Проблем с електронното подаване на газ
Модератор: Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем с електронното подаване на газ
Здравейте!
Имам голям проблем с колата ми, BMW 525tds '92 год.. Проблемът е, че не мога да подавам газ. Газта е електронна и ходих про страшно много майстори, но никой не можа да ми помогне. Смених горивно-нагнетателната помпа, но пак не помогна! Не знам какво да правя вече-мога да я запаля, но след това не мога да подавам газ и никой не знае от какво може да е! Моля ако някой може да ми каже нещо по този проблем да ми пише на e-maila! Ще съм му страшно благодарен.
Имам голям проблем с колата ми, BMW 525tds '92 год.. Проблемът е, че не мога да подавам газ. Газта е електронна и ходих про страшно много майстори, но никой не можа да ми помогне. Смених горивно-нагнетателната помпа, но пак не помогна! Не знам какво да правя вече-мога да я запаля, но след това не мога да подавам газ и никой не знае от какво може да е! Моля ако някой може да ми каже нещо по този проблем да ми пише на e-maila! Ще съм му страшно благодарен.
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
- renene
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E91 325xi
На педала трябва да имаш електронен блок и евентоално нещо като реостат разгледай и пиши пак.Въпреки че този проблем би трябвало да излезе при диагностиката.
диагностика 0899937450
4 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Сервизно обслужване на БМВ