Относно разходите на 320

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 14 Яну 2008, 17:34

Loewe написа:...

Добре...ти си най-великия... :winky:
Не гледай само моментния икономайзер,само това ще ти кажа ;)
Освен по борд компа засичам колата и по бензина...до капачката сипвам на изхода на сф и засичам на входа на стара загора...всичко на всичко са 220 и няколко километра...ма то кво ли да споря,ако искаш следващия път като си дойдеш в бг ще направим една разходка до стара загора за тома неверния...Penchev може да ти потвърди колко му харчи неговата кола при същата скорост...всичко е въпрос на поддръжка ;)
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Loewe » 14 Яну 2008, 17:55

Чакай сега малко, ти май нещо не си ме разбрал. Моментният разход си е моментен, и аз засичам като пълня догоре и карам почти до празен и пак пълнене до горе. Ти ми пишеш за разход от Ст.З. до Сф , което били 220 и няколко си километра. Нали не искаш да ми кажеш, че си карал в продължение на 220км с приблизително 200км/ч ?! Не че ще е много възможно практически на въпросната отсечка. Аз пиша за моментен с 220/ч !!! Идеята ми беше. че на Сондьора му гори градско 20л./100км кола, която е с 2литра мотор, без турбо. Това просто няма как да стане, освен ако колата е технически неизправна, толкова гори приблизително при скорост 220км/ч !!! И на мен Мураното ми даде 18 градско, но то е друга бира (3.2л V6 и по-тежко от 3ка). Ами да потвърди Пенчев, колко му харчи с 220км/ч, със сигурност не е 10л. Аз разходки съм си правил и дълги и кратки и знам колко гори като се кара бързо и като се кара бавно.
Последна промяна Loewe на 14 Яну 2008, 18:00, променена общо 1 път
“M” stands for Motorsport. And there’s no question that these cars have racing in their blood.

Аватар

Мнение от ///MapTo » 14 Яну 2008, 17:58

Добре така ще ти го кажа за да ме разбереш най-правилно...не гледам стрелката на икономайзера,напълних си резервоара до горе,минах цялата магистрала и след това от резервоара отсъстваха 22литра бензин...така по-правилен ли съм,разбра ли ме какво имам впредвид?
п.п. 3 или 4 пъти стрелката падна под 200км/ч и то за много малко време :winky:
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Loewe » 14 Яну 2008, 18:03

И това с 320и? Получваш купата за най-икономичното БМВ във Форума в такъв случай :)
“M” stands for Motorsport. And there’s no question that these cars have racing in their blood.

дере дънки сред голи мадами
Аватар

Мнение от Mamouk » 14 Яну 2008, 18:03

Айде спрете спора, че и без това темата се видоизмени... Ако искате да ви я разделя, ама едва ли има смисъл...
Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!

Аватар

Мнение от ///MapTo » 14 Яну 2008, 18:06

Спираме спора,просто ще поканя Loewe като се завърне в страната да ми се обади (0898746749) и да му го докажа,че найстина само от приказки няма смисъл ;)
Изображение
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от vaseto_BMW_320 » 15 Яну 2008, 23:14

пичове незнам как карате ама на мене 320ката копе не ми дава разход по малко от 20/100км в града

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '94 Opel Corsa B

Мнение от стан » 15 Яну 2008, 23:19

И аз не знам как карате на мене ИС-а ми харчи поне 40/100 :shock:
Айде стига с глупостите моля ви се. То затова трудно се намират смислени теми в тоя раздел :evil:

Предишна

Назад към E36