Държава или помийна яма?
Модератор: Общи модератори
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- BMWMHartge
- старши ентусиаст
-
- Кара: 98' e36 318i
- Мечтае да кара: e36 ///M3
- Детайли за колата: M43B18
карел написа:помийна яма братя, където и да тръгнеш само спънки и бюрокрация.
обичам си родината, но мразя държавата.

93' e36 320i coupe
98' e36 318i sedan
98' e36 318i sedan
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
Е ми за тва разчитаме на нас си и на приятелите и близките си....!
И може би за това като излезем навън в странство се оправяме по-добре от много други народи ,щото сме свикнали да не ни е подредено ,а да си го оправяме сами. Погледнете го и от тая страна-се пак има някакъв плюс от тая свинщина.
И на мен ми се драйфаше преди няколко дни като се прибрах от гърция и просто усетих с всяка фибра на тялото си ,че вече съм в БГ. Пътищата -непочистени ,наглеците по шосето-достатъчно,дупките-налице....! Тва е положението . Аз поддържам максимата ,че тва са условията и вместо да ритам срещу тях -гледам да се справям в тях! Може и да не е най-правилната ,може и да е по-добре да изревем всички да направим една румънска революция с паднали глави и тогава може и да се оправим,ама засега твоа ми връши работа и ш есе правяме така....
И може би за това като излезем навън в странство се оправяме по-добре от много други народи ,щото сме свикнали да не ни е подредено ,а да си го оправяме сами. Погледнете го и от тая страна-се пак има някакъв плюс от тая свинщина.
И на мен ми се драйфаше преди няколко дни като се прибрах от гърция и просто усетих с всяка фибра на тялото си ,че вече съм в БГ. Пътищата -непочистени ,наглеците по шосето-достатъчно,дупките-налице....! Тва е положението . Аз поддържам максимата ,че тва са условията и вместо да ритам срещу тях -гледам да се справям в тях! Може и да не е най-правилната ,може и да е по-добре да изревем всички да направим една румънска революция с паднали глави и тогава може и да се оправим,ама засега твоа ми връши работа и ш есе правяме така....
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
няма смисъл
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Тука си абсолютно прав,в момента работя в два магазина в Америка и преди да почна работа и на двете места имах три часов инструктаж, как да обслужваме клиенти и накрая тест.Тука това да се скараш с клиент или пък да те помили за такси и ти да кажеш,че сега не можеш и имаш работа,веднага те пращат у дома.Например като престигнах в началото в USA,не знаех кой рейс къде ходи и един ден объках рейса,казах на шофера,че съм объркал рейса,той веднага се обади по станцията,каза ми да слезна и след две минути дойде рейс име взе.BFM написа:За съжаление манталитетът на повечето българи е точно такъв, влизаш в магазин и сякаш продавачът ти прави някакъв специален вид услуга и трябва да се чувстваш изключително благодарен за това.
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
pavlin_e30 написа:няма смисъл

пък и значение няма
You said: "Time will change!" What if it changes you?
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
evans написа:Тука си абсолютно прав,в момента работя в два магазина в Америка и преди да почна работа и на двете места имах три часов инструктаж, как да обслужваме клиенти и накрая тест.Тука това да се скараш с клиент или пък да те помили за такси и ти да кажеш,че сега не можеш и имаш работа,веднага те пращат у дома.Например като престигнах в началото в USA,не знаех кой рейс къде ходи и един ден объках рейса,казах на шофера,че съм объркал рейса,той веднага се обади по станцията,каза ми да слезна и след две минути дойде рейс име взе.BFM написа:За съжаление манталитетът на повечето българи е точно такъв, влизаш в магазин и сякаш продавачът ти прави някакъв специален вид услуга и трябва да се чувстваш изключително благодарен за това.
е да, ама ако всеки има възпитание, няма да е нужно да ти обясняват в северна америка как да общуваш с клиенти

ама не става така

стегнете се и нека всеки да погледне себе си

- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
- chris
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 628csi; Brabus Widestar GL
много жлъч се е насъбрала в народа и скоро дано стане нещо, макар че като гледам има само един вариянт, който ще буде много лош, но само той ще ни направи да осъзнаеме свободата си.
Civil war.
всички народи които са просперирали и просперират и това го заобикаляме вече много години и незнам, дано да има друг начин.
Civil war.
всички народи които са просперирали и просперират и това го заобикаляме вече много години и незнам, дано да има друг начин.
- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
-
- Кара: рожден ден
- Мечтае да кара: Apassionata
- Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿
Сещам се за оня виц:
Попитали радио Ереван - Възможно ли е в България да избухне гражданска война?
- Категорично НЕ! Там всички са селяни!!!
Попитали радио Ереван - Възможно ли е в България да избухне гражданска война?
- Категорично НЕ! Там всички са селяни!!!

̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2