Кабеляци!!!

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F10 530d
Мечтае да кара: M4

Кабеляци!!!

Мнение от diskoinferno » 17 Яну 2008, 18:59

Здравейте колеги! Един познат които се занимава с аларми понеже съм му вършил услуга реши да ми сложи аларма. Оба4е пропиля цял един ден на студа да мери и гледа кабелите които влизат в предната лява врата и накрая си тръгнахме. Та въпроса ми някой има ли схема на кабелите които влизат с букса от купето към лявата врата. Понеже не разбирам от тези неща моще би по цветове кой кабел за какво е или.......... :help:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F10 530d
Мечтае да кара: M4

Мнение от diskoinferno » 18 Яну 2008, 9:41

ееее никой ли не може да ми помогне ......... :help:

Слави
Аватар

Мнение от © » 18 Яну 2008, 16:48

това което сте намислили не знам дали ще стане
просто всичко се управлява от разни I,K и не знам си какви още Bus и ако срежеш кабела и вържеш нещо друго нищо няма да стане. Инсталацията на Е46 е твърде сложна /поне за мен/
Карай колата при някой който е слагал аларми на Е46 за да нямаш главоболия после
и тук едва ли някой ще знае - потърси в www.e46fanatics.com

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от suren » 18 Яну 2008, 19:52

Изобщо няма работа в вратата.Алармата не се хваща от там.Ако не е слагал аларма на Е-46 да не я пипа + това всяка аларма не става.Отиди си при специялист не търси схеми.
Аз лично знам всичко как се прави зашото с това се занимавам и съветът ми е да не се учи на нея.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от suren » 18 Яну 2008, 19:53

Изобщо няма работа в вратата.Алармата не се хваща от там.Ако не е слагал аларма на Е-46 да не я пипа + това всяка аларма не става.Отиди си при специялист не търси схеми.
Аз лично знам всичко как се прави зашото с това се занимавам и съветът ми е да не се учи на нея.

Назад към E46