чистачки!?
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Пепинко
- младши ентусиаст
-
- Кара: '02 Е46 N42B20; '99 E39 M52B20
- Мечтае да кара: ///M
Re: вземете си бош
Peter написа:вземете си бош за 60 кинта с ново крило

Realize..
Real eyes..
Real lies..
- zlati79
- младши ентусиаст
-
- Кара: кот кара
вижте сега момчета! явно никой не схваща същността на проблема! чистачките са ми Бош от всякъде, а стъклото ми е Пилкинтън-Англия! явно симата си е зима, има неща който не зависят от нас и нащия портфейл, а било то и чистачки от 660лв.Късмет на всички и безавариино шофиране!
- Пепинко
- младши ентусиаст
-
- Кара: '02 Е46 N42B20; '99 E39 M52B20
- Мечтае да кара: ///M
Чистачки Бош и от Практикер може да си вземеш. Има комплекти, аз лично ти препоръчвам да си вземеш една 50 и една 60см. Стават перфектно и чистят доста прилично. Цената е между 15 и 30лв. Чистачките Бош са 3 вида. освен обикновените има Twin i Aerotwin. Към 22лв ми излезнаха моделът Тwin, aerotwin излизаха към 10лв отгоре. Купил съм ги от АВЕЛ ТРЕЙД ЕООД Пловдив, които са официален дистрибутор на Бош за Пловдив. Ултра модерните не знам от къде може да ги намериш 

Realize..
Real eyes..
Real lies..
Пепинко написа:Чистачки Бош и от Практикер може да си вземеш. Има комплекти, аз лично ти препоръчвам да си вземеш една 50 и една 60см. Стават перфектно и чистят доста прилично. Цената е между 15 и 30лв. Чистачките Бош са 3 вида. освен обикновените има Twin i Aerotwin. Към 22лв ми излезнаха моделът Тwin, aerotwin излизаха към 10лв отгоре. Купил съм ги от АВЕЛ ТРЕЙД ЕООД Пловдив, които са официален дистрибутор на Бош за Пловдив. Ултра модерните не знам от къде може да ги намериш
Мерси за инфото ще потърся.
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2