проблем с багажника
Модератори: alpina-ma6inata, Технически модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- thewolf
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW///Акулка Кара: плавно/легално
- Мечтае да кара: ///Е38 Мечтае да кара: \\\Е32
проблем с багажника
Здравейте колеги,имам един проблем
Кондензира ми вода в багажника,интересното е , че през лятото тякова нещо не е имало,стана сега през зимата
Аз си го обяснявам че в купето е топло а багажника няма изолация спрямо купето или външната среда и за това кондензира.
Ако имате някакво обяснение,моля помогнете
п.с. проверих уплътненията , наред са.не пропуска вода като вали или след автомивка!
Благодаря предварително
Кондензира ми вода в багажника,интересното е , че през лятото тякова нещо не е имало,стана сега през зимата
Аз си го обяснявам че в купето е топло а багажника няма изолация спрямо купето или външната среда и за това кондензира.
Ако имате някакво обяснение,моля помогнете
п.с. проверих уплътненията , наред са.не пропуска вода като вали или след автомивка!
Благодаря предварително
- Archi
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39
- Мечтае да кара: фадрома в народното събрание

- thewolf
- младши ентусиаст
-
KNOCK написа:виж дали нямаш под мокета в багажника някоя дупка (изгнило)
проверих , няма никъде изгнило по колата и задната част,седи в гараж не е изложена на дъжд.незнам.не мога да открия проблема
кондензира само когато я карам, а като седи в гаража няма кондензация.гледах да няма вода в резервната гума ,но и там нямаше.
thewolf написа:KNOCK написа:виж дали нямаш под мокета в багажника някоя дупка (изгнило)
проверих , няма никъде изгнило по колата и задната част,седи в гараж не е изложена на дъжд.незнам.не мога да открия проблема
кондензира само когато я карам, а като седи в гаража няма кондензация.гледах да няма вода в резервната гума ,но и там нямаше.
климатик имащ ли???ако имаш провери филтъра на климатика ако е запушен ще има много конденз навсякъде

- thewolf
- младши ентусиаст
-
KNOCK написа:thewolf написа:KNOCK написа:виж дали нямаш под мокета в багажника някоя дупка (изгнило)
климатик имащ ли???ако имаш провери филтъра на климатика ако е запушен ще има много конденз навсякъде
нямам климатик.преди не кондензираше ся кондензира.значи проблема се е появил има някаква промяна , поради която кондензира,нямало я е преди 1 година значи трябва да може дъ бъде премахната.незнам търся ама отговор няма
- thewolf
- младши ентусиаст
-
MARFI написа:Баце нормално и при мене конденз, нема спасение
не може да има проблем и да не може да се поправи, дори и ако се наложи смяна на нещо старо със ново .щом преди го е нямало и се е появило значи има причина
Специално миналата година не беше толкова студено...Но пак не е нормално да се получава конденз!!И аз вече не мога да се сетя от какво може да е...
има един вариант......нали знаеш в кутиите с обувки има една торбичка с нещо като захар вътре което служи за събиране на влагата.....та ако разбереш какво точно е садържанието на тази торбичка и си намериш такъф материял.....и си го сложиш в багажника...мисля че проблема ще се реши

KNOCK написа:климатик имащ ли???ако имаш провери филтъра на климатика ако е запушен ще има много конденз навсякъде
Тука е свездите ми говорят.

Проблема ви е решим ве има две неща дето трябва да си купите само:
1: Чисто ново уплътнение
2: И чисто ново КУПЕ

А ако искате да си пойгравате търсете дупки зад задните гумички за препоръчване е да свалите резервоара и да видите ко става там.
И както сме на тая тема колко от вас са пълнили догоре резервоарчето за последно и кога? Да видим там конденз

АУТЯГА - братството на умствено увредените автопсихопати.
- thewolf
- младши ентусиаст
-
noty boy написа:KNOCK написа:климатик имащ ли???ако имаш провери филтъра на климатика ако е запушен ще има много конденз навсякъде
Тука е свездите ми говорят.![]()
Проблема ви е решим ве има две неща дето трябва да си купите само:
1: Чисто ново уплътнение
2: И чисто ново КУПЕ
![]()
![]()
![]()
А ако искате да си пойгравате търсете дупки зад задните гумички за препоръчване е да свалите резервоара и да видите ко става там.
И както сме на тая тема колко от вас са пълнили догоре резервоарчето за последно и кога? Да видим там кондензима ли?
Нотибой резервоара ми почти винаги е пълен освен през лятото когато не съм в Щатите и брат ми я кара от време на време,колкото да не загнива.Дали е възможно да стане през лятото?
Денко,до сега не съм имал конденз,за първи път се появи карал съм я 4 години и е нямала сега преди 2 месеца изкочи
Ще го решим въпроса,ще видим дали ще благодарим на нотибой,благодаря за съветите нотибой
Въпрос
Багажника
Здравейте колеги:)Карам Е 28 от 12 години.Никога не съм имал проблем с кондез в багажника докато един ден не го намерих мокър.
И се оказа,4е ми се е отлепило оплътнението на багажника и то по на4ин който беше много труден за откриване.И то се полу4и то4но след серия студени дни.Ако имате и други въпроси,пишете:)
И се оказа,4е ми се е отлепило оплътнението на багажника и то по на4ин който беше много труден за откриване.И то се полу4и то4но след серия студени дни.Ако имате и други въпроси,пишете:)
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2