Помогнете -имам потене на пр. стъкло ,луд съм
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Biggy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: X5 3.0d '13
- Мечтае да кара: М-power
bam-bam написа:Biggy написа:Пролетта си сменял филтър? От тогава го смених два пъти. По наще пътища е ужасно мрусно и прашно и ако караш повечко трябва да го сменяш поне два пъти годишно. Есента като почнаха дъждовете се потеше зверски, но като смених филтъра се оправи. Успех
моя е на 1 година и нямам проблеми с запотяване ... можеби и някъде другаде има проблем
Възможно е, зависи и от това колко караш, системата не е проста, ако беше самобръсначка да смениш ножчето ама не ......

ЧНГ !
аве да питам и аз за задното стъкло само че.
и не за запотяването ами понеже нямам чистачка на седана, има ли някакво мазило , дето дребните капки да не се застояват при дъжд/мъгла и т.н.. и да е що годе чисто стъклото ?
отвътре реотана си нагрява добре, но бих искал и за отвънка нещо по така да е чистичко ?

аве да питам и аз за задното стъкло само че.
и не за запотяването ами понеже нямам чистачка на седана, има ли някакво мазило , дето дребните капки да не се застояват при дъжд/мъгла и т.н.. и да е що годе чисто стъклото ?
отвътре реотана си нагрява добре, но бих искал и за отвънка нещо по така да е чистичко ?

- batkoto
- младши ентусиаст
-
Аз, което знам за запотяването е, че ако е замърсено стъклото или многократно запотявано се получва някакъв слой и той пречи за бързото изсушаване на прозорците и като цяло спомага за лесното им запотяване. Моя задния прозорец от както си прах тапицерията и докато изсъхна тапичерията после се се беше изпотил. То като цяло цялата кола вътре се изпоти макар, че бях оставил леко отворени прозорците, но от товага задния ми прозорец се запотява супер лесно и много бавно изсъхва. Ей и отзад леко като бършите - бършете по дължина на реотанчетата, не през тях
Моя съвет е да вземеш гидьория или има едни хартии, които се по бензиностанцийте и много добре да обършеш прозорците, които ти се запотяват лесно. Ако вече не се е оправил след смяната на филтъра де. Но като цяло профилактиката на прозорците е хубаво нещо. Ако ги избършеш добре ще видиш, че има разлика от изсушен прозорец и добре избърсан... Има също и едни течности против изпотяване. Те са само за отвътре естествено, но в момента не се сещам как се казваше точно течността. Може да потърсиш някаде при автоаксесоарите. Ами успех.

Моя съвет е да вземеш гидьория или има едни хартии, които се по бензиностанцийте и много добре да обършеш прозорците, които ти се запотяват лесно. Ако вече не се е оправил след смяната на филтъра де. Но като цяло профилактиката на прозорците е хубаво нещо. Ако ги избършеш добре ще видиш, че има разлика от изсушен прозорец и добре избърсан... Има също и едни течности против изпотяване. Те са само за отвътре естествено, но в момента не се сещам как се казваше точно течността. Може да потърсиш някаде при автоаксесоарите. Ами успех.

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
Biggy написа:bam-bam написа:Biggy написа:Пролетта си сменял филтър? От тогава го смених два пъти. По наще пътища е ужасно мрусно и прашно и ако караш повечко трябва да го сменяш поне два пъти годишно. Есента като почнаха дъждовете се потеше зверски, но като смених филтъра се оправи. Успех
моя е на 1 година и нямам проблеми с запотяване ... можеби и някъде другаде има проблем
Възможно е, зависи и от това колко караш, системата не е проста, ако беше самобръсначка да смениш ножчето ама не ......
колко карам .. ми за ко съм си зел БМВ ако не го карам .. да ми седи пред блока ли такива бол

п.п. само едно малко уточнение .. дизел е

- KickingKing
- ентусиаст
-
Тряя се сменя всеки сезон бе, а иначе вечер докато се клати колата от друго се запотява 

Изяж бобър - спаси дърво!

По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2