Е36 318 Compakt = нестабилна ?!?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
54 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
Dinki покарай малко на магистрала да ти се загреят тея единични дискове отпред и после сравни с някой твой приятел да видиш, че вентилираните се държат по добре.
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
ко стана ся,моята що има стаб щанга отзад?
и тия със тънките като конец дискчета,да не се засилват мноо,че ще ги пукнат и после ще плачкат..
тва не моа го разбера при бмв-бръснарски ножчета отпред,големию барабан отзад...ама те хората не са мислели,че някви изостанали,ще ги засилват тия коли(16,18-ски) 15г след производството им...
и тия със тънките като конец дискчета,да не се засилват мноо,че ще ги пукнат и после ще плачкат..
тва не моа го разбера при бмв-бръснарски ножчета отпред,големию барабан отзад...ама те хората не са мислели,че някви изостанали,ще ги засилват тия коли(16,18-ски) 15г след производството им...
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- bimbolet
- младши ентусиаст
-
- Кара: Старо BMW
- Мечтае да кара: Ново BMW
....pavlin_e30 написа:ко стана ся,моята що има стаб щанга отзад?

- ditko1
- старши ентусиаст
-
pavlin_e30 бате ми аз не сам баровец като теб да си купувам чисто нова м3-ка и си карам 12 годишната кола.
- i--v--o
- кандидат ентусиаст
-
Май е време да има отделен форум за Compact не само една тема.... за да можем да обсъждаме не само дали е стабилна тази кола ами и други важни особености на тази модификация на Е36. Ще е полезно да има тема за разликите с останалите модели(седан, комби, купе и кабрио). На мен щеше да ми е полезно когато трябваше да търся резистора на вентилатора за парното, който само при Compact се намира отпред под дясната чистачка (при вентилатора). Като не го открих отидох на майстор, оставих 30 кинта и си оправих проблема, но следващия път не ми се дават кинти за толкова елементарни повреди и едва ли на някой му се дават щом може да се оправи нещо, стига само да знаеш къде и как да човъркаш по колата. 

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
компакта е с по-просто окачване(е30) от е36,ама е светлинни пред фаг групата с техния прогресивен заден мост-тип винкел с два дингила..тъй че,не би трябвало да чувствате нестабилност
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
- ditko1
- старши ентусиаст
-
и според мен трябва да си има отдел за компакт има много мнения и като искаш влизаш и виждаш това което те вълнува, защото са много разпръстнати теми. А и няма много инфо във Инфото за е36.
54 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4