Спрете да се американизирате!
Модератор: Общи модератори
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Пич ти луд ли си бе????????????????????????????????????????????????
тВа го оставям без коментар,обаче от пишлегарчета дето не са си излизали от селото ми писна!!!!
И тая глупост как ти я роди мозака в 14.24?????????????????
тВа го оставям без коментар,обаче от пишлегарчета дето не са си излизали от селото ми писна!!!!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
Бате замисли се, точно така си е.
А баце треви не употребявам.
А баце треви не употребявам.
Последна промяна MARFI на 14 Яну 2008, 15:32, променена общо 1 път
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Nukem написа:Пич ти луд ли си бе????????????????????????????????????????????????
От къде каза си родом?

Баш така си е, всичко се възпитава в УС стил, всички са ТЪПИ и лесно се МАНИПУЛИРАТ, идеалните хора...

Re: Спрете да се американизирате!
"Знаете ли че френското правителство налива милиони в канадска научна организазия, която измисля френско звучащи думи, за да заместват английските заемки?
Българското правителство "няма" кинти за пенсиите на дядовци и баби, за улиците по които се движим с автомобилите си, за тротоарите по които ходим, за парковете и зелени площи по планините на които ходим на почивка или изглед, а ще давта милиони за английските заемки. Та те пуснаха новини на турски език по националната телевизия.
П.С. Винаги казвам глагодаря ( не мерси както 60% от хората с които общувам)
Българското правителство "няма" кинти за пенсиите на дядовци и баби, за улиците по които се движим с автомобилите си, за тротоарите по които ходим, за парковете и зелени площи по планините на които ходим на почивка или изглед, а ще давта милиони за английските заемки. Та те пуснаха новини на турски език по националната телевизия.
П.С. Винаги казвам глагодаря ( не мерси както 60% от хората с които общувам)
Не трябва да те е страх от действието, а от бездействието.
- Nukem
- старши ентусиаст
-
вИж сега имам предвид и да го напишеш това тук нищо няма да промениш .само си чешем езиците!Не че има нещо лошо
еи сега като доиде Дзвер че видиш какво мнение ше даде
!
Иначе по темата вчера ходих да оправям един комп с windows на български се едно ми бяха отрязали едната ръка!

Иначе по темата вчера ходих да оправям един комп с windows на български се едно ми бяха отрязали едната ръка!
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Nukem написа:Пич ти луд ли си бе????????????????????????????????????????????????

- Nukem
- старши ентусиаст
-
мИ накар си ме да се замисля друг път докато смятам преходните криви на Кърджали-Маказа си чеша езика

- Nukem
- старши ентусиаст
-
И тая тема е по подходяща за офицялния форума на Кирил и Методи

- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Nukem написа:вИж сега имам предвид и да го напишеш това тук нищо няма да промениш .само си чешем езиците!Не че има нещо лошоеи сега като доиде Дзвер че видиш какво мнение ше даде
![]()
![]()
!
Аве тииии.
Кога ше спреш да плашиш хората с мене ве

Където и да отворя политическа тема, все ти си писал там и все има твоивметки от типа:
"Ше дойде ДЗВЕР и ще ви вземе"!

На Кашчей Безсмъртни си ме обърнал.
Подкрепям идеята. Само ще кажа, че това е дребната работа.
Голямата е че компютрите в образованието са на английски. Че хората бягат да стават слуги в Америка, защото слуги в Америка е по - добре от граждани в България и това ни е наложен стандарт на живот тук. Че военната им база е на най - ключовата позиция.
А че си вкиали младите Dude. Или на маке-донски дуде. Или пък келеш... Това са дреболии.
мИ накар си ме да се замисля друг път докато смятам преходните криви на Кърджали-Маказа си чеша езика muhihihihi muhihihihi muhihihihi muhihihihi
Разбрах рафинираният ти и изтънчен изказ напълно, мисля че ти липсват няколко запетаики, ма не не смея да ги сложа, да не се обърне смисъла на казаното от теб

Последна промяна MARFI на 14 Яну 2008, 15:50, променена общо 1 път
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i