНД И КОМюТАР КАКТО СИ МУ Е РЕДА НЕ ДА ВАРТИТЕ ВРЪТКИТЕ ВИЕ ЗАПОМНЕТЕ ГО ЗА ДА НЕ ВИ ГАРМИ ДЕБИТОМЕРА ...
Бате, последния път когато отидох на такова "мероприятие" станах пишман. Колата започна да гърми на всеки светофар, да работи 3-4 сек. след гасене, да гори 14 на дълго и 20 на градско. След като си я пипнах аз нито гърми, нито нищо. Гасне си веднага след врътване на ключа и гори с 2-3 литра надолу. Е, аре сега пак ми кажи да ходя при "майстори" със стендове и КОМПюТАРи.

5seriq написа:моля за съвет!!!
закарай я да ти насправят реглаж на клапаните

- SaSo
- старши ентусиаст
-
Стига сте се карали бе...Човека не му върви колата .... Ние тука се караме че неможем да пишем ( Аз твърдя, че мога де... ) Иначе колега направи първо това с дебитомера най-показателно е..Другото което е може да са ти спекли дюзите от каране на газ...Има сяра в газта...Може да е комплексно..
SaSo написа:///peter написа:При изтрещел дебитомер М20 не пали, поне моя не палеше докато не го ръчнах с отверката
Нека направи това при работещ и загрял мотор ( на бензин естествено )...Тогава колата е в работен режим... Ако не се промени нищо в работата на мотора значи е дебитомер....
пробвах го при загрял мотор,не се променя работата на мотора,иначе си работи добре
- SaSo
- старши ентусиаст
-
5seriq написа:SaSo написа:///peter написа:При изтрещел дебитомер М20 не пали, поне моя не палеше докато не го ръчнах с отверката
пробвах го при загрял мотор,не се променя работата на мотора,иначе си работи добре
За мен е изпращял дебитомер...Трябваше да ти мени оборотите да ти играят яко като изключииш дебитомера...Наведи се зад колата до ауспуха и подуши дали не ти мирише яко на бензин при загряла кола..Сега шанса да е заминал дебитомера е 99,9% ако мирише на бензин при загряла кола отзад...Просто на 100% е изпращял...
26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2