Не Караите близо до камиони сега!!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Дружба Тийм
Аватар
Кара: 535xD

Мнение от Giorceto » 11 Яну 2008, 15:20

В Германия глобата за непочистен товарен автомобил започва от 2000 евро.. А те не са го измислили случайно :)
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|

ентусиаст
Аватар

Мнение от grnka » 11 Яну 2008, 23:53

още по-готино е когато между задните двойни гуми да се заклещи паве и тира да кара с 80-90 и да изхвръкне като куршум на сантиметри от предното ти стъкло :mhihi:

Потребител
Аватар

ха

Мнение от kaika » 12 Яну 2008, 17:02

то не е много за казване ама преди някоя друга година бях личен шофъор на един тип........ и в един балкански път турски тир реши да ни избута от пътя! еи 2 палнителя от jeriko изяде в ремаркето!!! еи много бързо ускорявали тези камиони еи.... :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Re: ха

Мнение от grnka » 12 Яну 2008, 19:23

kaika написа:то не е много за казване ама преди някоя друга година бях личен шофъор на един тип........ и в един балкански път турски тир реши да ни избута от пътя! еи 2 палнителя от jeriko изяде в ремаркето!!! еи много бързо ускорявали тези камиони еи.... :mhihi:

брей големите каубойта ...аз ако бях шофьор на камьон щях да ускорявам колкото мога и след това ръчна докато ми станете мармалад отзаде ...даже и бърнаут върху колата ви щях да правя :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от lubeto » 12 Яну 2008, 19:45

В софия така един камион със сладолед като му се отвори едната врата и като полетяха кашони сладолед....ама пича слезе и си ги събра :(

младши ентусиаст
Аватар
Кара: каквото изпадне...
Мечтае да кара: safety car, самолет, мотор
Детайли за колата: тотална щета...

Мнение от stozashto » 13 Яну 2008, 2:28

Aiw написа:Онзи ден по магистрала Хемус в най-лявата лента си карах и изпреварвам един камион с прицеп, в ляво от мен точно до мантинелата имаше разчистен сняг от снегорините. Тъкмо стигнах средата на камиона и изрода реши да си направи майтап и ме избута в снега!!! :evil: :evil: :evil: Карах със 140-150, лявата страна на колата като мина по снега все едно че по планински камъни минаваше а не по сняг! Задържах скороста и го изпреварих през снега, как се задържах на пътя още не мога да повярвам... И баща ми и чичо ми са стари тираджии и от малък съм пътувал с тях къде ли не и съм виждал как често използват преимуществото си че са с голям камион, НО САМО КОГАТО НЯКОЙ ГИ ЗАСЕЧЕ!!! Аз си карах в лявата лента, а изродът просто искаше да си направи майтап!!!! :evil: :evil: :evil:

В подобни ситуации се сещам за филма на Спилбърг "Двубой". Настръхвам от ужас всеки път!!! Който го е гледал, ще разбере защо.
Наистина трябва да се има не едно, ами две на ум... :(

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от vutov » 13 Яну 2008, 13:16

Вчера спирам втора кола на светофар в дясната лента, за да правя десен завой.
Пред мен един Форд Транзит и той за десен завой, аз съм на 2 метра от него. Гледам че светва червено на другия сфетофар и аз на полусъединител вече тръгвам да пълзя, чакам да светне нашето зелено, приближавам се до задницата на буса, светва вече зелено и ония тръгва рязко и задната му врата като се отвори рязко, се размима на 50 санта от моята предница, ония тръгна, направи завоя, вратата отзад се лашка наляво-надясно, пича нееб@ва.
На следващия светофар на 4 метра от него.

Предишна

Назад към Извън Темата