Е30 с една чистачка
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
			20 мнения
			 • Страница 2 от 2 • 1, 2

- GEORGIEV
 - Е30 Fanatic
 - 

- Кара: от онея старите....
 - Мечтае да кара: магазинска е30-ка

- stillo
 - кандидат ентусиаст
 - 

- Кара: E30 Cabrio с M52B28
 - Мечтае да кара: чисто нов Х6 с двигател реактивен

Носталгията си е нормална.... все пак такава е30-ка рядко може да се види.... браво определено е доста табетлийски направена с много труд и пари предполагам.....но като видях снимките в галерията ти на новата красавица......се изкефих евала баце, черната е 30-ка я бях видял веднъж в севлиево до автогарата и ми останаха очите на нея(нали и аз съм им голям фен) дано скоро и моята да сабира погледите....за черната е30-ка ми бяха казали че е 1.8ис-ка а бялата с къв мотор е била??
а относно едната чистачка днес поогледах от близо как стоят нещата (преди писах малко на изуст) и определено не е толкова лесно колкото изглежда а и вие малко ме отчаяхте че чак почти се разубедих да я правя.....но не се знае още ако я направя ще снимам и ще кача снимки за другите ентусиасти които им харесва....
А относно това за голфовете........ всичко е въпрос на вкус
			а относно едната чистачка днес поогледах от близо как стоят нещата (преди писах малко на изуст) и определено не е толкова лесно колкото изглежда а и вие малко ме отчаяхте че чак почти се разубедих да я правя.....но не се знае още ако я направя ще снимам и ще кача снимки за другите ентусиасти които им харесва....
А относно това за голфовете........ всичко е въпрос на вкус
- Nucl3arDru1D
 - старши ентусиаст
 - 

- Кара: е30, е36, e39
 - Мечтае да кара: ///M
 - Детайли за колата: Nuclear Touring

мисля, че е излишно да се занимаваш с глупости 

хич не седи добре, аз за функционалност колегите красноречиво се изказаха, та зарязвай този проект докато е време

хич не седи добре, аз за функционалност колегите красноречиво се изказаха, та зарязвай този проект докато е време
			20 мнения
			 • Страница 2 от 2 • 1, 2