Кой в България прави ...
Модератор: Общи модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
Кой в България прави ...
тия пластмасовите джунджурии, на които се слагат регистрационните номера по броните? Искам да поръчаме голяма бройка такива, на които да пише Камор Ауто BMW MINI логота бла бла - сещате се за какво ви говоря нали?
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Купуват се и след това върху тях се печата каквото искате. Рекламната агенция, която ви обслужва би трябвало да ви намери без проблем Аз също ще поразпитам от къде могат да се вюземат и ще ти пратя лс.
Never mistake motion for action...
- Малкия
- М40 Forever
-
- Кара: M
Виждал съм като ходих с бащта до Вносителиа на Опел че там си имат лепенки на които си пише адреса и телефона на фирмата и само ги лепиат на черното миасто под рамката на номера на всички коли закупени от там или посетили техех сервиз!!!
Мисля че е по добрия варянт отколкото да се купуват цели табели!!

- netsurfer_bg
- младши ентусиаст
-
- Кара: ....
Turturelo написа:Идеята е да ги поръчаме на фирма да ги направи с боички не с лепенки ... защото тук нямаме време да обядваме камо ли да седнем да лепим пластмаси за номерата![]()
Чух за някаква фирма в Пловдив, но неможе да няма някой наоколо, който ги прави ..
отзадната страна на номера пише имейл на производителя, може и телефон да има. Трябва да питам един приятел той има автокъща А2 и има такива готови табелки, дори като си регистрирах мойта кола в кат имаха от неговите
BMW 318is E30 / BMW 318ci m54b25 кабрио
/ BMW е90 318d
ех '06 AUDI A8 4.2 ...

ех '06 AUDI A8 4.2 ...
Bilbo написа:BMW ги правят. Номера:
80529422167
80529411739
80529411740
Тези ги зная, но не са нищо по-различно от нашите с изключение на цената ...

netsurfer_bg написа:Трябва да питам един приятел той има автокъща А2 и има такива готови табелки, дори като си регистрирах мойта кола в кат имаха от неговите
Питай го моля те ..
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
9 мнения
• Страница 1 от 1