Интернет

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 09 Яну 2008, 23:51

BMWMHartge написа:
:shock: скоростта е невероятно добра, замундата до 4мб/с
външния се ядва, какво повече искате? ;)

месечна такса?

25лв. ;)
You said: "Time will change!" What if it changes you?

Потребител
Аватар

Мнение от mazda_man » 10 Яну 2008, 2:05

има 2 сигурни начина да се разделиш с БТК интернет без неустойки
Еконт работят за нас

320D
Аватар

Мнение от Hashishev » 10 Яну 2008, 2:45

Navi_Bmw написа:
blqsu4ko написа:мегалан рулз а и във "ди си" има сичко :mhihi: и се тегли с добра скорост 8) 8)
бтв мегалан не предлагат ли само в дружба студентски и дианабад :?:

И Младост ! ;)

И Слатина и Гео Милев и Изток, скоро (ако не са вече и стигнали) и Редута... :)
Изображение
Продавам оригинални фарове, стопове и мигачи Е46

УмНаТа КаКа с чЕрпАка :)
Аватар
Кара: '96 BMW318 cabrio

Мнение от Eliana » 10 Яну 2008, 10:46

mazda_man написа:има 2 сигурни начина да се разделиш с БТК интернет без неустойки

1. Ако телефонния пост смени собственика си
и
2. Ако си починал

:lol:
Изображение

Аватар

Мнение от saarak » 10 Яну 2008, 11:59

Истината в същност е, че при аDSL-а на БТК специално всичко зависи от това къде се намираш, за това и противоречивите мнения - стига да си съгласен с несиметричните скорости, което за мен е голям уй, но за повечето ползватели няма проблем. За София по-добър доставчик от Мегалан наистина няма, но те нямат мрежа на много места. В центъра Трафик са добра оферта. За Уест Сайд (Овча Купел) аз съм се спрял на Спектър Нет и Пауър Нет заедно, като си ползвам едновременно и двата, та да мога да постигна качеството на което се радват ползвателите на Мегалан. Спектър са супер, само дето PPP концентратора им зависва постоянно(ах как мразя РРР), пък Пауърнет режат сесии като побъркани(на тарифа за 24лв. имаш право на 40 активни, т.е. пускаш торрентите и забраяш да отвориш форума)... туй е дето мога да кажа аз обективно.

П.С.: Някой ако иска да знае нещо повече за БТК аDSL-a да пита
Изображение
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от mazda_man » 10 Яну 2008, 22:03

Eliana написа:
mazda_man написа:има 2 сигурни начина да се разделиш с БТК интернет без неустойки

и
2. Ако си починал

Не колега, пускаш декларация в БТК че искаш да ти преместят нета на друг телефонен номер, примерно в село Слънчево, където със сигурност БТК нямат възможност да ти прекарат нета, защото нямат необходимата техника. Вторият начин е да следиш редовно сайта на БТК, и когато имат промени с общите условия, да заявиш в писмен вид че новите промени не те кефят и те така. С умирачка не знам дали става, ама не мисля да умирам заради едни неустойки. :)
Еконт работят за нас

Потребител
Аватар

Мнение от mazda_man » 10 Яну 2008, 22:04

още двама недоволни клиенти на хоум лан познавам от днес. Те с радост ще се присъединят към голямото семейство на БТК до 2 седмици.
Коларов, ела във Варна и да те запозная с хората, и да ти кажат колко са доволни от хоум лан. Докато чаках в офиса за разговор с управителя, всеки който идва да си плати първият му въпрос е "защо няма интернет", и получаваха от един не много некомпетентен човечец глупави отговори. Заради такива работници хоум лан ще губи клиенти във Варна, и ще се чудите защо не върви бизнеса. Аз не съм като другите клиенти, Коларов. Когато човек отиде в магазина за хляб, си получава хляба срещу определената цена. По същият начин когато платя 140 лева за интернет си искам нета, а не някакви оправдания.
Еконт работят за нас

Аватар

Мнение от Eliana » 10 Яну 2008, 22:46

mazda_man написа:
Eliana написа:

и
2. Ако си починал

Не колега, пускаш декларация в БТК че искаш да ти преместят нета на друг телефонен номер, примерно в село Слънчево, където със сигурност БТК нямат възможност да ти прекарат нета, защото нямат необходимата техника. Вторият начин е да следиш редовно сайта на БТК, и когато имат промени с общите условия, да заявиш в писмен вид че новите промени не те кефят и те така. С умирачка не знам дали става, ама не мисля да умирам заради едни неустойки. :)

Това за общите условия кой ти го каза? Някой юрист ли?
Когато има промяна в общите условия можеш да прекратиш договра до 1 месец след влизането им в сила. Но това не важи, когато промените произтичат от приложимото законодателство или от акт на комисията или когато в индивидуалния договор са включени отстъпки
по отношение на дадения потребител.

Т.е трябва да чакам единствено да качат цените на услугата и тогава да си прекратя договора. Едва ли имат такова намеение, защото ще изгубят доста от това.

По точка 7.2 първи абзац от общите условия пише, че ако искашда си преместиш интернета на друго населено място, то тогава става само чрез тяхно съгласие и дължиш сума за инжинерно инсталиране.

По втория абзац: Ако те нямат възможност да ти преместят услугата в село Слънчево то тогава трябва да си прекратиш договора и да им заплатиш всичките такси които остават до изтичането на договора.
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от mazda_man » 11 Яну 2008, 1:53

аз лично в последните дни на декември направих схемата Слънчево. Успешно си прекратих договора с БТК без да ми се налага да плащам неустойки. След това подписах договор с холе лан, успешно си взех парите от тях и веднага се върнах в БТК. Няма Невъзможни Неща :)
Утре ще погледна в договора и ще ти напиша точно дума по дума часта в която пише как се прекратява договор за интернет
Еконт работят за нас

Потребител
Аватар

Мнение от mazda_man » 11 Яну 2008, 1:57

И още нещо,Елиана, прочети пак в началото на темата какво съм написал
Еконт работят за нас

Аватар

Мнение от Eliana » 11 Яну 2008, 2:12

mazda_man написа:аз лично в последните дни на декември направих схемата Слънчево. Успешно си прекратих договора с БТК без да ми се налага да плащам неустойки. След това подписах договор с холе лан, успешно си взех парите от тях и веднага се върнах в БТК. Няма Невъзможни Неща :)
Утре ще погледна в договора и ще ти напиша точно дума по дума часта в която пише как се прекратява договор за интернет

Няма нужда прегледала съм го обстойно. На мен ми е най- лесно да се махна от БТК още повече, че не съм подписвала лично договор с тях.
Засега дори и да съм недоволна ще се наложи да ги изтърпя.
Ти си успял да се махнеш, но много хора, не са. Давам ти пример с баща ми, който искаше да се измъкне по същия начин като теб само, че не стана
Не при всички става по твоя начин, иначе не е невъзможно ;)
Изображение

Аватар

Мнение от Eliana » 11 Яну 2008, 2:15

mazda_man написа:И още нещо,Елиана, прочети пак в началото на темата какво съм написал

Да, прочела съм го. Същото е и като последното :)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от 2advanced » 11 Яну 2008, 3:04

Изображение

ЕДИТ: Това по-горе е скоростта ми само към Мегелан ООД...смятай
Май никой не е опитвал Трафик нет :mhihi: :mhihi:
Преди да стане толкова комерсиален доставчик са се достигали и скорости от 7-8мб от бг тракери

Чикаго Илинойс -
Изображение

иии на края на света ЕлЕй Калифорния Бейби
Изображение

Най-восточното место ми се стори на мене - Нова Зеландия :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

ии най-доброто ми засега - до Хасково и обратно -
Изображение :mhihi: :mhihi:
Проблемът на жените с паркирането идва от това, че непрекъснато ги лъжат колко точно са 20см
YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007
Мишу написа:...ма на бела капа се отчитам :mhihi:
:mhihi:
Чакаме отговора на ДЗВЕР-а. Он е компетентен по всички въпроси - от земетресенията и дисекцията на млечната жлеза, до НПК и тям подобни юридически въпроси

Предишна

Назад към Извън Темата