ВНИМАНИЕ КРАДЦИ НА МОЛ-а
Модератор: Общи модератори
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
ВНИМАНИЕ КРАДЦИ НА МОЛ-а
Снощи се прибирам и понеже колата ми е паркирана на Мол-а отивам до нея и кво да видя нямам предна емблема дясно огледало като само ринга са ми взели а стаклото е счупено до колата и страничната лаисна на лявата врата, но с това не се сваршва историята. Сядам в колата бесен и чакам жена ми, зад мен беше паркирана някаква А 3-ка поглеждам в огледалото и някакав хубавец с вит ретро '94 отаря колата взима касетофона и драсна до като се усетя беше изчезнал яко дим.
ТАКА ЧЕ АКО ИМАТЕ РАБОТА КАМ МО9ЛА НЕ ПАРКИРАИТЕ В ПРЯКАТА ОТ СТРАНИ ЗАЩОТО РИСКУВАТЕ ДА НАМЕРИТЕ КОЛАТА СИ КАКТО АЗ МОЙТА.
ТАКА ЧЕ АКО ИМАТЕ РАБОТА КАМ МО9ЛА НЕ ПАРКИРАИТЕ В ПРЯКАТА ОТ СТРАНИ ЗАЩОТО РИСКУВАТЕ ДА НАМЕРИТЕ КОЛАТА СИ КАКТО АЗ МОЙТА.
- SpLiT
- младши ентусиаст
-
- Кара: Mercedes-Benz E280 4Matic
- Мечтае да кара: отново BMW
Колеги, аз работя в Мола... някои от вас знаят какво точно, но не това е важното! Не паркирайте колите си около сградата! Паркинга е 2 часа безплатен, за тези които ходят на кино 4 часа. Знам че има голям наплив от коли и понякога е трудно да се влезе, но до момента от този паркинг са откраднати 3 радиа и 1 кола точно след откриването на мола през 2006г, от тогава всичко е ок. Сътрудничим пряко със СДП и с 3то районно и в паркинга почти няма кражби!!! Ако имате проблем пишете на ЛС, ще помогна винаги на колега в нужда!!!
Влизайте в паркинга откъм бул. Скобелев, на ул.Осогово е ад от неправилно паркирани автомобили.
Камионите с доставки за мола минават по ул. Осогово и унищожават автомобилите, тъй като са паркирани от двете страни на улицата и няма място!
Влизайте в паркинга откъм бул. Скобелев, на ул.Осогово е ад от неправилно паркирани автомобили.
Камионите с доставки за мола минават по ул. Осогово и унищожават автомобилите, тъй като са паркирани от двете страни на улицата и няма място!
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
- SpLiT
- младши ентусиаст
-
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
- SpLiT
- младши ентусиаст
-
azok написа:такава хайка бих им спретнал само ако ги видя да ми пипат бебето че лошо ще им стане
Полицаите прибират крадците и наркоманите, седят на топло извесно време и ги пуска съда!!! Това е проблема, но той за съжаление е общонационален

На мой колега два пъти му разбиват колата на тази уличка и то за дреболии, слънчеви очила и яке... Но нямаме избор, да оставиш колата си на паркинга когато отиваш да гледаш кино или да се помотаеш по магазините е едно, но ако работиш там няма как. Случвало ми се е да я паркирам из целия квартал и да ходя пеша до МОЛ-а. Колегите които работят там, знаят какво приключение е да си намериш място през уикенда около търговския център.
- SpLiT
- младши ентусиаст
-
azok написа:просто е лудница имам чувствота че сънота и неделя ги карат с автобуси там на екскурзии от цялата страна
Както обичам да казвам: "Цяла България се ИЗХОДИ в тоя мол"

- CCCP_Power
- Потребител
-
На мен ми откраднаха халогените още на първата вечер след като докарах БМВ-то в София. Какъе касмет само!
- Akyosev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F11 535D, E39 M5 99,E36 328is '97
- Мечтае да кара: E46 M3 Csl
- Детайли за колата: IS с присадено сърце, конита-монита и т.н. :)
Местни келешчета са. Приятелката ми живее в този район и точно заради тях колата ми стои в подземния. Същите вилнеят и по уличките около детската градина в близост до MALL-a, така че няма безопасно място там 

- Svetlio.Angelov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 528i
- Мечтае да кара: M6
- Детайли за колата: Light travels faster than sound. This is why some people appear bright until you hear them speak
Живял съм в Зоната и мога да ви кажа, че квартала е пълен с начинаещи крадци, гастрольори от кв. Сердика и с всякаква измет гадна... Досега са ми крали 3 касетофона (само) и всеки път се ядосвам адски много и си казвам що не го пипнах аз тоя.... но като размисля - по-добре, че не съм го пипнал.... Паркирам само в паркинга на МОЛ-а, а ако няма места - не паркирам изобщо.....
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2