Буш-Баш
Модератор: Общи модератори
44 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Буш-Баш

Здравейте всички!
Сега аз и WeiSTD имаме една идея която ще осъществим на всяка цена, когато се върнем в БГ. Въпроса ми е има ли други навити?
Та какво сме замислили, всеки си копува някаква кола, но важно е да е евтина и да се движи. След което намираме полянка, махаме всички джамове, слагаме по една каска и следва БУШ-БАШ. На който колата върви най-накрая печели.
За да се осъществи тази идея трябват няколко неща,
1-во, както казах кола, било то жигула, москвич, волга, трабант, ВАЗ, няма значение. Ние гледахме в мобиле.бг и там има такива в "добра" форма за около 100-150-200лв.
2-ро, за да няма ранени и т.н. ще е нужно да носиме каска.
3-то, Полянка кадето ще можем да си направим кефа.
Общо взето това е, както казах аз и WeiSTD, сме 100% за, просто търсим други луди

Представете си ако се саберат 10-15 коли какво ще става

ПС. Пристигаме в БГ на 29-ти юни, но предполагам, че това ще се проведе към средата на юли така, че има време да се саберат $.
- WeiSTD
- главен сектант :)
-
- Кара: E36 325i
- Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета
The World срещу Тийм Австралия!!!!!
Подгответе се!!!

Подгответе се!!!
БИАД Авто-Пазар Тийм
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Абе това не си е шега работа
да не мислите, че само главата може да си строши човек
Една вечер в София Ленд се бурахме с моите приятели и беха увеличили напрежението на количките и вървяха като луди и правеха страшни дрифтове... хем си с някъф "уж" колан, и са целите в гума...няма да ти казвам какво беше чуството при всеки сблъсък
После като слезнах, не само че всеки кокал по тялото ме болеше, имах синки по краката, бях си изкълчил врата, всички ребра ми бяха поразместени, ами и имах чуството че ще си изплюя стомаха, а бъбреците така ме боляха всеедно не са на местото си
И това с колички които се движят с има няма 10 км/ч...представете си с автомобил ако джаснеш някой челно с 30 км/ч...мъка голяма
А отделно, че ако примерно се внимава все ще изкочи някой луд дето като те ковне по бързо и може да си натрошиш кокалите
Ако наистина това се осъществи аз ще искам много да гледам, но едва ли да участвам

Една вечер в София Ленд се бурахме с моите приятели и беха увеличили напрежението на количките и вървяха като луди и правеха страшни дрифтове... хем си с някъф "уж" колан, и са целите в гума...няма да ти казвам какво беше чуството при всеки сблъсък

И това с колички които се движят с има няма 10 км/ч...представете си с автомобил ако джаснеш някой челно с 30 км/ч...мъка голяма
А отделно, че ако примерно се внимава все ще изкочи някой луд дето като те ковне по бързо и може да си натрошиш кокалите

Ако наистина това се осъществи аз ще искам много да гледам, но едва ли да участвам

- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
пичове това е колкото лудо и манияшко толкова и опасно.
каска само не е достатъчна.иска си колани и ролбари доколкото знам.представи си че някой си строши некой крайник недай си боже гръбнак или врат
.не е шега работа.пък и тея коли с такова ниво за безопастност че направо ме побиват тръпки
ами ако тея таратайки при удар има теч на бензин и една малка искра и БУМ!
и отлиташ на оня свят.иначе е готино ама няма да се хвана никога да се блъскам с лада или траб.просто това си е чисто самоубийство.и 15 като се пуснат наведнъж?поне така разбирам от тебе че искате да се пуснете едновременно.и някой с трабант да се засили една волга с/у него над тон и половина и вече ви е известно какво става.
не ми харесва на мене особено

8.32
- WeiSTD
- главен сектант :)
-
- Кара: E36 325i
- Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета
Penchev, прав си, но с няколко базови правила смятам че ще сме ок.
Смятам че няма да има човек който да реши челно да се удари с друг.
Иначе не се удря шофьорксата врата или близо до нея.
Да, пак има риск, но то на пътя има толкова идиоти че самото каране е риск.
А пък ако сме на трева то като блъснеш някой странично, те ще се плъзнат преди да се огъне колата (Имайки предвид че не е трабант все пак)
А пък няколко синки никога не са кой знае какво. После поне ще имаме кво да разказваме.
Някой знае ли дали има Жигули с Ейр бег????
А, и пропуснах да кажа че не става дума за силни удари, просто леки 'подпираня'. Най вече малко да се повъртим и да ожулим колите от колкото друго.
И ние все пак не искаме да се самоубием.
Смятам че няма да има човек който да реши челно да се удари с друг.
Иначе не се удря шофьорксата врата или близо до нея.
Да, пак има риск, но то на пътя има толкова идиоти че самото каране е риск.
А пък ако сме на трева то като блъснеш някой странично, те ще се плъзнат преди да се огъне колата (Имайки предвид че не е трабант все пак)
А пък няколко синки никога не са кой знае какво. После поне ще имаме кво да разказваме.

А, и пропуснах да кажа че не става дума за силни удари, просто леки 'подпираня'. Най вече малко да се повъртим и да ожулим колите от колкото друго.
И ние все пак не искаме да се самоубием.
БИАД Авто-Пазар Тийм
- PIONEER
- ентусиаст
-
WeiSTD написа:.
еми няма.пък и кажи ми според теб кола отпреди 20 години за 100лв от мобиле.бг дали ще има

8.32
- smg
- младши ентусиаст
-
- Кара: Audi 20VTQ
- Мечтае да кара: SSME
Ако си спомням правилно при челен удар с Жигула с повече от 60км/ч може да има смъртни случаи. Май педалите ти чупеха глезените а волана те целеше директно в манерката. При волга май се чупеше капачката на коляното от ключа на таблото
Това значи,че при 20лм/ч можеш да си счупиш ръка или крак като минимум. Не забравяйте какви са коланите специално на Жигулите. Едни прости въжета, дето ще те прережат при удар...
Аз бих искал да гледам, но само толкова.

Аз бих искал да гледам, но само толкова.
Business ownership is a risk and it`s not for the faint of heart.
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
Идеята си я бива, но с няколко уговорки:
1. Мястото не може да е поляна защото, ако някой си изтърве колата в публиката може да стане мазало. Трябва да се намери нещо като старата мотописта - хем да има място за публиката, хем и настилката да е подходяща.
2. Дали колата е лада или волга няма голямо значение, важното е да се обезопаси, но не само с едни стастични колани и някаква каска. Трябват си тръби за скелет (мисля че ролбари не са подходящи, защото се слагат отвън
), други седалки, спортни колани, друго кормило, арматурното табло да се изхвърли, резервоатът също (на негово място се поставя специален и то в купето а не отзад).
3. И на последно място - някой, който да се наеме с организацията.
Иначе аз бих присъствал на подобно шоу, а защо не, ако успея да заделя някой лев и да си спретна една такава кола, да се включа.
А на тези, които искат с кола за 100 лв. и на поляна им пожелавам БЕЗСМЪРТИЕ.
1. Мястото не може да е поляна защото, ако някой си изтърве колата в публиката може да стане мазало. Трябва да се намери нещо като старата мотописта - хем да има място за публиката, хем и настилката да е подходяща.
2. Дали колата е лада или волга няма голямо значение, важното е да се обезопаси, но не само с едни стастични колани и някаква каска. Трябват си тръби за скелет (мисля че ролбари не са подходящи, защото се слагат отвън

3. И на последно място - някой, който да се наеме с организацията.
Иначе аз бих присъствал на подобно шоу, а защо не, ако успея да заделя някой лев и да си спретна една такава кола, да се включа.
А на тези, които искат с кола за 100 лв. и на поляна им пожелавам БЕЗСМЪРТИЕ.

- DILDO
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е30;Е65
- Мечтае да кара: Е30
- PIONEER
- ентусиаст
-
smg това за ключа важи за волгите дето сега ги продават и старите с фейслифтинга/
отвратителен е/не ли така защото аз съм останал с това впечатление.статията я имаше в автопазар нали.а това за волана и педалите е зз лада 2105,а не за жигула.там работата бас държа е че по -страшна
the boss последното ми хареса много...ама си си прав.с кола ей така купена и направо подкарана с тази цел е живо самоубийство.изкам да кажа без нужната подготовка кола

the boss последното ми хареса много...ама си си прав.с кола ей така купена и направо подкарана с тази цел е живо самоубийство.изкам да кажа без нужната подготовка кола

8.32
пичове споко бе, гледал съм такива много филмчета, едва ли ще е проблем, ние няма да караме със 60-70 км...пък и да караме нема да одара някой челно...
още от сега казвам, НЯМА ДА ИМА РАНЕНИ, ще се направи сичко възможно да не се случват глупости, пък сега който си мисли че е лудо и глупаво не го карам да участва, да седи и да гледа
ще се опитаме аз и Алекс да ви направим шоуто
още от сега казвам, НЯМА ДА ИМА РАНЕНИ, ще се направи сичко възможно да не се случват глупости, пък сега който си мисли че е лудо и глупаво не го карам да участва, да седи и да гледа

ще се опитаме аз и Алекс да ви направим шоуто

ок щом руските коли са много опасни ще вземим други има ги в мобиле.бг за по 200-300 лева , аз мога да си го позволя, ако някой друг може да казва...
ето какви коли има :
Opel Kadett 1.3 - 200 ЛВ.
Skoda 100 S - 235 ЛВ.
Toyota Tercel 1500 - 100 ЛВ.
и т.н. сигурен съм че има в тази ценова зона още доста коли...
ето какви коли има :
Opel Kadett 1.3 - 200 ЛВ.
Skoda 100 S - 235 ЛВ.
Toyota Tercel 1500 - 100 ЛВ.
и т.н. сигурен съм че има в тази ценова зона още доста коли...
- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
- Кара: 400 коня и едно магаре зад волана
Е много ме кефи идята
Само с малко правила и тръби ще стане хем лудо хем безопасно !!!
Готвим се за Юни

Само с малко правила и тръби ще стане хем лудо хем безопасно !!!
Готвим се за Юни

May the BMW force be with you!
44 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3