.!.

3-та серия ('83-'94)

Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от AntropoS » 13 Яну 2008, 13:25

Споко този пушек и при мен го има ... няма ядове... като се стопли, ще ти изчезне.
Не трябва да те е страх от действието, а от бездействието.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: малки котета на задната седалка
Мечтае да кара: по-леко
Детайли за колата: Черна скрап

Мнение от deyan-enchev » 13 Яну 2008, 13:59

BESSNIA написа:Повече е пушека, защото малко я караш и не я изчакваш да загрее добре ,а и я караш на газ. нормало е конденза да е повече ,не се притеснявай.

АМ дали от незагряването на колата, и конденза е повече? Аз дизелака преди да излезе стрелката от синята зона НЕ тръгвам, 15 ина минутки на място, като се стопли чак купето на колата от парното тръгвам и като му дам по цариграско чак виждам в огледалото турболенцията на конденза.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от porostorm » 13 Яну 2008, 14:08

...
Последна промяна porostorm на 05 Юли 2010, 22:23, променена общо 1 път
:yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: малки котета на задната седалка
Мечтае да кара: по-леко
Детайли за колата: Черна скрап

Мнение от deyan-enchev » 13 Яну 2008, 14:15

Милея му на дизелчето братле, да не да изчука нещо финално ако я поомачкам докато е хладна затова си я позагрявам харна харно и тогава power. То да ти кажа студена кола че даже и на бензин да е не е много много полезно да се понастъпва, нямало мазане като е студена викат боговете. Че по въпроса ти, пазя си я затова си я загрявам добре добре, пък и да изчакам жена ми да се гримира че не издържам 20 минути да гледам :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от porostorm » 13 Яну 2008, 14:25

...
Последна промяна porostorm на 05 Юли 2010, 22:23, променена общо 1 път
:yes:

Потребител
Аватар

Мнение от intenZive » 18 Яну 2008, 12:26

porostorm написа:
sachs написа:koнденз му се вика на тоя пушек бате :winky:
Е знам как му се вика и от какво се получава, не съм толкова проз ама на моята кола е доста повече от колите които гледам по улиците... затова се притеснявах.
Много газ и даваш и заради това пушека е в повечко 8) , но съм сигурен, че няма да имаш проблеми през лятото. Моята и тя пуши отзад, че се къса( смисъл бял пушек- нормално си е особено като я натъпваш, даже обмислям варианта да сложа 2-3 диода сини отзад и да осветяват пушека, направо убийствено ще стане) :) Иначе грам не пропушва, но през зимата винаги си е бял пушека, то просто няма как. Това стиденото време, този топлият двигател... сам си прави сметката. Работата е същата като да дишаш през устата през зимата... тогава и от тебе излиза бял пушек... :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от Bumer86 » 13 Фев 2008, 19:12

На мене ми чезне антифриз, сега гледам и маслото е чезнало, и си пушва доста, какво ще да е???

Предишна

Назад към E30