Антиновина: Уволнен катаджия
Модератори: mitaka7, Общи модератори
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
Тва верно не се бях замислял,че корупцията пести време
Работата е пито-платено!Понякога така става за едно кило телешки пържоли си изяждаш работата,която може да те храни цял живот ...
всеки сам избира на кой бряг да застане ....
С тази "антиновина" някой невинни шофьори на стари,невзрачни или "неизправни" коли са получили възмездие
........ не ми било светило осветлението на рег.номер - ми да му еба майката - по пътищата се движат летящи ковчези,управлязани от пияни потенциални убийци,а на него проблема му е ,че не ми светил номера
Аре ся на борсата за безработни

Работата е пито-платено!Понякога така става за едно кило телешки пържоли си изяждаш работата,която може да те храни цял живот ...

всеки сам избира на кой бряг да застане ....
С тази "антиновина" някой невинни шофьори на стари,невзрачни или "неизправни" коли са получили възмездие

........ не ми било светило осветлението на рег.номер - ми да му еба майката - по пътищата се движат летящи ковчези,управлязани от пияни потенциални убийци,а на него проблема му е ,че не ми светил номера
Аре ся на борсата за безработни

MARFI написа:Може да си възстановяваш имам човек за 50 пари.
Имам и човек за ликвидация на актове, ама не знам дали си такъв човек, в смисъл написал си, че си честен.
Нямам нужда, бате нито от единия, нито от другия. Останали са ми ~20 точки, пък аз си карам кротко, няма за какво да ме бият през ръцете толкоз.
Колкото до честен ... виждам се такъв да, но не им бутам пари не за това, а просто защото ако всички правеха като мен - нямаше да гледаме надменни физиономии, когато ни спре "сержант 5 лева" и същите нямаше да ми излизат с реплики от сорта на "ти нещо в обороти ли ми влизаш" като ме спре, аз закъснявам за работа и просто го питам ... "за какво ме спряхте"? Гледам да съм до колкото мога изряден и да не се занимавам с органите на реда, но пък като ми се отдаде случай - ги бия със закона по фуражките, щото съм си го научил и си го държа в жабаката - та от там и част от фишовете и няколко точки ...
Истината е, че блога ти ме накара да се замисля и за това, но простият факт е, че в държава с безумна бюрокрация като България корупцията ще си процъфтява ... хубаво е обаче да видя, че има и други хора които ако не правят, поне мислят за това ...
- zlobicar
- младши ентусиаст
-
- Кара: x5 e70 3.0d,е46 318i
Има 2 вариянта.
Първия е, когато си виновен и тогава в твой интерес е полицая да е корумпиран, защото 10-те или 5-те лв., които му дадеш ще ти спестят много време и главоболия свързани с актове.
Втория е, когато не си виновен, но се хващат за нещо.Примерно на мен искаха да ми пишат акт( след всякакви щателни проверки и след като всичко беше изрядно), за това че номера ми е мръсен.Друга случка прибирам се от едно заведение миналата седмица вечерта към 23:40 и ме спират на подуене.Бях пил една малка бира тоя ми вика "опаа отиде ти книжката"
Казах му да даде дрегера да видя колко ми е отишла той не дава калъфа
. Та ако човек не си знае правата в България ще го правят на луд не само по пътищата.
П.С. Корупция винаги ще има, не само в Бг!!
Първия е, когато си виновен и тогава в твой интерес е полицая да е корумпиран, защото 10-те или 5-те лв., които му дадеш ще ти спестят много време и главоболия свързани с актове.
Втория е, когато не си виновен, но се хващат за нещо.Примерно на мен искаха да ми пишат акт( след всякакви щателни проверки и след като всичко беше изрядно), за това че номера ми е мръсен.Друга случка прибирам се от едно заведение миналата седмица вечерта към 23:40 и ме спират на подуене.Бях пил една малка бира тоя ми вика "опаа отиде ти книжката"

П.С. Корупция винаги ще има, не само в Бг!!
Work hard - play harder!!!
- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
Мен ми направиха акт без вина казаха ми 4е съм минал на 4ервено, а аз минута и нещо вече си бях спрял след светофара и си ровех в телефона като ми почука на прозореца кукера и ми каза как съм минал на червено без каквато и да била логика при положение ,че съм спрял по собствено желание след светофара,аз се разбучах тои извика КАТ и ми написаха АКТ обжалвах го сега чакам резултат,и като писках номра на значката на ченгето дето ме спря ми каза с една цифра по малко от ссредата и то след като направих сверка го разбрах
)) искаше за пари да ме тармъчи но при положение ,ч е не съм виновен как да дам 10лв ,а сега ,ако не падне акта 50 лв
е дъжавали е това

- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
ами да 4акам за обжалване пък да видим какво ще стане
нямах свидетел , а той имаше още един униформен свидетел
квото стане
Даже го накарах да се закалне да няма деца ,че е видял че съм минал на червено и се закле и после ми каза ,ч е имал едно дете
ама планирал и още
даже се и прекръсти с кривите си пръсти
,но може да не е бил христянин 

Сърдечно благодаря AlpinaPower, когато имам време се опитвам да понашисвам нещо, защото колкото по-добре владее един човек езика си и колкото по-добре умее да се изразява на него, толкова по-силен и авторитетен би бил той в рамките на едно нормално демократично общество, каквото за жалост нашето не е.
Антиновина ?
Недай Боже на никой, но си представи, че си на мястото на бащата на момичето, което е в кома ударено от Ставийски, защото 10 мин преди удара полицайте са го спрели, полафили са, сигурно са взели нещо и са го пуснали. Антиновина. Ето заради такива като вас няма да се оправим, заради такива като вас е една от причината да ни викат, "новите голфаджии" ...
И не, няма 2 варианта колега, има само 1, ако искаме да варвим напред.
Баси, изнервих, се че дори и тук има толкова много хора с такова мислене.

Недай Боже на никой, но си представи, че си на мястото на бащата на момичето, което е в кома ударено от Ставийски, защото 10 мин преди удара полицайте са го спрели, полафили са, сигурно са взели нещо и са го пуснали. Антиновина. Ето заради такива като вас няма да се оправим, заради такива като вас е една от причината да ни викат, "новите голфаджии" ...

И не, няма 2 варианта колега, има само 1, ако искаме да варвим напред.
Баси, изнервих, се че дори и тук има толкова много хора с такова мислене.

БМВ е религия чада мои ,споменаването на Марката до марки като фиат и др кокошарници е обидно ! карайте си там недозавиващите балонообразни бавнооборотни автомобилчета чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 фиата
I ride across town on my black boomer
‘Cause I’ve got a black boomer, it is always with me
‘Cause I’ve got a black boomer, fast and wild
‘Cause I’ve got a black boomer, such a lively boomer
Take seat, don’t hesitate girl, let’s go for a ride
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2