Измамници по телефона хахаха
Модератор: Общи модератори
48 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
ахха най-големия ташак е ако принципно не дигате на телефони, които не сте записали или скрити номера, вдигайте с думите:
"Национална следствена служба, добър ден" аххахах определено ще ги откажете да ви занимават с каквито и да е глупости
Аз така плаша бакшишите като пътувам към едно приятелче в мусагеница хахах мн се радвам като сдухат ахаххах!

"Национална следствена служба, добър ден" аххахах определено ще ги откажете да ви занимават с каквито и да е глупости

Аз така плаша бакшишите като пътувам към едно приятелче в мусагеница хахах мн се радвам като сдухат ахаххах!

Проблемът на жените с паркирането идва от това, че непрекъснато ги лъжат колко точно са 20см
YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007

YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007
Мишу написа:...ма на бела капа се отчитам

Чакаме отговора на ДЗВЕР-а. Он е компетентен по всички въпроси - от земетресенията и дисекцията на млечната жлеза, до НПК и тям подобни юридически въпроси
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Тоя пича където е записвал целата сага, шапка му свалям!
Кофтито е че тея селяци, даже се мислят и за недосегаеми "абе кой ша доиди да ма вземи ве" или пък е достатъчно тъп за да не се досети

Кофтито е че тея селяци, даже се мислят и за недосегаеми "абе кой ша доиди да ма вземи ве" или пък е достатъчно тъп за да не се досети

Не знам дали са "недосегаеми" но поне никой не си прави труда да ги търси или спре.
Приятелчето което ги е размотавало по телефона, още при втория или третия разговор, когато почва да се говори за конкретни суми и схеми на предаване се е обадило на полицията, като е предложило записите и номера от който се звъни, но му казали, че нищо не могат да направят, защото на практика нямало извършено деяние
А и да имало сделка трябвало да се докаже измама, защото купувача доброволно давал парите и получавал договорената стока (нищо че е куп желязо)
Е как да не са нагли подобни типове като се вихрят в разграден двор
Приятелчето което ги е размотавало по телефона, още при втория или третия разговор, когато почва да се говори за конкретни суми и схеми на предаване се е обадило на полицията, като е предложило записите и номера от който се звъни, но му казали, че нищо не могат да направят, защото на практика нямало извършено деяние

А и да имало сделка трябвало да се докаже измама, защото купувача доброволно давал парите и получавал договорената стока (нищо че е куп желязо)

- saphir
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E 36/ 318iS '94
много ме е яд, че не мога да ги записвам разговорите: в сряда ми звъни телефона и няква мацка:
- Ало чичо, здрасти позна ли ме?
- и аз и казвам че имам много племенички и тя почна да ми обяснява че е от пловдив.
- и аз а да бе е откога не си ми се обаждала, как си какво правиш?
- и тя ми вика еми аз съм в софия и нямам пари да се прибера, и ако може да дойдеш да ми дадеш пари на заем?
- Викам аз да добре няма проблем ама майка ти защо не ми се обади че идваш в софия, нищо де я кажи къде да дойда.
- Е ела на плиска към 1 и 30, ама аз по какво ще те позная.
- добре ще дойда ама как нали преди 1 месец се събирахме родата, тя там нещо почна да се одумва и пак е аз по какво ще те позная. и аз много серизоно Е как по полицейската униформа! и тя затвори.
Извинете за не добре оформения текст!
- Ало чичо, здрасти позна ли ме?
- и аз и казвам че имам много племенички и тя почна да ми обяснява че е от пловдив.
- и аз а да бе е откога не си ми се обаждала, как си какво правиш?
- и тя ми вика еми аз съм в софия и нямам пари да се прибера, и ако може да дойдеш да ми дадеш пари на заем?
- Викам аз да добре няма проблем ама майка ти защо не ми се обади че идваш в софия, нищо де я кажи къде да дойда.
- Е ела на плиска към 1 и 30, ама аз по какво ще те позная.
- добре ще дойда ама как нали преди 1 месец се събирахме родата, тя там нещо почна да се одумва и пак е аз по какво ще те позная. и аз много серизоно Е как по полицейската униформа! и тя затвори.
Извинете за не добре оформения текст!
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
..tsb_bg написа:Не знам дали са "недосегаеми" но поне никой не си прави труда да ги търси или спре.
Приятелчето което ги е размотавало по телефона, още при втория или третия разговор, когато почва да се говори за конкретни суми и схеми на предаване се е обадило на полицията, като е предложило записите и номера от който се звъни, но му казали, че нищо не могат да направят, защото на практика нямало извършено деяние![]()
![]()
![]()
А и да имало сделка трябвало да се докаже измама, защото купувача доброволно давал парите и получавал договорената стока (нищо че е куп желязо)![]()
![]()
![]()
Знаеш ли как ще стане работата?
Когато няколко от тея лайна бъдат намлатени и това се даде по телевизията, но за жалост не знам дали после съвестния гражданин няма да бъде осъден

- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
момчете евала за записите ... лошото е че жертви стават наивни хора с добри сърца - които и без това нямат кой знае какви възможности -- и тва плазмен инчов телевизор--им звучи като шестица от тотото. много ми се иска да оформим един спец наказателен отряд и да им е-ем майката на такива- нещо като съдия -изпълнители.
///peter написа:... Знаеш ли как ще стане работата?
Когато няколко от тея лайна бъдат намлатени и това се даде по телевизията, но за жалост не знам дали после съвестния гражданин няма да бъде осъден
Тъпото е, че за тези тарикати или "няма деяние" или "трябва да се докаже измама" .......
А ако се случи такъв измамник да ти се навре в юмруците всичко е от ясно по-ясно и ти си виновен от всякъде и докато се усетиш си осъден .........

- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
- Illusion
- Бургаското явление
-
Бе то и на мен някакъв ми звъни по обяд някъде и ми вика :
-Добър ден! Кой е на телефона?
-А кой трябва да е?
И затвориха
И аз продължих да спа
-Добър ден! Кой е на телефона?
-А кой трябва да е?
И затвориха

И аз продължих да спа

Mishel_Vaian написа:Качвайте се на бързи ИС-ки. И отзад возете яки Миски. Жените от мотори не разбират.Те колите по цвят избират
Само Илюжън не може се прекара да опита ИС-ка тя да кара

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
- BMWMHartge
- старши ентусиаст
-
- Кара: 98' e36 318i
- Мечтае да кара: e36 ///M3
- Детайли за колата: M43B18
Re: Измамници по телефона хахаха
520i написа:Одеве извадих голям късмет-спечелих плазмен телевизор LG, хей така, по телефона.....имам софтуер който записва всичките ми разговори и може да чуете въпросния разговор http://qsew.data.bg/x/xaxa.mp3
Защо не го пратиш на БТв да го пуснат по ТВто тоя разговор?
93' e36 320i coupe
98' e36 318i sedan
98' e36 318i sedan
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
48 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4