отново крадци кв.Надежда
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
36 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- zlobicar
- младши ентусиаст
-
- Кара: x5 e70 3.0d,е46 318i
Пък то безпари бе по 10лв на вечерl-s написа:Знаете ли какво е решението паркираите при мен в паркинга пред цум само 10лв. на вечер а иначе не се знае па може из маглата като слезнеш да видиш що свири алармата и ония да те хакне с некои камък

обичам BMW
- guns3
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318ис
- Мечтае да кара: //М-Без Значение
Заради тия БОКЛУЦИ като си слагам ///Мкова броня ще си сложа стъклопластова поне да не могат да ми свалят лайсните и ножа(това и единственото предимство на стъклопл. броня) щото няма спасение от тия Смотаняци!!!!!!!!!
P.S Кой барне по колите-Му пожелавам да не може никога с тия две ръце да направи снежна топчица-Да му изсъхнат на колата!!!
P.S Кой барне по колите-Му пожелавам да не може никога с тия две ръце да направи снежна топчица-Да му изсъхнат на колата!!!
- fedoracore
- старши ентусиаст
-
бмв
малиииии кав бои го чака .ако пипнем некои .няма излизане от люлин за него повече.чисто гол ште го варжа пред блока .че сас сигорност ште има и други кандидати на сутринта да го наритат па и може да го чу..не некои идзодзадзе ;)

- BMWm5
-
-
- Кара: M5,X5,328iR,e30 330i,
- Мечтае да кара: м6
е то пак толкова ве4е не можете да ги осетите тия... те са едни няма да са 100 само са някои разбира4и... да кажем които работят във сервиз и стягат някое бмв 3-ка и 6том са свалили лаисти от купе на4и и колата им е купе.. лесно може да се намерят стига янкои да ре6и да се позанимава... те за да тръгнат да свалят то4но м-кови лаисни и добавка зна4и знаят кво правят и как да го свалят без да го с4упят и по наи бързия на4ин.. и това ме навяхва на мисълта 4е колегата скоро време 6те изгърми с М-ковата броня и няма да е никак зле ако прежали някои друг леф и да иде някои тенекеджия да му капне гаиките... или пак да сложи контра гаики за по трудно развитане но наи добре заварка вклиу4ително и на гаиката за да не може да се вкара клиу4.. само това може да ги спре...
- bobreti
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320д
- Мечтае да кара: M550d
- bobreti
- младши ентусиаст
-
напротив 2 лайсни са счупени и добавката същоBMWm5 написа:е то пак толкова ве4е не можете да ги осетите тия... те са едни няма да са 100 само са някои разбира4и... да кажем които работят във сервиз и стягат някое бмв 3-ка и 6том са свалили лаисти от купе на4и и колата им е купе.. лесно може да се намерят стига янкои да ре6и да се позанимава... те за да тръгнат да свалят то4но м-кови лаисни и добавка зна4и знаят кво правят и как да го свалят без да го с4упят и по наи бързия на4ин.. и това ме навяхва на мисълта 4е колегата скоро време 6те изгърми с М-ковата броня и няма да е никак зле ако прежали някои друг леф и да иде някои тенекеджия да му капне гаиките... или пак да сложи контра гаики за по трудно развитане но наи добре заварка вклиу4ително и на гаиката за да не може да се вкара клиу4.. само това може да ги спре...

- naceti
- Потребител
-
- Кара: E 46 330D automat
- Мечтае да кара: Нимбус 2012
bobreti написа:колеги днес осъмнах без халогени нещата отиват на зле![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Колега бройнат ли те спасение няма, докато не скриеш колата! Вкарвай в паркинг и спи спокойно

- Bullet_1
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 530dA E39 M-pack
- Мечтае да кара: E30 S50 на широко
Разбиваха колите на паркинга няколко седмици подред докато накрая и мойто радио замина и побеснях
Слезнах на другата вечер с една тръба в колата на братми на заднаа седалка и от 10 вечерта ни цигара съм палил ни съм мърдал но в 4:30 сутринта ги познах момчетата (и аз съм правил глупости навремето и то си личи кой се пребира късно икои е на работа ) дойдоха почнаха и пострадаха 2 бр. копелета и после беше спокойно докато не ми откраднаха колата (намерих си я ) и от тогава спя на отворен прозорец с въздухарка с оптика до мен мамка им

Слезнах на другата вечер с една тръба в колата на братми на заднаа седалка и от 10 вечерта ни цигара съм палил ни съм мърдал но в 4:30 сутринта ги познах момчетата (и аз съм правил глупости навремето и то си личи кой се пребира късно икои е на работа ) дойдоха почнаха и пострадаха 2 бр. копелета и после беше спокойно докато не ми откраднаха колата (намерих си я ) и от тогава спя на отворен прозорец с въздухарка с оптика до мен мамка им

Който се стиска после яко писка
- bobreti
- младши ентусиаст
-
Ммм дааа, искам да ви кажа, че май навсякаде е така. Аз също тази сутрин осъмнах без халугени, но по-гнусното е, че и стъклата и на двете огледала са ми откраднали мръсните боклучета. До мен имаше още една Е36, малко по-надолу още една и те бяха със същите поражения! Действието се разви пред блока на гаджето ми в Лозенец. Няма BMW което да не е пострадало там. За лекарства да дават всяка стотинка от крадени неща!
- venci-bs
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 328i
- Мечтае да кара: E36 M3
Съпричастен съм на всички и си представям за какво разочарование става въпрос.Намерете ги и само за едно ще ви помоля,да не ги убивате,не за друго,но така много лесно ще мине за тях.Тези копелета заслужават седмици наред да се мъчат!
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
Тъпото е че даже и колеги го правят ... Нямах никви ядове дойде един на квартира пред блока с едно Е30 и от тогава Халогени 2 пъти 2 пъти огледала и сега лайсни .........
- bobreti
- младши ентусиаст
-
АЗ ТАКА КАТО СМЕТАМ ГРУБО ВЕЧЕ КУМ 800ЛВ СЪМ НА МИНУС ОТ ТИА СКАПАНЯЦИ НО ЛОШОТО Е ,ЧЕ НЯКОЙ ОТ НАС ЩЕ СИ КУПИ НЕЩО КОЕТО НА ДРУГ МУ ЛИПСВА 

И аз съм от надежда и ми е писнало от тия боклуци дайте да ги хванем веднъж и да се приключи.
Още не съм взел бавария но скоро и това ще стане и просто незнам как ще я опазя а на паркингите доверие изобщо им нямам като се има предвид,че не носят никаква отговорност
Ако бяхме нормална държава това нямаше да е така, и щеше да има възможност да си потърсиш някакво обезщетение.
За пример ще ви дам, опитаха се да откраднат москвич 12-так на баща ми
Просто нямам думи.
Още не съм взел бавария но скоро и това ще стане и просто незнам как ще я опазя а на паркингите доверие изобщо им нямам като се има предвид,че не носят никаква отговорност

За пример ще ви дам, опитаха се да откраднат москвич 12-так на баща ми
Просто нямам думи.
36 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3