крадци в Красна поляна
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
34 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
крадци в Красна поляна
От 4 месеца бях горд собственик на оригинални M огледала с ел и подгрев, сложих си ги тази Събота следобед, преди новото Каско, и тази сутрин вече се сабудих без стъклата на огледалата
Ако някой колега ги е взел, му пожелавам само да не могат да го отлепят от дърветата и ламарините, от довечера ще вардя с пушката на терасата, така че ако някой, който чете това, да знае че ми е паднало перднето и ще убия който ми докосне колата, товаря го в багажника и го зарявам на витоша, снимки на одеалото и лопатата в багажника, ще пусна по-късно ...
и на въпроса, къде мога да си купя оригинални такива стъкла, говоря за нови, не крадени и да гуша някой дебел мазен джамбазин!

Ако някой колега ги е взел, му пожелавам само да не могат да го отлепят от дърветата и ламарините, от довечера ще вардя с пушката на терасата, така че ако някой, който чете това, да знае че ми е паднало перднето и ще убия който ми докосне колата, товаря го в багажника и го зарявам на витоша, снимки на одеалото и лопатата в багажника, ще пусна по-късно ...
и на въпроса, къде мога да си купя оригинални такива стъкла, говоря за нови, не крадени и да гуша някой дебел мазен джамбазин!
Последна промяна AHTuBuPyC на 14 Яну 2008, 10:50, променена общо 1 път
bmw
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Къде в Красна поляна си? Да чукам на дърво, при мен в Разсадника още не са налазили. Гаражна клетка рулз. Ако някой дава такава под наем в Разсадника - да казва. 

ds
Абе то и в платените е един зор, заеби.
Като я взех едно време мойта некой се беше опитвал да ми сваля огледалата. Къде са били тия дедовци от паркинга незнам. И сега като смятам"
1 месец=45.00 лв
12 месеца=540 лв
Ебати огледалата , ебати лайсните. За 2 години съм ги платил 3 пъти.
Сметни си и каското още 500-600 лв. дето го плащаме за нищо. И кво излиза,, че е по-добре да е на улицата.
Като я взех едно време мойта некой се беше опитвал да ми сваля огледалата. Къде са били тия дедовци от паркинга незнам. И сега като смятам"
1 месец=45.00 лв
12 месеца=540 лв
Ебати огледалата , ебати лайсните. За 2 години съм ги платил 3 пъти.
Сметни си и каското още 500-600 лв. дето го плащаме за нищо. И кво излиза,, че е по-добре да е на улицата.
ШЕ РАЗБЕРЕШ!!!

По-добре е на улицата да. Една вечер на паркинга бариерата вдигната, портата отворена, влизам си аз с колата паркирам си на мястото ми и отивам да си взема картончето. Е братленца не мога да го събудя тоя капут от "охраната". Поне вратата на паркинга да беше затворил. Ебахти капутите без извинение 

Деба тия дърти кочини!
- Joro_Paveto
- ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i
AHTuBuPyC написа:err0r написа:Къде в Красна поляна си? Да чукам на дърво, при мен в Разсадника още не са налазили. Гаражна клетка рулз. Ако някой дава такава под наем в Разсадника - да казва.
3-та част, аз искам по платените паркингите, ама няма свободни места, сега ще мъча с подкупи да я вкарам ...
Aз няколко години бях на паркинга при кортовете на септември и съм доволен от охраната, прибирал съм се 1-2-3 посреднощ и обикновенно са будни...ако сега са същите няма да има проблем.
Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...
- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
аз мисля по натам направо да си сложа гараж пред или зад блока иначе много пъти са ми казвали, че крадът броните ама май всичко си е до късмет 

- Joro_Paveto
- ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i
AHTuBuPyC написа:идеи за набавяне на стъклата ?
Като си търсех основи за мойте огледала в Автоманя имаше стъкла...не съм ги виждал какво качество са, но като пирах за огледала ми казаха, че продават само стъкла....
Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...
- fedoracore
- старши ентусиаст
-
bmw
една лятна вечер си каркаме пред блока студена биричка с нагласата че ште xодиме на диско.малееее чувам удър на нешто и алармата на колата ми почва да вие .леле побеснял се затичвам и гледам двама как са до колата ми и ми дарпа музиката бе леле .а аз не сам я свалил штото сам на ,абе на 15 метра от колата.момчета 10 минути го гониме единия между блоковете.xванаxмего .бои яко как си треа .чак се моли и вика полиция .наркоманчета да ми еб..еш маик..та .нема кво да му зема бе xора да си покрия прозореца накрая като му изшия една и а ма баш в носа .и му спреx тока .дремеми на ку..а ште ги чу..ам.ееееиии :evil:a вчера лепиx лаисни с некав черен силикон .абе мани пална лудница

- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
- fedoracore
- старши ентусиаст
-
Аз пък съм от Княжево и вчера ми свиха десния халоген!!! Но и да ги хвана кво да ги правя...?!?!? еда нощ видях двама как свалят на съседа емблемата на яголара и успях да хвана единия.... ритах го докато не направи локва кръв на земята и не започна да се гърчи! После една седмица го мисля.... (жал ми стана) Но човек като е инфектиран незнае какво прави и затова се радвам, че не съм ги видял тези които ми свалиха халоена защото 100% щях да сам по весниците днеска и после щях да ги лежа като за хора 

34 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3