(Променено заглавие) Пълна некомпетентност в Дару и Камор!!
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- V-max
-
-
- Кара: E30 318hi ---> E30 328ihA
- Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD
инсталацията за мулти волана е около 30 евро , става без нищо друго
Има проблем обаче с поставянето - не съответстват ръбовете за връщане на лоста на мигачите - отзад на волана . Това е пролем единствено
за борд компа в М-Кар бягай
ПС - в ДАРУ става ъпдейт на лайт модула , но на частно
Не знам защо се циганият официално, само основни искат да правят явно .....
Има проблем обаче с поставянето - не съответстват ръбовете за връщане на лоста на мигачите - отзад на волана . Това е пролем единствено
за борд компа в М-Кар бягай
ПС - в ДАРУ става ъпдейт на лайт модула , но на частно

- V-max
-
-
- Кара: E30 318hi ---> E30 328ihA
- Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD
друго се сетих - какво ли ще стане ако напишем всички по 1 и-мейл с оплаквания до Централата на БМВ ...
30 мейла за 1 седмица и ще се обадят да ни глезят напрао 

какво ли ще стане ако напишем всички по 1 и-мейл с оплаквания до Централата на БМВ ...
Едва ли някой в Германия знае за съществуванието на Дару или Камор .
Тва са си частни сервизи с лъскави фасади специализирани най вече в обслужванеро на гаранционни коли, и зачистване на грешки по компа. Да ти сменят маслото и да ти проверят налягането в гумите

- ingenious
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 520d
- Мечтае да кара: 535xd
Ами, колеги, ще направим тест. Вече имам някакво впечатление от Дару/Камор тук и горе-долу колко взимат. Другата седмица ще съм в Германия и ще отида там да видим как вършат работата, как се отнасят с тебе и колко пари взимат 

- zlobicar
- младши ентусиаст
-
- Кара: x5 e70 3.0d,е46 318i
Дару Кар и Камор Ауто
V-max написа:друго се сетих - какво ли ще стане ако напишем всички по 1 и-мейл с оплаквания до Централата на БМВ ...![]()
![]()
Мисля че е добра идея да драснем по един е-мейл да германия за некомпетентно отношение и т.н. Дано се смилят над нас и отворят лицензиран сервиз но на ГЕРМАНСКОТО БМВ а не някакви измислени Камор и Дару Кар .Аз да ви кажа засега от Камор съм доволна само последния път имах проблем с мигачите и централното ,висях там 2 часа и 30мин докато отстранят проблема. За мигачите нещо не съм доволна така и не установиха защо така залепват и след 3 дни за около 5секунди пак се появи залепването все едно са изгоряли.А за централното се въртяха сукаха и накрая излезе ,че копчето за централното беше счупено.

- Гецата
- некъв ентусиаст
-
- Кара: ///М3
- Мечтае да кара: ///М3
след като изтече гаранцията на едно Е46 фейс му се прецака цд-то BMW Professional човека писа писмо до централата че колата е на малко км и тем подобни и хората пратиха ново цд без пари
има такъв случай и за едно турбо на Е90

има такъв случай и за едно турбо на Е90

"90 Е30 316i "95 Е36 318i "00 Е46 320i "88 E30 320i "92 E36 318is''95 Е36///М3 ''92 E30 325i LA ''91 E30 316i ''05 E90 320d ''02 E46 330d ''03 E53 3.0d
проблемът в България е,че никой не желае да се учи, по-точно да ходи на специализирани курсове/обучения, а камо ли да влезе в интернет и да научи нещо ново, което ние правим всеки ден без да ни е основна професия
И аз съм си патил доста от майстори, по едно време колата ми беше тренировъчна, докато не взема нещата в мои ръце, а в същото време плащаш и то не малко пари.
ПС- Борд компютъра се инсталира много лесно, трябва само след това да се укаже на компа, че вече имаш борд компютър, същото важи и за ретрофитване на ксенон

ПС- Борд компютъра се инсталира много лесно, трябва само след това да се укаже на компа, че вече имаш борд компютър, същото важи и за ретрофитване на ксенон
- Пепинко
- младши ентусиаст
-
- Кара: '02 Е46 N42B20; '99 E39 M52B20
- Мечтае да кара: ///M
V-max написа:друго се сетих - какво ли ще стане ако напишем всички по 1 и-мейл с оплаквания до Централата на БМВ ...![]()
![]()
Няма майтап! Миналата година писахме mail до форд относно една от служебните коли, че 1 месец не можаха да открият проблема, сега сме много на почит като отидем

Realize..
Real eyes..
Real lies..
- ingenious
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 520d
- Мечтае да кара: 535xd
cartel написа:проблемът в България е,че никой не желае да се учи, по-точно да ходи на специализирани курсове/обучения, а камо ли да влезе в интернет и да научи нещо ново, което ние правим всеки ден без да ни е основна професия
Много си прав, колега! Дяволски прав, за съжаление...
cartel написа:ПС- Борд компютъра се инсталира много лесно, трябва само след това да се укаже на компа, че вече имаш борд компютър, същото важи и за ретрофитване на ксенон
Ами на - и аз това съм чувал. Ама какво да се прави - "не знаем"...
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
ами работещите там май взимат(големите)заплати,без значение от свършената работа и не чувстват безпокойство за това,шуробаджанашка работа и за тва е така..
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2