Селянин.....с БМВ

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Селянин.....с БМВ

Мнение от ati » 17 Май 2004, 17:21

Събота вечер, 21.30 часа. Бензиностанция Шел до "Орион" в Люлин. Аз излизам оттам и чакам да направя мой десен завой, посока тунела на Люлин. В дясно от мен застава едно Е36, 320 предполагам - ръмжеше като за шестак, пък беше с една тръба, но не съм сигурен за модела. Тръгваме ние едновременно и той настъпва яко, като леко занася със задницата. ООО, фен - викам си аз и настъпвам заедно с него. Е поне като ми харчи 30/100 колата й се отразява леко на вървежа :wink: и за мое учудване го настигам - той в средната лента, аз в лявата. И хоп - тоя ме засича или по-скоро се опита, защото аз нямах намерение да се озова с 120 в насрещното при десен завой без видимост - та останах си в моето платно, като дори не отпуснах газ-та докрай - само колкото малко да забавя ускорението си. Тоя се върна в неговото платно, аз настъпвам и за втори път го настигам - пак същия номер, обаче и аз не отсъпвам и си виждам ясно фаровете в неговия багажник, което явно леко го стресна, защото веднага дръпна на ляво, предизвиквайки значително люлеене в неговата кола (това вече става с около 140) и Асен, който седеше на задната седалка ме върна в реалността с думите - Ати, остави го тоя, не виждаш ли че е ненормален. Наистина рискувах живота на 3-ма души в моята кола, за което се извинявам - беше безрасъдно. Но друга ми бе мисълта - и аз обичам да се дърпам от светофар до светофар, и аз обичам да дрифтвам по улиците, но се старя и мисля, че не преча на останалите участници (в границите на неудобството, дори не става въпрс за опасното). Дори същата вечер на един люлински светофар занесох колата както винаги и зад мен едно момче с Ауди 100 влезе с ръчната - еми кеф ми стана, защото изглеждаше красиво - намалих малко, мигнах два пъти с аварийните и му показах :yes: през прозореца.
Винаги, когато се дърпам с някого при удобен случай му показвам изпружения си нагоре палец и се усмихвам, а ако не позволява потока коли поне му свирвам/присветкам или го поздравявам с аварийните, независимо с каква кола е, стига да е фен. Никога не би ми дошло на акъла да засичам някого, защото е по-бърз от мен. В началото си помислих дали не е искал да избегне дупки по пътя, но покрай нас в този късен вече час нямаше кюрава кола, той имаше една лента в дясно, която да ползва и която отгоре на всичко му се падаше вътрешната страна на завоя, където щеше да бъде по-устойчив и всичко говори за нарочно засичане (да не говорим, че после продължи направо в средната лента, след като аз намалих).
Същия този индивид го видях снощи към 1.00 часа (черно или зелено Е36 с РА регистация и не светещ десен габарит) как зверски добре занесе колата идвайки по Ботев от площад Македония и завивайки по новия път, посока Люлин и се зачудих дали да не го догоня и да му кажа за нас (простих му за засичанията, като си казах, че може да е било от адреналина), но преди да стигна на следващия светофар той мина на червено, което ме убеди в неговата аграрна природа.
И после защо хората ни мислят за селяни (в обидния смисъл на думата, не прекия) с тея БМВ-та....
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

и аз незнам
Аватар
Кара: E36 325i

Мнение от BMWALPINA » 17 Май 2004, 18:03

Дане беше с номер РА 6376**, черно на цваят с готини джанти? Днес такова штеше да ме отнесе

Разработва двигатели и хотели
Аватар
Кара: M3 s54 , e23 745i ,e36 328, M3 s38
Мечтае да кара: отново м3 е30 :)

Мнение от BESSNIA » 17 Май 2004, 20:00

Ати ,само бой и мачкане не ламарини. Няма да го блъскаш яко само му качни бронята па да видим кое е по здраво :D :D :D

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 18 Май 2004, 1:52

Култова ситуация беше ......аз седях на задната седалка зад Ати и незнам дали прецених ситуацията но в дадени моменти имах чувството че сме на сантиметри от него. В тоя момент единственото за което съжалявам е че не бях с моята кола за да го притиснем от двете страни .... С удоволствие щях да го изкарам извън пътя ..... :twisted:
При подобна ситуация накарах един Мерцедес преди време да се остърже в оградката на изхода на люлинския тунел .....понеже мноо знаеше и ми се направи на мъж ....

Атчо споко бе ..... другия път ще го докопаме :twisted: Но вместо визитка на клуба, аз мисля един здрав пердах да му теглим.

Забравил си а споменеш ко се случи с Калибричката до люлинското Еко.... тоя никога няма да забрави жълтата акула която му покажа ко прави 20 годишна кола с Орле Колибка .... :twisted: :twisted: :twisted:

Култова вечер си беше ама причината за това пътешествия из люлинските потайности не беше много приятна за мен - развали ми се алармата пред на Ати блока и не можех да запаля колата. След няколкочасови разглабяния на какво ли не най-накрая проработи :wink: Много мерси на Ати и Енджи за оказаната помощ...

Аватар

Мнение от ati » 18 Май 2004, 9:51

!!Asen_X написа:Атчо споко бе ..... другия път ще го докопаме :twisted: Но вместо визитка на клуба, аз мисля един здрав пердах да му теглим.

май май на там отиват нещата, добре че на X-citer-a ножа е още у мен :wink:

!!Asen_X написа:Забравил си а споменеш ко се случи с Калибричката до люлинското Еко.... тоя никога няма да забрави жълтата акула която му покажа ко прави 20 годишна кола с Орле Колибка .... :twisted: :twisted: :twisted:

мдаааа. любимия ни номер - задминете наточената колиба, намалете пред нея на 30км/ч, дръпнете се отново в дясно и когато се опита с рев да мине покрай вас - педала до ламарината - само съжалявам, че нямам светеща табелка отзад - ЧАО :twisted:
!!Asen_X написа:Култова вечер си беше ама причината за това пътешествия из люлинските потайности не беше много приятна за мен - развали ми се алармата пред на Ати блока и не можех да запаля колата. След няколкочасови разглабяния на какво ли не най-накрая проработи :wink: Много мерси на Ати и Енджи за оказаната помощ...

Е споко де, поне вендъж и аз да се почуствам полезен, иначе е все - Асене - идвай да помагаш :D
Пазим ти гърба, брат :D

Потребител
Аватар

Селяни

Мнение от sineok » 18 Май 2004, 10:49

Лошото е, че феновете са малко, а е бъкано със селяни. И аз изпреварих един след което му показах че ластика приклучи и намалих за да си завия към нас. Веднога щом намалих тоя мина пред мен и друг ме затисна отзад. Принудиха ме да спра и си стана истински бой както си пише по книгите :twisted: Е такива не са да карат в София. Колата му беше много изпърдяно GSI.
За феновете на автомобилния спорт тези марки са синоним на успехи и традиции. Kогато те се събират да наблюдават поредната надпревара, се чуват виковете “Форца Ферари, форца ла макина”. Тифозите произнасят техните имена с почит и уважение. Защото те са се превърнали в легенди, в автомобилни икони. Ако питате защо, значи никога няма да разберете.
Собствениците на италиански коли са два вида. Едните случайно са попаднали на италиански автомобил, а другите са хората с бензин в кръвта. За тях колата не е средство за придвижване, а източник на енергия и адреналин.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Мнение от ///M Power » 18 Май 2004, 11:56

Ееее Ати не мисля ,че ние кара ме по спокойно от този с БМВ-то....в неделя като се прибирахме мисля че направих ме солидно количество нарушения + доста засечени коли,колко псувни сме изяли едвали някой знае......така че с нащо карене подтикваме спокойните шофьори да мислят че сме селяни.....
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

Аватар

Мнение от ati » 18 Май 2004, 15:52

аз не мисля, че карам така кретенски като този индивид - да, и аз карам бързо и танцувам между колите, но винаги се старя да не преча на другите да се движат, особено ако са с по-малки коли (защото знам какво е 30 секунди да набираш и да те засекат и айдеее, отново). Случва се понякога да се шмугна пред някого, принуждавайки го леко да си дръпне крака от газта (но рядко), но това все пак е в сферата на дискомфорта - ще намали ускорението си с 5км/ч, а не да го засека така, че да се наложи да скочи на спирачките и да се счупи от рефлекси, за да не ме удари.
За тази тънка граница говоря, защото и аз съм карал кола 34к.с. и знам какво е да пъплиш по улиците, и мен са ме засичали зверски и знам колко е неприятно, затова винаги се старая и смело мога да твърдя, че с няколко изключения не преча на движението на останалите.
Затова се ядосвам - едно е по погрешка да засечеш някого - случва се, аз винаги вдигам ръка или на следващия светофар свалям стъклото с думите - "май Ви засекох, не Ви видях, извинете ме". Явно не ми достига въображение за да си представя защо някой ще тръгне да засича нарочно...

сбъркал колата, но не и форума
Аватар

Мнение от CecoR25 » 19 Май 2004, 0:18

Ати, като се видим ще ти обясня за въпросния тип с Е36та, познавам го, а той от време на време (да се чете много често) използва белия прашец.
И уманата из махалата :D

Дружба Тийм
Аватар
Кара: 535xD

Re: Селянин.....с БМВ

Мнение от Giorceto » 19 Май 2004, 7:53

ati написа:... и му показах :yes: през прозореца...

Пенчев може да разкаже много позотворна история с показването на :yes: през прозореца :) . Доста интересна в предевид случилото се преди това, но той ще си прецени ;)
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 19 Май 2004, 8:03

GIORCETO написа:
ati написа:... и му показах :yes: през прозореца...

Пенчев може да разкаже много позотворна история с показването на :yes: през прозореца :) . Доста интересна в предевид случилото се преди това, но той ще си прецени ;)

Запознах се случайно с още един от въпросните типове в вектрата...били са яко пияни, друсани, и оня каза че колата ми вървяла доста, щото шофьора така бил избеснял, че ако ме бил настигнел щял да ме блъска за да ме спира...и това заради показване на " :yes: " след гонка, а тея понеже са били в несвяст и са помислили че им показвам " :1: " :wink: За това внуимателно с жестикулацийте :roll:
Изображение

Дружба Тийм
Аватар
Кара: 535xD

Мнение от Giorceto » 19 Май 2004, 8:20

:OT:
Penchev написа:
ако ме бил настигнел щял да ме блъска за да ме спира...

Е червната стрела стига ли се, като се има в предвид, че бяхме играли от 21:00 до към 01:00 NFSU .... :)
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|

води статистиката
Аватар
Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d

Мнение от LuBo1 » 19 Май 2004, 12:58

АВЕ ВИЕ НЯМАТЕ ЛИ АВАРИИНИ :shock:
ИзображениеИзображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от KillerLoop » 19 Май 2004, 13:13

Ати е прав за тия тъпи селяни. И аз също карам лудо и ненормално, но винаги се извинявам когато греша, а и да не говорим, че когато видя, че човека се мъчи с някакво крехко и гракнало превозно средство, направо си му давам път. Случи се нещо такова онази вечер като се прибирах към Люлин и нещеш ли до мен едно лилаво тико :D Гледам тоя от най-дясна лента тръгва към мен в средна!?!?!? Погледнах - гледам ухилен младеж. Викам си - чакай да се дръпна, че да не му преча на момчето, а на булеварда няма пукната кола (бул. Тодор Александров). И както му давам път поглеждам пак и кого да видя, Ати - ухилен до уши и ми маха. Аз с едни ей такива очи :shock: се питам какво прави в това тико?!?!? :D Ама иначе си му дадох път като пич! :D
Innocence...
Is what life is.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Мнение от ///M Power » 19 Май 2004, 14:14

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
Те това трябва да е било бясното Тико което се дърпа с Поршета и паркира с ръчни......
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

Следваща

Назад към Страхотни истории