Страх или предпазливост...
Модератори: mitaka7, Общи модератори
55 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
Pavlinius написа:Обикновено, когато някой ти святка отзад означава, че не си гледаш в огледалата. Неможем да кажем кой с колко да кара нали ? Има си катаджии, които да следят за спазването на закона. Има и хора, които бързат. Затова хора вместо да се дразните като ви святкат просто се дръпнете лекичко в дясно и готово. Някои хем се оплакват, че нямало толеранстност на пътя хем се дразнели, че им святкат. Ами бъдете и вие толерантни към бързащите. Ако караш със 100, защо той да не кара със 110 щом бърза. На всеки се случва да закъснява да е изнервен и т.н. и аз понякога бързам въпреки, че обикновено си карам бавно. Според мен само излишно се напрягате.
Ако идва с 300 няма да му се дразня, ама ако съм го видял много преди той да разбере въобще къде се намира и да съм си направил сметката, че примерно ще си извърша изпреварването и ще се прибера и той ще мине и няма да съм му попречил с нищо и той да ми се разсвятка от 100 км отзад направо му е гарантирана една дълга до 20-то коляно ....

_!_
- 54321
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 316 m43b19
Re: Страх или предпазливост...
BlackTown написа:Всъщонст искам да ви попитам мислите ли че хората изпитват страх към някой модели БМВ
Еми мен си ме е страх от е38 дори и когато аз самия го карам.
- speedmaster
- "Баба Яга" Склад
-
Re: Страх или предпазливост...
54321 написа:BlackTown написа:Всъщонст искам да ви попитам мислите ли че хората изпитват страх към някой модели БМВ
Еми мен си ме е страх от е38 дори и когато аз самия го карам.
a когато го карам аз?

- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
само ще ви кажа преди като карах черна Е36 като си пуснех мигача и всички ме пускаха да мина после като я продадох и карах за около месец бял форд ескорт и никой не искаше да ме пусне даже ми свиркаха,същото го сподели мой приател тои караше Ц класа с тъмни стъкла пускаха го продаде я и се качи на поло и като мен никои не го пуска:)сега като съм с Е46-цата пак е 4ерна но немога да забележа разлика струвами се , че народа по се притеснява от Е36 може би щото много квартални гамени ги карат и не ги знаят кога са друсани и кога не са
пък и вида на черна е36 е доста начумерен особенно ако е тунингована отпреде
,моя зъболекар който е фен на БмВ и смени няколко ми казваше като видя келеш като тебе на Е36 задължително по един зад врата да си знае как кара 

Е36 е емблематична кола. Носи духа и най-характерната визия на марката. Невъзможно е да объркаш фаровете и стоповете
А колкото до тези дето бързат.. ми батковци, има си закони, ако не започнем да ги спазваме всички ще имаме, в най-добрия случай, познат инвалид. Така че ако някой ми кара с 300, от 50 разрешени, не помръдвам нито мм, ако ще да си взриви ксеноните от мигане. Въпрос на възпитание.

Компанията "Chrysler" решила да поставя черна кутия в новите модели на джиповете "Grand Cherokee", която да записва последните думи на шофьора преди катастрофа. В Америка в 90% от случаите, последната дума е била "Shit!", докато в България, в 99% процента от случаите, последните думи на шофьора са били: "Пичове, скивайте к'во мо'а да напра'а с тоя джип!"
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
spower написа: като видя келеш на Е36 задължително по един зад врата да си знае как кара ...
Черпи го твоя зъболекар едно от мене, да раздава повече задвратки, че един с едно сиво купе е36 вчера как щеше да ми ожени бабугера пред блока не е истина

А по темата - аз гледам да карам внимателно и рядко ползвам най-лявата лента, не съм забелязал някой да ми се ръчка такъв да ми се отваря да рейсим или пък да ме засича нарочно. Гледам да съм толерантен и да пропускам хората, особено като искат да се престроят когато имам възможност - винаги го правя (когато дават мигач, не когато се ръчкат и се опитват да ме притиснат, та да им направя място). В тая връзка, не знам защо всички се опитват да правят някъкви невъзможни маневри, само и само да са 1-2 коли по напред на светофара, няма баварец няма шкода - всички са се побъркали напоследък ... и от ден на ден по-зле става ... А пък колегите с Е38, на мен лично ми е кеф да им направя место и после да ги загледам похотливо, особено ако са с дългата база

- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
alexand написа:Е36 е емблематична кола. Носи духа и най-характерната визия на марката. Невъзможно е да объркаш фаровете и стоповетеА колкото до тези дето бързат.. ми батковци, има си закони, ако не започнем да ги спазваме всички ще имаме, в най-добрия случай, познат инвалид. Така че ако някой ми кара с 300, от 50 разрешени, не помръдвам нито мм, ако ще да си взриви ксеноните от мигане. Въпрос на възпитание.
Такива като тебе ги чакам малко да се усетят и като видя,че нещо се изживяват кисели,вместо да пропуснат по-бързо движещите се,което с е също по закон,ги минавам така,че да го помнят дълго и да не се правят на регулировчици,а да уважават и другите на пътя!
Това естествено при положение,че въпросния задник блокира лявата лента и има празна дясна или къде да се прибере,но той си крета успоредно на каращите в дясно с тяхната скорост.

А духа и емблематичната визия на марката носи Е30 и Е34 и моделите преди тях.
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- body
-
-
- Кара: E90 330xd
- Детайли за колата: Черен фолиран седан.
Наистина ако ти святкат отзад значи нещо при теб не е наред.На мен ми се случва да ми присвяткат рано сутрин сега зимата докато ми загрее колата.Разбирам ги хората.И винаги се старая да правя път докато карам с до 60 км/ч в града.И винаги имам поглед в огледалата.

NeoPrint написа:....А духа и емблематичната визия на марката носи Е30 и Е34 и моделите преди тях....
Oчиларка пауър !!! .... мани майтап, но поне на визия - тия новите луноходи хич не ги възприемам, това обаче не е тенденция само при БМВ ми при всички автомобили. Всичко мяза на яйце вече.
А сега по темата.
Мисля, че ако всички се стараят да карат малко по-внимателно и с по-малко нерви, нещата могат и да се оправят. Примерно колеги, като видите, че някой тегаво се справя с управлението на автомобила си - това предполага, че е или много нов шофьор или просто има някакъв проблем. Ако примерно е просто млад водач - при всички случаи - като хванете да му светкате и свиркате - почвате да го притеснявате още повече и по този начин значително вдигате шансовете да стане някоя беля. Разбирам, че не ви е кеф като ви е мерак да се изрежете в най-лявата лента и някой ви се влачи отпред меко казано Ви се разхожда по нервите, на мен също, обаче бях свидетел преди нова година на околовръстното в Сф. как един тип с някъкво огромно черно Ауди (8ма серия) е тъй се беше засветкал и засвирил на някъв човечец с малка Шкодичка - този с Шкодата си изкара акъла и тръгна да се прибира в дясно без дори да погледне - сега аз не знам какво му мина през акъла на тоя човечец, знам само, че 3те коли които бяхме отдясно и отзад, така трябваше да рипнем на спирачките, че стана едно скърцане на гуми едни свирки едни чудесии ... и то що - щото киселяка с аудито трябваше да покаже, че може да ускорява от 50-150 за некви секунди пред някви хора, на които изопщо не им пука ... и така. Пък аз друг опит съм си правил - като се наредиш зад някой в най-лявата лента, той обикновено като осъзнае, че се трътка - си се прибира ...
А колегата body, е напълно прав/а като казва, че като ми присветне някой, очаквам при мен да не е наред нещо, случвало ми се е рядко, щото аз кротичко си карам.
- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
най-пък мразим когато някой нещастник независимо с каква кола се е разсвяткал. Нееее излъгах най-мразя когато някой, още когато излезе на междуградският и си залепи с тиксо левият мигач да му свети постоянно и не го знаеш кога какво ще му щукне. Като идва някой с 200 км, да си минава през аварийната като е голям гъзар. Аз на Тракия си карам само в лявата на 150-160 щото на повечето места дясната е ужасна и си гледам постоянно в огледалата, и когато доближи се махам за малко и хоп пак в лявата

Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
Здравейте! За пръв път влизам във форума, не карам BMW, но събирам за такова
.Относно темата...дали ги е страх хората от тази марка, спор няма, че тези коли се карат главно от газарчета и псевдо мутри, които живеят в техния си свят(в който закона за движение по пътищата не съществува).Разбира се това не важи за всички има дебили с форд, голф и т.н.Тук нещата касаят повече манталитет отколкото марка.Много от вас пишат "ако ми светка отзад няма да мръдна да го д**а" и прочие..ами заради това мислене стават доста неприятни инциденти.При положение, че имаш възможност, защо да не пуснеш човека, като бърза...сега има разлика между бързане и каране с 200, което е недупостимо в градски условия дори и апартамента ти да гори!Знам че сте много смели и големи бойци
, но има разлика да напишеш във форума, че ще слезеш да му риташ колата и да го направиш в действителност.От лични наблюдения съм забелязъл, че този който най-много говори и най-много се репчи като петел най-много бой яде.Пък не е тайна, че повечето напомпани глупаци дето гледат страшно след първия бърз десен забравят и каква кола карат и от къде са дошли
.Карайте разумно колкото позволява най-добрата марка на света
пък ако ви мачкат мачкайте и вие!!!
Айде със здраве...

Айде със здраве...
Work hard - play harder!!!
55 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4