Застраховачен проблем
Модератор: Общи модератори
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
///MapTo написа:Лятото един приятел се удари в ограда в студентски град и после цяла седмица се чудеше как да инсценира,че е при паркинг,тъй като колата му беше доста помелена за удар пред блока...Лъжеше,струваше и накрая намери някакви кофи за боклук на стамболийски и отиде с колата там и викна кат под претекста,че някакъв пиян е засилил една от кофите за боклук и той я блъснал...![]()
![]()
Незнам как му повярваха,но си взе протокол,написаха му някакъв акт за несъобразена скорост и после при застрахователите,при положение че 2 пъти опита да мине без протоколи и си му изплатиха щетите...виж за какъв удар говоря
п.с. За да е по-достоверна случката изсипаха цялата кофа на булеварда,ама айде няма да показвам снимки че...![]()
![]()
xaAxAXAXAXaXAX

Проблема,че немога да я върна пак там е че: както вече разбрахте случилото се беше на 23 декември.Като бях в БулИнс на 27 написах че е станало на 25(понеже има някъкв срок от 3 дни в които трябва да се явиш пред застрахователя,за да изплатят);а и те вече оправиха оградата на бул.България(преди шел,в посока бояна).А тия ми се обадиха на 14.01.2008.
Доколкото съм разбрал,мога да направя някаква постановка пред блока на 1 приятел,и да подам документи с други представени факти,нали?!
- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2