Дали да довърша този проект?
Модератор: Общи модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
Дали да довърша този проект?
Чудя се дали да довърша тази игра. Има още много работа и все по-трудно намирам време. А и на повечето хора не им харесва, само другите програмисти я оценяват. Написах я за дипломна работа на един приятел, който я защити успешно и вече довършването и е само на добра воля. Засега само картинки, защото заради прекалено грубите бъгове колата е почти неуправляема, а и дрифта още не работи като хората
Благодарности на съфорумеца alpina-ma6inata за перфектния модел на шестицата!

Благодарности на съфорумеца alpina-ma6inata за перфектния модел на шестицата!
We love you Ronnie!
- Asterix
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320Ci
Ако поизгладиш малко графиката на "околната среда" си заслужава труда.
Все пак всичко е в разработка
И едни хубави звуци като се изнамерят 
Все пак всичко е в разработка

- BMWACSCHNITZER
- младши ентусиаст
-
- Кара: '97 328i cabrio
- Мечтае да кара: E24 M6
Предлагам да я довършиш и да кръстиш играта Е24 Challange
Ако я довършиш ще си джиткам по цял ден на нея.Ако я дадеш де. 

- furiozo
- младши ентусиаст
-
- Кара: 535i, S500
Здравей колега!
Аз съм програмист като теб и имам също приятели програмисти изявявам желание да довърша играта, ако можеш пиши лс да ми споделиш кода и материалите
добра работа се е получила
Аз съм програмист като теб и имам също приятели програмисти изявявам желание да довърша играта, ако можеш пиши лс да ми споделиш кода и материалите

- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
Re: Дали да довърша този проект?
Exy написа:Чудя се дали да довърша тази игра. Има още много работа и все по-трудно намирам време. А и на повечето хора не им харесва, само другите програмисти я оценяват. Написах я за дипломна работа на един приятел, който я защити успешно и вече довършването и е само на добра воля. Засега само картинки, защото заради прекалено грубите бъгове колата е почти неуправляема, а и дрифта още не работи като хората
Колега, браво за ентусиазма, обаче да те предупредя - ще иска все повече време и усилия за все по-малък видим резултат. А и ти липсва човек за арта.

Между другото, ако ти е интересно и искаш да се занимаваш с game-development, драсни едно ЛС. Тука търсим програмисти.

"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
Графиката е много зле да, няма никакво осветяване, затова изглежда дървена. Наблегнах на физическата симулация, но там има доста неприятни проблеми с колизиите.
furiozo, с удоволствие ще ти я дам да я довършиш, това е най-добрия вариянт за мен, защото ми се иска да стане все някога, но сега пиша и моя дипломна работа (друга игра) и имам изпити и тн и тотално я зарязах.
Feanor, пращам ти лс
А ако се намери и някой артист доброволец да пооправи вида ще е перфектно
furiozo, с удоволствие ще ти я дам да я довършиш, това е най-добрия вариянт за мен, защото ми се иска да стане все някога, но сега пиша и моя дипломна работа (друга игра) и имам изпити и тн и тотално я зарязах.
Feanor, пращам ти лс

А ако се намери и някой артист доброволец да пооправи вида ще е перфектно

We love you Ronnie!
- indianeca
- младши ентусиаст
-
- Кара: Табуретка със спортно окачване...
- Мечтае да кара: Фотьойл
- Детайли за колата: БМВ e46, M54B25
Stoyan7777 написа:недей, много е дървена
Екстра е пич, продължавай напред! Само един съвет от наш колега - направи по-добре очертани предните линии на предния капак на 6-та, важно е!

- BMWMHartge
- старши ентусиаст
-
- Кара: 98' e36 318i
- Мечтае да кара: e36 ///M3
- Детайли за колата: M43B18
- AGD
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15 xDrive30d N57T
- Мечтае да кара: 911 Turbo
Продължавай смело.
Аз имам желание да се позанимавам с 3D, но не ми остава време. Преди 4-5 години за две седмици разучаване на OpenGL успях да я докарам до модел на слънчевата система до Марс (включително)
Аз имам желание да се позанимавам с 3D, но не ми остава време. Преди 4-5 години за две седмици разучаване на OpenGL успях да я докарам до модел на слънчевата система до Марс (включително)

George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?
15 мнения
• Страница 1 от 1