колко ви е рекорда за НЕПРЕКЪСНАТО работно време?
Модератор: Общи модератори
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
колко ви е рекорда за НЕПРЕКЪСНАТО работно време?
просто от любопитство... щото аз току-що счупих рекорда от 27 часа (9 сутринта до другия ден наобяд) от 2006-та в подобно положение. сега е 14ч и още не сме оправили трафика в Полша и забележете Пакистан
смешно ми е ама... това са вече 29 часа. само на 3 кафета.
29 часа нонстоп _сериозен_ ИТ брейсторминг дебъг и пач заради изгорял scsi 5i в старата hp dl 380 g2 машина... а и имаше черно парти в джим беама примерно. вместо бързо 30 минутно ъпдейт-рестартиране на цялата система (10 сървър чудовища)... реших да се разсея като пусна тема просто
п.с. няма анкета защото има бая професии и не е уместно сравнението.. примерно не бих издържал 29 часа да карам СПЕШНО РИКША хахахаха

29 часа нонстоп _сериозен_ ИТ брейсторминг дебъг и пач заради изгорял scsi 5i в старата hp dl 380 g2 машина... а и имаше черно парти в джим беама примерно. вместо бързо 30 минутно ъпдейт-рестартиране на цялата система (10 сървър чудовища)... реших да се разсея като пусна тема просто

п.с. няма анкета защото има бая професии и не е уместно сравнението.. примерно не бих издържал 29 часа да карам СПЕШНО РИКША хахахаха
- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
- Кара: Е36 328g
- Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo
Малко май не си на център след толкова работа

Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече

- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
32 часа без прекъсване, подготовка и миграция на ISP в Анкара
Изпих една кутия нескафе от големите

Изпих една кутия нескафе от големите

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- turboto
- ентусиаст
-
- Кара: E39 530i Touring
- Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
- Детайли за колата: току що излязла от завода! :)
48 в Центрум Груп кабеларката до кат работих... изкарах една нощтна, после дневна (шот коУеШката нещо се разболяла) после пак нощтна и през деня пак дневна... 4 бутилки 2Л с кола + нямам спомен колко кафета изпих но преди да си тръгна гледах като заварчик и се прибрах до нас почти 4Х4 с висока проходимост... после правих опити да го повторя кат напуснаха някои колеги обаче Ц... не стана....
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Аз съм слабак. Точно последния ден преди коледната отпуска 07-ма изкарах от 7 сутринта до 23. Писах с колега подробна статия за едно Rain Forest Challenge ралито в Малайзия, обработвахме снимки (40 от 5000 трябваше да се селектират). После не исках да видя клавиатура...

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
3 часа без прекъсване
п.с. не си падам по работата много
п.с. не си падам по работата много

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Asterix
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320Ci
30ч. Редовната ми смяна си е 24ч, но колегата който трябва да ме смени ми се обади, че ще закъснее и така ... 

Нямам рекорд точно за работа(въпреки че е по-голям от на Вичо
) но без сън почти 48 часа-цял ден,цяла нощ,цял ден и на втората нощ по малките часове...Това е пътуване до Турция с тичане насам натам през деня(цял ден) По едно време разбираш,че връзката с главния мозък спира и пейзажа ти се слива
Пак виждаш всичко,но не можеш да го разбереш добре и ти се струва еднакво!
Точно като зомби

Точно като зомби

- Zaho
-
-
- Детайли за колата: mnoo fast ;)
- Asterix
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320Ci
Slavi_m написа:Нямам рекорд точно за работа(въпреки че е по-голям от на Вичо) но без сън почти 48 часа-цял ден,цяла нощ,цял ден и на втората нощ по малките часове...Това е пътуване до Турция с тичане насам натам през деня(цял ден) По едно време разбираш,че връзката с главния мозък спира и пейзажа ти се слива
Пак виждаш всичко,но не можеш да го разбереш добре и ти се струва еднакво!
Точно като зомби
А за без сън ако е ...

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Аз имам рекорд от 24 часа работа на морето нон-стоп през 2003 година когато монтирахме асансьорите в хотел Феста Панорама гр.Несебър.Но говориме за монтаж на тежки железа
От 06.00 часа рано сутринта - асансьорна машина,въжета,машинна инсталация,табло,шахтови врати и сглобяване на кабина ,нооо това не е всичко
телефона ми звънна в 22.00 часа и трябваше да ходя да спасявам един осрал се брадат мафиот в Златни Пясъци - гаааз 130 км насевер и там в един хотел ,един умрял асансьор и хора с пушки
Та се затвори цикъла ,бях мъртъв ,не успях да се оправя,мозъка ми не работеше, колената ми омекваха и на няколко пъти щях да полетя и да си счупя най-малкото носа
Легнах сутринта да спя ,през това време дойде моя брат от София и после заедно оправихме нещата ... Не искам да се сещам за това ...
На волана рекорда ми е 24 часа и 2000 км от Женева до София, като си направихме ескурзийка из Алпите и по едно време следобяд се сетихме ,че трябва да се прибираме и оттам "подадох" на комбито, да може да замръкнем колкото се може по-близо до България и в Сърбия тогава от Ниш към Димитровград имах чувството ,че умирам на волана.
От влизане в Италия на Киасо до Ниш го прелетяхме с възможно най-високите скорости спрямо трафик и възможностите на автомобила, но тези 144 км до нашата граница ме направиха да умирам
Георги Пенчев

На волана рекорда ми е 24 часа и 2000 км от Женева до София, като си направихме ескурзийка из Алпите и по едно време следобяд се сетихме ,че трябва да се прибираме и оттам "подадох" на комбито, да може да замръкнем колкото се може по-близо до България и в Сърбия тогава от Ниш към Димитровград имах чувството ,че умирам на волана.
От влизане в Италия на Киасо до Ниш го прелетяхме с възможно най-високите скорости спрямо трафик и възможностите на автомобила, но тези 144 км до нашата граница ме направиха да умирам

Георги Пенчев