От 3 дни имам BMW 525tds и имам нужда от ПОМОЩ

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e39 3.0d 01г.
Мечтае да кара: Вече го кара

Мнение от Dragon4e » 10 Яну 2008, 22:08

Dragon4e написа:виж приятельо незнам до колко ти помогнаха колегите със съветите но през цялото време ти следих проблемите и тъй като и аз преди време се занимавах с ремонт на автомобили до тук мога да ти кажа само едно явно няма да успееш да се справиш сам което значи потарси профисионална помощ/тоест закарай я на човек който си разбира от работата/за да си решиш проблема на се мъчи сам ако неможеш защото може да приебеш много повече неща и ще ти се оскапи ремонта повече П.С. вече не се занимавам с ремонти освен на моята кола

извинявам се приятелю че те подцених явно си инат като мен и не се отказваш лесно успех с колата и нека от тук нататък разходите да са ти само за нафта и смяна на необходимите консумативи и знай че бмв-то е №1 само безаварийни км. успех!!!!!!!

Аватар
Кара: Бързо
Мечтае да кара: М3 Е92

Мнение от ludia » 10 Яну 2008, 22:13

Следя темата от самото и начало. И съм се убедил че човек бъде ли упорит ще стигне докрай колкото и трудно да е и в колкото и мътни води да навлиза.
Поздравления :!:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 12 Яну 2008, 13:00

ЧЕСТИТО на колегата - да си кара колата - да и се кефи - и да я пази - нямам думи да изкажа възхищението си към колегата стамбо 81 ---дано поведението му бъде за пример за всички нас.

кандидат ентусиаст
Аватар

vapros

Мнение от GALAB_DAIWA » 11 Фев 2008, 16:09

Ama mi varvi kato na biasno ku4e toiagite , pak postradah......aman ot moiti BMW 6e vzema da go prodam , belkim niakoi drug ima pove4e kasmet s nego ot men. V4era mi se precaka demfelnata 6aiba ...i idea si niamam kakav zor vidia 4e da se precaka. Aman.
НАСЛУКА

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 М51Д25

Мнение от Wenzy » 11 Фев 2008, 16:38

Гълабе, виж темата на Лудия - той имаше същия проблем наскоро ...
Нова е 200+ лева , а има и вероятност да се завари ю, но трябва да го направи някой и да е с абсолтна точност, за да не ти разбие оста на водната помпа, че тогава става още по - голям филм ....

Разгледай темата и сондирай мнения и си реши, но не е болка за умиране ....

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 11 Фев 2008, 17:28

Хайде и от мен честито на колегата :D

Аз пък в типично мой стил ще му пожелая да дава газ на умиране,където и когато е възможно :twisted: :twisted: :twisted:

Тази тема завърши с такъв хепиенд ,че чак на мен да ми се доиска да махам потопяемата помпа и да слагам нагнетателна от е28 :mhihi:

Живи и здрави :have one:

Георги Пенчев
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от tsb_bg » 11 Фев 2008, 17:33

Колега верно е неприятн, но дано с това свършат мъките :yes: и само :driving:

Аз лично не те съветвам да заваряваш демпфера, но ти си знаеш ....

Виж тези теми:

http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 0%ED%E0%2A

http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 0%ED%E0%2A

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E60 520i
Мечтае да кара: M-POWER

Мнение от kotev_bg » 11 Фев 2008, 18:22

колега маи си се набутал яко ама не се плаши всичко се оправя затова като купуваш по е добро да дадеш повечко пари но да е перфектна колата а не после да си бласкаш главата успех с ремонта виш моита обява :D

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Х5

Мнение от stambo_81dg » 16 Фев 2008, 11:20

kotev_bg написа:колега маи си се набутал яко ама не се плаши всичко се оправя затова като купуваш по е добро да дадеш повечко пари но да е перфектна колата а не после да си бласкаш главата успех с ремонта виш моита обява :D

мога да кажа че колата му е в доста добро техническо състояние :!:
но просто късмета му е такъв явно :(
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Wenzy » 16 Фев 2008, 13:33

Аз ако ти кажа Стамбе, колко пъти свалях волана заради БОШ-а .... направо няма такава цифра :(
Единия му се счупи оста - тая вътре в дето е, другия заяждаше .....
Дизелчето даде съвет и сега само чакам да заяде пак и ще ми направя дисекция (на БОШ-а :mhihi: :mhihi: :mhihi: )
Нямам идея колко пъти свалях колектора, докато си човърках помпата, но накрая ми хареса ....
Левия шарнир е тотал и десния скоро ще почне да чука ......., смених биалети, тампоните на кокалите, промивах въздуховодите, охладителната
система ....... и още и още

Няма кола дето само се кара.
Още повече ти каза, че на Гълаба колата е в добро състояние .... дано да вземе правилното решение

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 16 Фев 2008, 14:00

Аз там му написах в темата да не бърза а да размисли,дано вземе правилното решение :roll:

Стари коли караме ,няма начин да няма грижи :)

Георги Пенчев
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Х5

Мнение от stambo_81dg » 16 Фев 2008, 14:01

Wenzy написа:Аз ако ти кажа Стамбе, колко пъти свалях волана заради БОШ-а .... направо няма такава цифра :(
Единия му се счупи оста - тая вътре в дето е, другия заяждаше .....
Дизелчето даде съвет и сега само чакам да заяде пак и ще ми направя дисекция (на БОШ-а :mhihi: :mhihi: :mhihi: )
Нямам идея колко пъти свалях колектора, докато си човърках помпата, но накрая ми хареса ....
Левия шарнир е тотал и десния скоро ще почне да чука ......., смених биалети, тампоните на кокалите, промивах въздуховодите, охладителната
система ....... и още и още

Няма кола дето само се кара.
Още повече ти каза, че на Гълаба колата е в добро състояние .... дано да вземе правилното решение

ами мисля че тези проблеми са напълно нормални помпа,шаиба
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Wenzy » 16 Фев 2008, 14:14

Да точно, Гошката е направил много хубав коментар за старите коли ...
Стамбе, бате и аз съм на същото мнение ... то кое по колата не е нормално да се счупи - рано или късно му идва времето :roll:

Предишна

Назад към E34