Ченгето ми счупи предното стъкло

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Ченгето ми счупи предното стъкло

Мнение от Evangeline » 18 Яну 2008, 23:02

Ей такива неща се случват понякога по родните друми...

Една петъчна вечер с мои аверчета решаваме да отидем на гости на приятел в Дупница. Далечко е, но за сметка на това е тъмно, има мъгла и вали дъжд. Паля тигъра и тръгваме. Пътуването върви гладко, макар че трезвеността на дружките ми е останала някъде далеч в миналото и за да не би ненадейно да се върне и да ги изненада, спираме да зареждаме на всяка бензиностанция...бира. И така следствие на еуфоричното настроение, което е завзело властта при нас, изпускам отбивката (идвам от Хемус и трябва да хвана пътя за Кулата). За да поправя грешката правя обратен завой след ОМV. Карам си и някакъв много се тутка и аз съвсем естествено на трилентов път тръгвам да го изпреварвам от ляво и точно тогава нещо така изплющя по предното стъкло, че не разбрах какво се случва, а само с периферното си зрение забелязах униформата на някакво ченге-призрак и разбрах че ме прасна гневно с палката, защото не спирам. Стъклото ми беше нацепено все едно някой си е удрял главата в него да поумнее. Спрях веднага след като можах, беше доста по-напред, а ченгето бясно идва, държи ръката на патлака и ми вика, крещи "Ти луда ли си,пияна ли си, кво ти става, ще ме убиеш, ще минеш през мене..." И си ме храни и ме заплашва, че щял да ме отведе в участъка за неизпълнение разпореждане на
органите на реда, незнам какъв акт щял да ми напише и т.н. и т.н. Аз успях да запазя самообладание, нищо излишно не казвах и го чаках да изпусне парата и да ме остави на мира, не исках да се заяждам, така си прецених - майната му на стъклото, каското ще го покрие, да ме пуска да си ходя и тва е. Оплакване да подавам, не ми се занимава и без това тук съм за малко.Той забравя за актовете, аз забравям за стъклото и кой от къде е. Така и стана. Върнаха се
с документите ми след 15 минути!!! и ми излязоха с някаква теза "Дамата не го заслужава, изглежда ми свястна, бла бла с почти гальовен тон, но ако беше някой от вас (към моите приятели) нямаше да му се размине.

И така. Според тях ми се размина. Кое на кого и как се размина незнам. Знам само че продължих със счупено стъкло.
Счупено от полицай.
Dont run in front of my car, you gonna get TYRED!

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 19 Яну 2008, 1:08

Колежке, имаше ли някой с теб в автомобила ?

Георги Пенчев
Изображение

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 19 Яну 2008, 1:22

Леле.... на твое място определено щях да се "разправям" :confused: :confused: :confused: :confused:
Тоя нещастник е можел да предизвика катастрофа, която да нарани или утрепа теб и останалите в колата ти.
Това, че не си спряла изобщо не му дава правото да хвърля каквото и да било по теб и да застрашава живота ти.

С лекота ще го сцепиш в съда. Това, което ти се е случило е просто пълно безумие и пореден български абсурд :bang:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 19 Яну 2008, 1:38

аве мене 1 път ме замериха с палката с мотора като бях ... тия не са в час определено
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 19 Яну 2008, 2:17

Sharo написа:аве мене 1 път ме замериха с палката с мотора като бях ... тия не са в час определено

те по матори редовно си ги метат ... в такива случай дигаш на задна АКО можеш и минаваш :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Evangeline » 19 Яну 2008, 2:58

Колежке, имаше ли някой с теб в автомобила ?

Да, имаше, с едното момче се заядоха защото нямаше документи за самоличност
Dont run in front of my car, you gonna get TYRED!

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 19 Яну 2008, 9:15

Ми нема ли да му мълча,ебах го и цървула.направо викам телевизия на место и да видиш цирк. :mhihi: А тва с трошенето и на стъкла съм го гледал и в Италия.беше станала катастрофа и от опашката една алфа се беше подала малко повече към сервизната лента.Като минаха карабиниерите последната кола спря и му се нахвърлиха на човека,взеха му документите и му чупиха предния и страничния джам,а аз така :shock: А си мислих,че такива работи стават само по нашите земи. :mhihi:
Изображение

УмНаТа КаКа с чЕрпАка :)
Аватар
Кара: '96 BMW318 cabrio

Мнение от Eliana » 19 Яну 2008, 9:27

Без документи за смоличност , яко пиячка в колата....:mhihi:
За мен до накъде и той е прав и добре че не си се разправяла да ви замъкне в участъка и да постоите там до сутринта.
Щом не е станало нещо по- сериозно от счупеното стъкло, което надявам се каското ще го покрие, значи всичко е наред.

Sharo тва пък да те замерва с палката като си на мотора :shock:
В такив случай спирам, слизам и го замервам с мотора :lol:
Шегата настрана, но може да те убият така бре тия нормални ли са? :roll:
Ако съм на твое място ще го съдя за предумшлено убийство :lol: :roll:
Изображение

Новият ПИКАСО
Новият ПИКАСО
Аватар
Кара: The Dark Side of the Force
Мечтае да кара: S
Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio

Мнение от madpetio » 19 Яну 2008, 9:49

Sharo написа:аве мене 1 път ме замериха с палката с мотора като бях ... тия не са в час определено
Поне 4 пъти... :mhihi:
"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 19 Яну 2008, 11:50

Eliana написа:Без документи за смоличност , яко пиячка в колата....:mhihi:

Едното няма никаква връзка с другото :idea:
Ако искат спътниците в колата ми могат и с концентрат в промишлени количества да се наливат,щом аз не пия куките това не ги бърка...и секс могат да правят на задната седалка ако искат!
Това е пълно безумие,аз ако бях на твое място щях аз да ги заведа тях в районното!!!!
Много мразя тъпите куки в Дупница,нищо лично към колегите от там,но това са най-големите лайнари в цялата страна,без извинение :evil:
Влизал съм в пререкания с тях един-два пъти и точно,защото си търся правата и не съм от хората,които си мълчат и двата пъти ги разкарвах до София за дела тия нещастници...
Моето мнение е,че е трябвало да заведеш дело срещу тоя нещастник :idea:
Ако от палката на стъклото ти се беше стреснала и беше навила волана с мисълта,че това е човек на предното стъкло и недай си боже беше станала по-голямата беля?!?!
Последна промяна ///MapTo на 19 Яну 2008, 11:51, променена общо 1 път
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 19 Яну 2008, 11:51

bam-bam написа:

те по матори редовно си ги метат ... в такива случай дигаш на задна АКО можеш и минаваш :mhihi:

аве аз се пробвах да я хвана ама се оказа, че не съм гледал достатъчно филми и не успях

madpetio написа:
Поне 4 пъти... :mhihi:

уеуеее :shock:

аз и заради един полицай излизащ с обратен забранен завой на мое зелено се учистих и с мотора ... нали се сещате, че ни КАТ дойде ни нищо, а скучката става на някви метри от 6-то
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

Аватар

Мнение от Eliana » 19 Яну 2008, 12:13

///MapTo написа:
Eliana написа:Без документи за смоличност , яко пиячка в колата....:mhihi:

Едното няма никаква връзка с другото :idea:
Ако искат спътниците в колата ми могат и с концентрат в промишлени количества да се наливат,щом аз не пия куките това не ги бърка...и секс могат да правят на задната седалка ако искат!!

Марто, тук грешиш. Самия факт, че нямат документи за самоличност е нарушение, а това, че са били пияни доукрасява нещата.
Аз смятам, че полицая в случая е направил компромис.
Изображение

Аватар

Мнение от ///MapTo » 19 Яну 2008, 12:19

Eliana написа:...

Якия компромис...да ми се разпише на предното стъкло...
Акта за забравени документи едва ли надвишава една пета от стойността на ново стъкло,ще го заведа в районното да ми го състави този акт,ама после аз ще го хвана за ушите да му съставят фактура в дару за ново стъкло ;)
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

Аватар

Мнение от Eliana » 19 Яну 2008, 12:25

///MapTo написа:

Якия компромис...да ми се разпише на предното стъкло...
Акта за забравени документи едва ли надвишава една пета от стойността на ново стъкло,ще го заведа в районното да ми го състави този акт,ама после аз ще го хвана за ушите да му съставят фактура в дару за ново стъкло ;)

Сега ти бъркаш ситуацията :)
Счупили са стъклото на шофьорката, а другите хора в колата са отделно нещо.
Акта мисля беше 50 кинта, обаче ти излизат прз носа, защото процедурата не е само да ти напишат глобата на хартийка.
Ежанджелин, според мен е трябвало да се заяде да и напишат акт, а тя от своя страна да напише възражение и да обясни ситуацията, за да търси обезщетение.
Изображение

Аватар

Мнение от ///MapTo » 19 Яну 2008, 12:28

Има ли значение,кой е бил без документи?
Така или иначе ако са тръгнали да установяват самоличност,всички са щели да отидат до районното(такава е процедурата),а едва ли са щели да стоят в някое кафе да чакат въпросния без документи...просто колежката е била прекалено толерантна към полийз мена,и там е била грешката й ;)
Изображение
Изображение

Следваща

Назад към Страхотни истории