Смяна на табло на Е36

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

Смяна на табло на Е36

Мнение от koyota » 12 Яну 2008, 23:03

Въртят ми се едни идеи в главата за тапициране на таблото на красавицата, но тапицерите ми ме съветват да ползвам новото табло с еърбег на пасажера(по-малко гънки). Някои знае ли дали са взаимозаменяеми двете табла. На пръв поглед изглеждат почти еднакво(като изключим бега), но дали е така и отзад?

ентусиаст
Аватар
Кара: 525XD LCI

Мнение от Lacho » 13 Яну 2008, 11:03

Аз след месец ще мога да ти кажа със сигурност защото ще си слагам дигитална клима и ще сменя и таблото с такова за втори еърбег.

Единственото което мога да кажа за сега е че стават, но не съм сигурен на 100% ;)

младши ентусиаст
Аватар

re

Мнение от SkyWalker » 13 Яну 2008, 13:47

Ти не слага ли вече?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от koyota » 13 Яну 2008, 14:44

Lacho написа:Аз след месец ще мога да ти кажа със сигурност защото ще си слагам дигитална клима и ще сменя и таблото с такова за втори еърбег.

Единственото което мога да кажа за сега е че стават, но не съм сигурен на 100% ;)

Лъчо, това ли е единствения начин да сложиш дигиталната клима или го правиш от естетична гледна точка? :D
Между другото, тапицирането на таблото е много трудно изпълнимо при Е36 и отвратително скъпо, но пък е страшно яко!

младши ентусиаст
Аватар

ре

Мнение от SkyWalker » 13 Яну 2008, 15:05

koyota написа:
Lacho написа:Аз след месец ще мога да ти кажа със сигурност защото ще си слагам дигитална клима и ще сменя и таблото с такова за втори еърбег.

Лъчо, това ли е единствения начин да сложиш дигиталната клима или го правиш от естетична гледна точка? :D
Между другото, тапицирането на таблото е много трудно изпълнимо при Е36 и отвратително скъпо, но пък е страшно яко!

Да не би да си го правил. Аз в момента тапицирам частта под таблото, заедно с барчето за подлакътника, но таблото, не съм виждал тапицирано. Ако имаш снимки пусни да видим :D

младши ентусиаст
Аватар

Re: ре

Мнение от koyota » 13 Яну 2008, 16:17

SkyWalker написа:
koyota написа:

Да не би да си го правил. Аз в момента тапицирам частта под таблото, заедно с барчето за подлакътника, но таблото, не съм виждал тапицирано. Ако имаш снимки пусни да видим :D

Виж тук! Не е купе, а компакт, но е уникално.
http://www.bmw-syndikat.de/bmwsyndikatf ... %2E01%2E08

ентусиаст
Аватар

Мнение от KickingKing » 13 Яну 2008, 16:24

Кажи на тапицерите да се научат да си вършат работата професионално и няма да имат проблеми с 2 чупки. Ако не дай една торба пари да смениш цялото табло щото нема ти казвам колко работа е освен закупуването
Изображение
Изяж бобър - спаси дърво!

Изображение
По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!

ентусиаст
Аватар

Мнение от Lacho » 13 Яну 2008, 16:44

koyota написа:

Не е това единствения начин, дигиталната си става и на старото табло, аз ще го направя от чисто заради визията която ще придобие колата от вътре, даже съм си набавил вече всички необходими части, остава само един ден време да намеря и съм аз ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от nParMaTuK » 13 Яну 2008, 16:46

Два часа е монтаж-демонтаж на таблото, по-следващата седмица (живот и здраве) ше слагаме с Лъчо новото табло на мойта , даже и втория бег ше се пробваме да инсталираме :winky:
П.С. Лъчо, намерих частите, дори и датчика за пасажерската седалка, другата неделя отивам да ги взема :D

ентусиаст
Аватар

Мнение от Lacho » 13 Яну 2008, 16:53

nParMaTuK написа:Два часа е монтаж-демонтаж на таблото, по-следващата седмица (живот и здраве) ше слагаме с Лъчо новото табло на мойта , даже и втория бег ше се пробваме да инсталираме :winky:
П.С. Лъчо, намерих частите, дори и датчика за пасажерската седалка, другата неделя отивам да ги взема :D

Когато си готов очаквам обаждане и действаме ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от nParMaTuK » 13 Яну 2008, 16:59

:yes: , за сега работата е сигурна, дано не се размине с чатите :D
П.С. Малко се изхрълих с тия 2 часа, но сам човек мисля може да се справи за 3 :D

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от koyota » 13 Яну 2008, 17:06

KickingKing написа:Кажи на тапицерите да се научат да си вършат работата професионално и няма да имат проблеми с 2 чупки. Ако не дай една торба пари да смениш цялото табло щото нема ти казвам колко работа е освен закупуването

Много добре си вършат работата момчетата и далеч не е толкова лесно, колкото си мислиш, а повече чупки означават повече шевове.
За да се тапицира таблото така или иначе трябва да се свали, но ще е по добре да си взема допълнително ново и да работят по него, докато си карам колата!
nParMaTuK написа:Два часа е монтаж-демонтаж на таблото, по-следващата седмица (живот и здраве) ше слагаме с Лъчо новото табло на мойта , даже и втория бег ше се пробваме да инсталираме
П.С. Лъчо, намерих частите, дори и датчика за пасажерската седалка, другата неделя отивам да ги взема

Колега, намери едно табло и на мен, може да е с гръмнал бег :D

Lacho написа:Не е това единствения начин, дигиталната си става и на старото табло, аз ще го направя от чисто заради визията която ще придобие колата от вътре, даже съм си набавил вече всички необходими части, остава само един ден време да намеря и съм аз ;)

Вече знам кой да търся за монтажа, така ли? :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от nParMaTuK » 13 Яну 2008, 17:34

koyota написа:Колега, намери едно табло и на мен, може да е с гръмнал бег :D

Колега, купих 2 табла от Cobra и незнам дали са му останали, обърни се към него за повече инфо :D
Иначе аз купих 2 щото първото се оказа от седан и то ше е за Лъчо.
Казвам ти го тва ако купуваш да гледаш да е за купе, тва за седана е по-издадено към седалките и не става за купе :D

ентусиаст
Аватар

Мнение от Lacho » 13 Яну 2008, 21:04

koyota написа:Вече знам кой да търся за монтажа, така ли? :mhihi:

Ще го монтираме даже ще ти помогна за намиране на частите ;)

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 13 Яну 2008, 21:16

Lacho написа:...

Първо с мойта грозница имаш да се занимаваш...ако си забравил да ти напомя ;)
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

Следваща

Назад към E36